Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bet stunda naak
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Filmas
edg
Bet Stunda Nāk

2003. (vai 2004., neesmu droishs) gada Latvieshu dokumentaalaa filma par 2 moderno kristieshu gaitaam.

Filmas autori seko liidz 2 visai neparastiem muusdienu kristieshiem vinju ikdienas gaitaas. Abi vinji ir tik ljoti neparasti, savdabiigi, interesanti, ka mieriigi var aizmirsties, ka taa ir dokumentaalaa filma. Ja godiigi, es pirmaas 10 minuutes veel nespeeju pilniibaa noticeet, ka tie cilveeki taa patiesiibaa arii uzvedas. Bojeviks. Lielaakaa dalja muusdienu ateistu var labi izsmieties par vinjiem, bet taadi kaa es uzsuuc praataa vinju raksturus, uzvediibu. Shii filma vispaar ir kaa ieieshana skatuves aizkulisees - kad tu atver savaa priekshaa jaunu pasauli, ieskaties dziljaak tajaa, kas vienmeer licies neinteresants vai vienkaarshs. Pats galvenais - tie nav kaadi garlaiciigi kristieshi, kuri visu dienu seezh birojaa un sveetdienaas aiziet uz savu bazniicu. Shie divi ir kaut kas iipashs. Vinju piedziivojumi aizrauj!

Rezhija lieliska, montaazha zhilbinosha, teema gjeniaala. Ir viss, ko vien no dokumentaalaas filmas var izspiest. Un tiem, kas fano par religjiju un psihologjiju, jaapeerk matrica! Manaas aciis daudz labaaka par A (Tatsuya Mori) http://www.imdb.com/title/tt0241146/
Ja letinji uztaisiis arii dokumentaalo filmu par bomzhiem (kas ir ieveerojami gruutaak), tad es saakshu nopietni fanot par latvieshu dokumentaalajaam filmaam. Pareizi jau ir - ko citu taisiit, ja aktiermaaksla ir zem skataamaa?

Atvikt var viegli ar DC++.

http://www.imdb.com/title/tt0417480/
bypass
Brings back memories.

Ja nemaldos, tad tos divus "kristiešus" es biju redzējis darbībā pirms pāris gadiem Ogres rajonā. Īpaši labi atminos atturīgo resnīti, kas stāvēja pa-nostāk, kad tika dedzīgi sludināts bērniem, laiku pa laikam ieminoties un smīkņājot, ka viņa draugs nav skaidrā, utml. biggrin.gif. Nemaz nerunājot par to, kā šie abi pusnaktī pa Ogri staigāja un Ēriks dedzīgi bļaustījās: "ar labu nakti, mani bērni", utml. laugh.gif

Manuprāt, ļoti interesants dokumentaļņiks, must see. Izsmieties var pamatīgi.

QUOTE
Shii filma vispaar ir kaa ieieshana skatuves aizkulisees - kad tu atver savaa priekshaa jaunu pasauli, ieskaties dziljaak tajaa, kas vienmeer licies neinteresants vai vienkaarshs. Pats galvenais - tie nav kaadi garlaiciigi kristieshi, kuri visu dienu seezh birojaa un sveetdienaas aiziet uz savu bazniicu. Shie divi ir kaut kas iipashs. Vinju piedziivojumi aizrauj!

Tieši tā.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.