Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaigan needs YOU
Anime forum > Anime > Anime: made in Latvia
Tador
taatd... principaa man vajag visu juusu aktiivo anime projekta daliibnieku paliidziiba.
radusies ir tejuvai grandioza ideja kuru buutu greeks neizmeegjinaat.
pirmaam kaartaam man vajag lai piesakaas PILNIIGI visi kas var kaut ko anime projekta labad izdariit un lai nosauc PILNIIGI visu kas ir vinju speekos, bo papiira grieshanas liidz elljas ziimeejumiem. UN man vajadzeetu zinaat vai kaadam ir kaadi noteikti "gali" kaut kur letinju animeetaaju sabiedriibaa. plus visam dereetu kaadi 1337 cilveeki kas vareetu warezot vajadziigaas lietas.
Ljoti gaidu atsauksmes, atbildes utt.
Saki Hanajima
piesakos palīdzēt. ko varu, gan grūti nodefinēt, jo nezinu, ko vajag.
papīra griešana, noteikti, zīmēšana ar krāsāk, arī varētu nebūt zemē metama... kaut kādu tērpu uzmeistarošana. mhmmm... wink.gif
gan jau, ka alt ar pieteiksies un tad mēs pa divām, kalnus locīsim

bet tu varētu pastāstīt vairāk blink.gif
dcrow
a kas par ideju?
Tador
laap... pastaastiishu arii tagad.
zinaat visi par soljojosho melnbalto meiteni... kaut kur tepat forumaa bija
kad pielika bkuru ect sanaaca visnotalj labi.
ideja ir taaadaa stilaa uztaisiit Lāčplēsi (saiisinaatu druscijn).
man ir dazhi gali Japaanas veestnieciibaa un ja shitais tiks uzmeistarots, varbuut var sanaakt iedot kaa daavanu japaanas veestniekam. ja no vinja puses paraadiisies interese peec kaada laika Japaanaa par to jau zinaas un taalaak mums priekšā ir interesants ceļš.
vaardu sakot gaidu pilniigi jebkaadu paliidziibu.
kaa jau teicu varu nodroshinaat kvalitatiivu skanju ierakstu ect.
Rudoru-san
Wo, man ir sakari animatoru sabiedrībā! tongue.gif
Mamma strādā animācijas studijā "Rija"! Tie ir tie paši, kas taisījuši "Kirikū & burve" kā arī to multeni par Bellevilu... biggrin.gif Jā, un pašlaik top Kirikū otrā daļa! (Secret Information ph34r.gif )
Nu labi, es varu palīdzēt arī ar skicēm...
Tador
QUOTE(Rudoru-san @ Jul 13 2005, 08:04)
Wo, man ir sakari animatoru sabiedrībā!  tongue.gif
Mamma strādā animācijas studijā "Rija"! Tie ir tie paši, kas taisījuši "Kirikū & burve" kā arī to multeni par Bellevilu...  biggrin.gif  Jā, un pašlaik top Kirikū otrā daļa! (Secret Information  ph34r.gif )
Nu labi, es varu palīdzēt arī ar skicēm...
*


SUPER zelta cilveeks esi adradies un cereesim ka ne pirmais!
shaada paziishanaas ir ljoooti veertiiga, jo varam expus smelt no turienes! un plus visam mosh arii izdomaat kaadu barteri un ar hard/soft probleemaam tiksim galaa!
jurc
šķiet ka te var piedalīties tikai rīdzinieki ne?
Yanka_ronin
QUOTE(JurCHiX @ Jul 13 2005, 09:49)
šķiet ka te var piedalīties tikai rīdzinieki ne?
*



