![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
orx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 26-July 04 ![]() |
Zvaigžņu Karu forums latviešu valodā
>>> www.swl.clicdev.com <<< |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Un kaads tam sakars ar Filmu sadalju???
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Humm. Vairaak izskataas peec reklaamas. :3
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kamēr vēl esmu pālī varu droši teikt ka Star Wars ir sū.s.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
nu nu...peedeejaas daljas ir augstaakaa labuma...ko nevareetu teikt par pirmajaam...(iet runa par seeriju apziimejumu,nevis izlaiduma gada)
-------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Dzonis @ Jan 1 2005, 04:25) nu nu...peedeejaas daljas ir augstaakaa labuma...ko nevareetu teikt par pirmajaam...(iet runa par seeriju apziimejumu,nevis izlaiduma gada) Piekriitu, tachu daljeeji -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
ok..apziimeejums "augstaakaa labuma" ir paarspiileets.sauksim to pat baudaamu sci-fi.1ajaas daljaas jau par daudz datorgrafikas un sviesta..
-------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
es gan nospljaavos uz sizhetu un baudiiju datorgrafiku... tas sizhets taads sviestains ir no pashiem pirmsaakumiem ... bet baudiit grafiku tach var
ja grib baudiit sizhetu tad jaaspeelee star war knights of old republic.. daudz inchiigaak nekaa pati filma... l -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Zizhets ir pavisam vienkaarsh ja to visu zin no galvas (kaa es
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:14 |