Help - Search - Members - Calendar
Full Version: S.O.S.
Anime forum > Anime > Resources
Maija
laugh.gif
Chau visiem! Vai varētu man izpalidzēt? Kurš zin, kur ir Ķelnē (Vācijā) mangu veikals?
Lūdzu izpalīdziet... ohmy.gif

PS:Mana uzzīmēta bildīte... tongue.gif


image
anishuara
aleluja!!!!!! ta tik ir bilde!!!!!!!! nu tev ir talants.... bet par veikalu sry nav ne jausmas.... huh.gif
X_Kamui
Hehe ļoti labi uzzimeets .... rolleyes.gif
Vai tur Kamui ir uzzimets vai man vienkarši radas??? biggrin.gif
jurc
labs zīmējums... taisi atsevišķu topicu ar saviem zīmējumiem un rādi ko tu māki!
slay3r
Runājot par viekaliem, pasakiet kāds labu anime-manga online shop, kas sūta arī stuff uz Latviju un kur DVD boxi nav tikai Region 1 ( Canada and U.S only )
Ghoul
www.amazon.com, ir arii www.amizante.lv, bet tur ir daargi un vienmeer nav preces.
slay3r
QUOTE(S.U.D @ Jul 30 2005, 12:17)
www.amazon.com, ir arii www.amizante.lv, bet tur ir daargi un vienmeer nav preces.
*



MJā anyway DVD region 1 lielākoties un izvēle ir ļoti maza. Laikam būs jameklē kāds animeshops vācijā. Paldies par to pašu.
Hikaru
www.amazon.co.uk un www.amazon.de un www.amazon.fr - DVD region 2. biggrin.gif
K@fs
Es esmu bijis Ķelnē, bet neatradu tur nevienu mangu veikalu sad.gif Šaubos vai tur vispār tāds ir.
_D_N_X_
Es biju izraeelaa tur bija tikai pokemon
zeloco
es zinu, ka Dresdenee ir vienc Anime/Manga/gamer veikals, adresi gan nevareeshu pateikt... tas ir k-kur pashaa centraa, tur netaalu ir k-kaadas 2 bazniicas.. viena baigi lielaa. Mosh, ja esi uz vietas pajautaa, gan jau kaads zinaas.
ps. bilde uber laba *thumbsup*
Silvana
es biju Vācijā un tur mangu varēja dabūt parastā grāmatnīcā...
Karamele
ja nokļūsi tur ar lidmašīnu tad skaties taxfree zonā tur noteikti būtu jābūt wink.gif
Yume
psst, topiks tika veidots ļooti sne atpakaļ, tāpēc domāju ka nav īpašas jēgas to turpināt. BTW, tax free inās mangu nepardod... pārbaudīts.. vismaz ne Vācijā... ir būts Berlīnes lidostās, Frankfurtes lidostās, un nevienā nav atrasti grāmatu veikali.. toties tie ir plašā imērā atrodami U-bahn stacijās un vispār pilsētās.
Taka
Elementāri - ejam uz www.anime.de (droši vien ka ir tāds) un uztaujājam vietējiem kur un vai Ķelnē ir mangas grāmatnīca smile.gif
slay3r
Orā. Amizante .lv nometusi mangas cenas
nimfa
Nja...lai iegūt kaut ko, kas sirdij liek pukstēt straujāk ir jāceļo tālu pār Latvijas robežām vai nedēļām jagaida paciņu no kāda animeshop sleep.gif Starpcitu Itālijā var atrast daudz ko interesantu. Anyway-paldies par info.
undux
Var pateikt ka situācija Latvijā saistībā ar anime ir bēdīga, bet tomēr es atradu Rimi veselas divas. Spirited away un Cat returns. Abas pa 1,99. Un vēl abām varēja uzlikt latv. val. un subtitrus. Šobrīd tās abas ir pievienotas manai dvd kolekcijai.
Niks
Ķelnē neesmu atradis nekādus otaku interesējošus veikalus (lai gan, ja baismīgs izmisums, var iemest aci Media Markt - ir gan ne pārāk liela Anime DVD sadaļa, gan drusku japāņu mūzikas).
Vēl varu pateikt, ka nelielās pilsētiņās/ciematos arī var nemeklēt, lai arī nevar izslēgt iespēju, ka kādā ir kāds specialty store (ņam, ņam), praksē esmu tikai dabūjis ellīgu nogurumu, kāpjot no kalna augšā un lejā, klaiņojot pa pilsētu (diezgan droši vari teikt, ka Siegen nekā nav - pat vietējie, kuriem saņēmos tomēr uzprasīt par anime, nezināja nevienu veikalu, kas tādās lietās spacializētos).
Ak jā, Saturn varat pat neiet iekšā - no anime tur nav ne smakas, bet cenas ir tādas, ka acis ieplētās, jo cenas vairāk atgādināja Latviju nekā Vāciju.
FuschichO
Par veikaliem neko nezinu, bet bilde man patk. Čista pēc Kamui izskatās. Un lai iet kāst mammas un tēti, kas saka, ka visi anime varoņi izskatās vienādi, jo var atšķirt, var smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.