Visdrīzāk...
dcrow
Pag. pag...es palaidu garām to momentu par to soļojošo melbalto meiteni? kas tas bija? paskaidroeiet?
not_alone
taa...pirmkart,kiriku ir man loti mila multene smile.gif otrkart,me iz gooood at arts biggrin.gif
Sērfijs
Es, protams, ar ģitāriņu niekojos, bet vēl varu dabūt pāris džekus, kas ar tetovēšanu nodarbojas un līdz ar to zīmēt prot, un viņiem arī interesē anime un manga.
Tador
laapi...
principaa ir arii opoziicija (yume un kas tur veel) kas saka ka nevareesim neko izdariit... principaa darbs ir gruuts un tiks cieniita JEBKAADA paliidziiba no JEBKURIENES (internets tachu ir, ventspilieshi ect)
pamataa mums vajadzees DAUDZ ziimeejumu... kaut kur ap 7200 BET daudzi var arii atkaartoties - mums saakumam nav nekaadaa zinjaa vajadziiga profesionaala eetika un citas muljkjiibas, kas apgruutina dziivi.
par tetoveetaajiem dzirdeet MILZIIGS prieks - melnbalti ziimeejum un specifiska noskanja - domaaju ka tas ir vinju laucinjsh.
nobeigumaa saku - buusim stipri un pa sho gadu paveiksim neiespeejamo un kljuusim cik necik bet tomeer slaveni!
"Viva la rezistance!!!":)
xikes
Nu jaa sizets vispaar jau arii ir viens cits saakts raxtiit.. Es lasiiju ar diezgan lielu aizrautiibu smile.gif Nav nemaz tik slikts..
Tas ar Laachpleesi.. tur vajadzeetu kaut ko pamatiigi dzilaaku, lai neiznaak kaut kaads low-fi action gabals..

Bet vispaar.. varu ziimeet, plaanot sceenas, veidot animaacijas, kraasot (ar PC) .. hmm.. skaneet,montet gatavaas animaacijas ko veel? smile.gif
Negribas tikai keepaaties ar skanu effektu radiishanu un muuzikas komponeeshanu..

Vispaar gribas saakumaa radiit kaut ko pasham (iem), neatkariigi no ne viena.. LAi jau buutu kaut kaads maz(bez)budzeta projekts, bet who cares, galvenais, tas buus muusu, tad zinaasim, ko mees iisti speejam un vai ir veerts turpinaat..
Mans priekshlikums, nevirziit sho projektu (vismaz saakumaa) uz komerciaalo pusi..

Tador
QUOTE(xikes @ Jul 14 2005, 06:16)
Nu jaa sizets vispaar jau arii ir viens cits saakts raxtiit.. Es lasiiju ar diezgan lielu aizrautiibu smile.gif Nav nemaz tik slikts..
Tas ar Laachpleesi.. tur vajadzeetu kaut ko pamatiigi dzilaaku, lai neiznaak kaut kaads low-fi action gabals..

Bet vispaar.. varu ziimeet, plaanot sceenas, veidot animaacijas, kraasot (ar PC) .. hmm.. skaneet,montet gatavaas animaacijas ko veel? smile.gif
Negribas tikai keepaaties ar skanu effektu radiishanu un muuzikas komponeeshanu..

Vispaar gribas saakumaa radiit kaut ko pasham (iem), neatkariigi no ne viena.. LAi jau buutu kaut kaads maz(bez)budzeta projekts, bet who cares, galvenais, tas buus muusu, tad zinaasim, ko mees iisti speejam un vai ir veerts turpinaat..
Mans priekshlikums, nevirziit sho projektu (vismaz saakumaa) uz komerciaalo pusi..
*


ok
atbalstu nevirziit
taisam kaut ko ar ideju kaa she and her cat
apmeeram
tb 5 min un tur idejas sabaazt biggrin.gif biggrin.gif
labi
ir idejas, rakstiet, un vecaas visas arii te samest lai cilveeki redz.
Maija
Nu es arī varu wink.gif.....spēju uzzimēt un uzgleznot pilnīgi visu...ja daru, daru kārtīgi....

