baseboalbatboy
Jan 12 2005, 22:51
Tu nu gan esi cirvis!!! Ja man nebuutu slinkums, vareetu par to eseju uzrakstiit!!! Un ja tu speelee tikai ar piraatiskajaam kaartiim , kas radiitas cilveekiem, kuri nespeej saprast un speeleet originaalo YGO speeli, tad tavs IQ ir: -100000000 (vismaz taa dalja kas attiecas uz YGO)!
P.S. Vispaar es veel daudzko buutu gribeejis teikt, bet tas viss diemzheel tiktu izdzeests (nolaapiitaa cenzuura!!!)...
P.S.S. Zheel ka tu joprojaam neesi iemaaciijies uzrakstiit
baseballbatboy...
Tu to nopietni doma...?
Wow! Es isaucu Monkey Monkey kam tagad ir 9000 ATK un vinja efekts nosaka ka es automaatiski uzvaru kaa vinju izsaucu. Taa pat, man nekas nav jaaziedo un spell/trap uz vinju neiedarbojas!
Ja tu neredzi atskiribu starb neoriginaalajaam un originaalajaam, tad tu tieshaam esi cirvis...
QUOTE(SheWr @ Jan 13 2005, 10:21)
Ja tu neredzi atskiribu starb neoriginaalajaam un originaalajaam, tad tu tieshaam esi cirvis...
tieši tā
Es jau vienreiz uzrakstiju savas domas par neorginalajam kartim ja kads tas grib dzirdet velreiz tad es varu ari uzrakstit.
QUOTE(.SD. @ Jan 13 2005, 17:10)
Es jau vienreiz uzrakstiju savas domas par neorginalajam kartim ja kads tas grib dzirdet velreiz tad es varu ari uzrakstit.
Gribētos lai tu uzraksti lai beidzot par tiem kas nesajedz nak abgaismiba
Ludzu specials veltijums visiem neorginalo karsu milotajiem
Ka jau es esmu teicis:neorginalas kartis nav pat tik vertigas ka toletes papirs.Un ja kads man meigina iesmeret vai spelejot ar mani uzliek kadu neorginalo karti vins paliek bez kartim un paccc tabon pa purnu.
Es vispar nesaprotu ka piemeram lacuka var pardot neorginalas kartis JO TADUS SUDUS BUTU VIENKARSI JASADEDZINA!!!!!!!!!Ja es ieeju veikala un ieraugu ka kads sikais kverplis noperk neorginalo karsu pacinu man rodas velme vinu kartigi atspardit.
Man liekas ka es savu nostaju pret neorginalajam kartim izteicu skaidri un gaisi.
Eeeh...Jelgava pilna ar neoriginaalajaam kaartiim...Visur kur paardod YGO kaartis ir 60% neoriginaalaas, bet 40% originaalaas....
baseb"oal"batsboyz nekad man nav skitis gudrs, un veel taa replika ka Joey starter deck nerulzz? nu ko tad vinsh vispaar par istajaam kaartiim rubii, pats pat rokaa nav tureejis, tik vien zin kaa savas krievu lupatas(gruuti nosaukt par kaartiim) speeleet.
Shodien redzeju dazhas neoriginaalaas kaartis...
Mazliet veemiens sanaaca...Solemn Wishes (kuru sauca kautkaa galiigi savaadaak, bet bilde bij taa pati), deva par katru izvilkto kaarti 1000 LP...
Kyoushu
Jan 18 2005, 23:49
BBBB toch ir unikaals dibens... atljaushos izteikties! Wairs naw ko teikt
Ak dievs...Tiko noskatiijos YGO seerijas (pashas pirmaas...). Nav briinums ka tik daudz neernelji speelee YGO TCG galiigi greizi... Tur seerijaa laizh pashi peec saviem noteikumiem. piemeers: Vienas kaarts efekts: Paarsleedz visus DEF position monstrus uz ATK position. Bet tur kautko pashi izdomaa un beigaas izraadaas, ka taa kaarts neiedarbojas uz sievieshu kaartiim...

Tas ir debiili. Un tad veelaak tajaa pashaa seerijaa, izsauca Luster Soilder, vienkaarshi ar rituaalu (bez monstra rokaa...) un lai izsauktu vajadzeeja ziedot visus monstrus uz laukuma, nevis attieciigi pret zbvaigzneem...
QUOTE(SheWr @ Jan 19 2005, 17:04)
Ak dievs...Tiko noskatiijos YGO seerijas (pashas pirmaas...). Nav briinums ka tik daudz neernelji speelee YGO TCG galiigi greizi... Tur seerijaa laizh pashi peec saviem noteikumiem. piemeers: Vienas kaarts efekts: Paarsleedz visus DEF position monstrus uz ATK position. Bet tur kautko pashi izdomaa un beigaas izraadaas, ka taa kaarts neiedarbojas uz sievieshu kaartiim...

Tas ir debiili. Un tad veelaak tajaa pashaa seerijaa, izsauca Luster Soilder, vienkaarshi ar rituaalu (bez monstra rokaa...) un lai izsauktu vajadzeeja ziedot visus monstrus uz laukuma, nevis attieciigi pret zbvaigzneem...
tā jau ir gandrīz visās sērijās
kautkādā 26. vai 25. sērijā kaiba aktivizēja shadow spell un tā bija spell kārts bet īstajā spēlē shadow spell ir traps
Vinji tur ar visus Spell cardus aktivizee pilniigi kad grib...
un kas par to, taa tak ir tikai multene, domaata lai piesaistiitu interesentus, ja viss notiktu peec originaalas speeles noteikumiem, tad multene vairs nebuutu tik interesanta, tad jau driiz vajadzeetu breekt ka taadas iluuzijas no viena sda duelu diska ar nevar izdabuut laukaa, un tad veel vajadzeetu piesieties vinu deckiem ka paaraak nesabalanseeti, par daudz tribuutu, par vaaju monstri utt.
QUOTE(Chaos @ Jan 19 2005, 21:24)
un kas par to, taa tak ir tikai multene, domaata lai piesaistiitu interesentus
Pilnigi piekritu
Jaa, to es zinu. Tas ir viens liels reklaamas klipinsh. Bet tad nebriinaties, kur shitaati tupaki iznirst... Tad var vismaz seerijas izdomaat saskanjaa ar iistajiem noteikumiem...
jaa, tupaki rodas, nu ko var dariit ja noteikumu graamatinu neprot lasiit, un speele jau taa uzreiz nepielec citiem kaa tiem kuriem jau speele uz pc jau kaadus paris meneshus ir bijusi pirms peerk kaartis(kaa piemeram man

)
uz pc speles jau tas prikols ka nepareizi nevareesi izdariit, tapeec arii tur var iemacities noteikumus, un ja tev uzmet priekshaa to graamatin un tu neko agraak neesi par speeli redzeejis tik cik multenees, nebuutu nekaads briinums ja siicis kko nepareizi dariitu
Kyoushu
Jan 22 2005, 11:15
Tas pats princips, kas ar beybleidiem... Uztaisa multeni kur wisiem tur stundaam ilgi griezhaas tie **** un tad weel taadus saak paardot un siikie tad ieskrienaas un laizh XD Utt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.