![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Ko jus domajat par so..............
Attached image(s) ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Incanti!
|
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nekā īpaša. Manuprāt, pat nebija vērts to kādam rādīt.
Starp citu, ja tu zīmē, un gribi dzirdēt citu viedokļus, varbūt izmēģini veiksmi CGI. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
fatalis, c'mon, saakums vienmeer ir gruuts, bet galvenais, ka ir gribeeshana. Pikis (ja tas ir taveejais darbs), taa tik turpini. trenneejies. manupraat viss ir ok.
-------------------- ![]() |
Saiko |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
varbūt vēlies parādīt kādu savu darbu es ar prieku apskatītos... p.s. vai tad tiešām vajadzēja taisīt 2 topikus? ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
||
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Fatalis mums tāds ļaunais cilvēciņš.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Pikis |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Kompis kaukaa noglukoja un nu rezultaats |
||||
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
lab pateikshu ar no seviim me kaut ko taadu nemuuzham nespeetu saziimeet taakaa turies un ziimee tik taalaak u nenjem veeraa kritikjus
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Fatalis nupat jau manās acīs kļuva smieklīgs. Так держать, комрад! Mwahahahha!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Jaasaka, ka pat ljoti labi. Fatalis drosji vien nule kaa beidzis Maakslas akadeemiju un jau paspeejis uzriikot pirmo personaalizstaadi kaadaa no Riigas (aarzemju?) galerijaam
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Derētu kontūrlīnijas stiprāk novilkt Bet viss pārējais baigi ok
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Pikis |
![]()
|
Kas tas par topiku??????????????? vai es vinu veidoju??????????
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nu taa izskataas
![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Fatalis @ Mar 12 2004, 18:35) Nekā īpaša. Manuprāt, pat nebija vērts to kādam rādīt. Starp citu, ja tu zīmē, un gribi dzirdēt citu viedokļus, varbūt izmēģini veiksmi CGI. Ai nu beidz cilveekam veel radiisi kompleksus.... ![]() taa tik turpinaat ................ ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Pikis @ Jan 13 2005, 09:27) Nē, un es arīnē,tas ir sadalīts tavējais vecais. Bet nez, kāda mērķa pēc? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:11 |