image


image
ShinChan
Mmmm, jauki. Man tikai tāds mazs jautājums visiem mangas un anime zīmētājiem un zīmēt gribētājiem. KUR IR REZULTĀTS? Jūs tik muļļājat un muļļājat, bet vasara iet uz galu un cik noprotu citos gadalaikos rodas grūtības ar kopīgu savākšanos.
Ghoul
Es esmu drausmiigi slinks, bet ja pacenshos tad varu kaut ko sakariigu uzzziimeet laugh.gif . Piekriitu ShinChan ...JAASAAK TACHU KAUT KAS DARIIT!!!!!!!!!! mad.gif
flasherr
manas pārdomas

tātad ir doma veidot filmu? OK.
Filma sastāv no kadriem. Lai būtu kustība, kadriem ir jābūt dažādiem. Lai kustība būtu plūstoša, Framerate būtu jābūt ~20 fps (Frames per Second).
Tā kā minūtē ir 60 sec., tad 60*20= 1200 kadri. Kustībā visu laiku nebūs, kautkad varoņi atpūtīsies. 1000 kadri. 1000 zīmējumu, lai uztaisītu glītu minūtes filmiņu. Pat ja filma ir 20 min. gara, nepieciešami ~20 000 zīmējumi.
Es tiešām no vēlu pacietību zīmēt vienādus zīmējumus, turklāt lielā apjomā.

2 Rudoru-san: tev ir pazīstami animācijas jomā. Ja tas nav noslēpums, tad pamēģini uzzināt, kādas Datorprogrammas animatori izmanto, lai optimizētu savu darba apjomu.

Flash MX 2004 - iespēja, ko zinu un llietoju es. Taču:
1. Ar peli toc ir problemātiski zīmēt
2.Kustība būs vēl grūtāk
3.~700 $

Uzklausīšu visus pielājīgos postētājus
lastguru
1. kopsh kura laika japaanju animaaciju ziimee ar peli - protams ka vajag ar roku keyframes ziimeet, un tad likt kraasas un backgroundus uz datora...

2. kaapeed framerate ir tikai 20? buutu jaabuut 25 muusu tirgum vai 30 US/Nihon
slay3r
Vēlu jums veiksmi. Labprāt pievienotos projektā ja manas spējas un pārliecība zīmēšanas jomā būtu labāka.
Runājot par to zimēšanu un tiem entajiem tūkstošiem kadru. ( Mēģināšu izteikties cik vien skaidri spēju ) Vai nav iespējams varonim taisīt skeletu un pēc tam viņu kustināt kā vēlies un kā ka saka caur 3studio bliezt cauri saglabājot animes stilu and 2d?
edg
Animaacijai framrate var likt diezgan zemu. Uztaisiet pashi kaut ko ap 15, redzeesiet, ka veel baigi labi. 25 kadrus sekundee vajag tikai raadiishanai pa televizoru. Tos nevajag visus ziimeet, tos peec tam rada monteeshanas procesaa (ja grib tik daudz). Filmaas un raidiijumos taisa visus 25 kadrus dazhaadus (jo tos filmee!). Multfilmas taupa, cik var. Anime ar to izceljas no, piemeeram, maakslas multfilmaam, ka citviet kustiiba var buut ljoti pluustosha, citviet saraustiita. Taksh peec tam pieregulees darbiibas aatrumu ar framrate katram posmam. Luudzu, ziimeejiet ne paaraak daudz kadrus uz kustiibu. Tad sanaaks vairaak un aatraak sizheta kopaa. Nu jaa, haltuura, bet taa jau visi dara. Un ja liksies, ka paaraak saraustiita kustiiba, pieziimees pa vidu truukstoshos paaris kadrus. Ne?

Btw, 3d skeletu ir ljoti gruuti taisiit, ja vien mums te nav 3d profi kaut kur. Un peec tam no taa skeleta taapat jaapaarziimee, jo 3d manaa skatiijumaa nav anime. Kustiibas vispaar simuleet pashi un fotografeet (fotoaparaatiem meedz buut taada mode, kur fotografee daudzus kadrus sekundee. un meedz buut arii iisa video filmeeshanas iespeeja), peec tam vieglaak ziimeet, ja ir foto, no kaa paarziimeet.

Labi, man shodien muldamais paaraak liels, taapeec, ka ilgi nebiju forumaa bijis. Luudzu piedodiet, un neoponeejiet man paaraak nikni, jo nekas no taa, ko rakstiiju nav 2x paardomaats.
Naktspukjiite
Piesakos palīdzēt.
Kaut vai vai morāli atbalstot. happy.gif
flasherr
Kā es varu palīdzēt
1.es izstaroju lielo pozītīvo enerģiju (pēdējā laikā nav kur likt, latvenergo vairs neņem). Tā kā es varu zīmētājus uzmundrināt.
2. Man ir idejas. Gan izpildāmas, gan nereālas. Bet galvenais, ka ir.
3. Es māku zīmēt. Cilvēkus vēl nē, bet man sanāk (diezgan labi) fons (mežš, māja, skapis, veikals, debesis, ūtētē.)
4. Es māku rīkoties ar šķērēm. Ne jau visi tā māk. Kad es griežu, tad visi zaļi aiz skaudības paliek. Baigi labi es māku griezt. Esmu specializējies uz papīra griešanu, bet varu arī kartonu.
5. Es māku kritizēt.
6. Kautko no tā visa jēdzu.

bet jau es jau neteicu, ka palīdzēšu..... Nu labi labi. . Var jau, tikai es neredzu, ka kautkas bīdītos. Kautkas ir jādara!
dcrow
Nu cik man ir zināms, anime nav plūstošā animācija, piemēram mutes atvēršanai pietiek animācijas ar 3 kadriem, tiek izmantots pēc iespējas minimums kadru, nu bet tas laikam tādās ne blockbaster anime:)
flasherr
nu tā kā es neredzu zīmētāju armiju, tad zīmējumus vajag iepējami maz.
Nu tā kā dcrow teica - ~3 kadri priekš mutes virināšanas.
citādi tur nojūgties varētu.
slay3r
Warez

Coloring
Characters profiles / *pshilogs biggrin.gif
Atmosphere / *Vēlamās noskaņas radīšana
Ideas / *Šo ir daudz, ļoti DAUDZ

Un galvenais, uzskatas ka nekas NAV neiespējams!!!
lastguru
es varu nodroshinaat kritiku, aso kritiku un vnk piekasiishanos smile.gif

bet ja nopietni tad gadiijumaa ja kaads tieshaam grib mani redzeet shajaa projektaa, vieniigais ko esmu speejiigs tam sniegt ir apskatiities un pateikt kur kas man nepatiik un ko kur vareetu uzlabot un pielabot. pie tam njemot veeraa ka esmu diez gan aiznjemts, es parasti esmu veel speejiigs lietas paildzinaat un sekmeet deadline neizpildiishanu.

Attieciigi, varat pieskaitiit mani pie beta-testeriem...
edg
Es nezinu, kursh te ir to ziimeeshanas projektu vadiitaajs, bet tam taa kaa buutu pienaakums aktiivi vadiit ziimeeshanas darbu. Vareetu saakt ar visu darbu uzskaitiishanu, kuri noteikti buus jaaveic, lai cilveeki zin, uz ko pieteikties. Pie tam, dereetu taa kaa uztureet kaut kaadu sarakstu ar darbiem, kurus cilveeki jau ir pieteikushies veikt. Liidz shim nekas tamliidziigs (un aciimredzami nepiecieshams, lai kaut kas tiktu arii leenaam saakts) nav redzams. Kur ir? Pag, xikes te nebija Anime Projekta vadiitaajs? Un ko tad noleema taisiit iisti man nav skaidrs. Nekas nav skaidrs. Vai ta nevar uztaisiit kaadu kopsavilkumu? Tipa, ir jau it kaa topiks "Animes filmas projekta kopsavilkums", bet tajaa nav nekaads kopsavilkums. Tur pirmajaa postaa ir kaut kaads sizheta kopsavilkums, tas arii viss. Kopsavilkuma piemeers redzams sheit: http://s3.invisionfree.com/Kid_Radd_Forum/...p?showtopic=335 Diemzheel, tas kidradd projekts iisti uz priekshu neiet... Bet kopsavilkums ir labs. Garsh, bet pasaka visu. Iesaku anime projekta vadiitaajam taisiit pinned topiku "Kopsavilkums" vai kaut ko taadu, kur pirmajaa postaa vienmeer ir pashreizeejais statuss "up to date" (visjaunaakie dati!). Turpat buutu jaabuut arii kaut kaadam izmainju noraadiitaajam, lai cilveeki zinaatu, kas tika izmainiits un kad. Vienkaarshs piemeers:

Projekta vadiiba:
Galvenais: Jaanis.
Atbildiigais par kritiku: Shinchan. (jaanoskaidro(!!!): Kaada jeega no atbildiigaa par kritiku)
/01.01.2002/

Projekta statuss:
Sizhets (taisa: Jaanis): Ir. /30.01.2003/
Atsleegas kadri (vajag: Sizhets) (taisa: Jaanis, Peeteris): Ir. /30.04.2003/
Starpkadri (vajag: Atsleegas kadri) (taisa: Maija, Andis, Jurchix): Nav. Tiek veidoti. (53/356) /05.01.2004/
Anime [monteeshana] (vajag: Starpkadri) (taisa: ---!!!!): Nav. Netop, jo nav starpkadri. /01.01.2002/
Kritizeeshana: (vajag: Anime) (taisa: Jaanis, Peeteris, Ilze, Andis, Maija, Jurchix, aivv, edg, Shinobi-s, Shinchan, Kikumi, Yume, Church): Nav. Nenotiek, jo nav anime samonteeta. /01.01.2002/

Papildus darbus var dariit (ja vajadzees):
Griezt papiiru - Jurchix.
Virpot alus kausus - aivvv.
/01.01.2005/

Veiktaas izmainjas:
/01.01.2005/ aivvv piesakaas virpot alus kausus.
/05.01.2004/ Starpkadri gatavi: 53/356. Turpinaam taisiit (Maija).
....

No shii kopsavilkuma uzreiz redzams, ka kaut kas nav kaartiibaa ar starpkadru taisiishanu. Un uzreiz redzams, ka par to jaasit Maija, Andis un Jurchix. Nav jau jaabuut nekam ljoti sarezhgjiitam.

Man jau nepatiik jaukties sveshaas dariishanaas, bet kremt taksh, ka nevar saprast, cik taalu tas anime projekts ir...
ShinChan
Pūcei aste sāks ātrāk ziedēt un elle pagūs aizsalt, pirms anime taps gatava.

Manas domas par to visu:
1. (atkārtošos) Varējāt labāk papriekšu vienu kārtīgu mangu uzzīmēt un tad jau manītu, kurš uz ko ir spējīgs un gatavs.
2. Lai kā te bļautu, ka nejūt vajadzību pēc koordinatora (šī vārda vistiešākajā nevis formālajā nozīmē) bez viņa jūs nekur netiksiet. Un par kordinātoru nevar būt kurš katrs.
3. Edg ieteikumam ir jēga tikai tad, ja kaut kas notiek. Pašlaik nenotiek nekas, ja neskaita 10 dažādu cilvēku strādāšanu pie 10 dažādiem stāstiem un tas pats ir ar māksliniekiem.
4. ņemot vērā to, ka uz strelkām ir tik grūti savākties visiem tiem, kas iesaistīti projektā, tad ...pūcei aste ātrāk sāks utt. utjp.

edg
Manas domas par Shinchan domaam:
1. Tas nav obligaati. Taisniiba gan, ka no mangas uztaisiit anime jau buutu daudz reaalaak. Bet, ja es pareizi sapratu, cilveeki domaa taisiit iisu anime - 5 vai 15 minuutes. Taadaa gadiijumaa manga vareetu sanaakt visai iisa... Nu, ja vinji grib taisiit garaaku anime, tad es eju buuveet tiltu uz ameriku.
4. Ja cilveeki izmantotu chatu vai skype, tad viss buutu ok.
xikes
Pagaidaam man izskataas, ka te tauta, kas kaut ko grib dariit, sadaliijusies vismaz divaas frontees.
1.Yume,Lija,.. & co
2.Tadors &co
Es turos pie senaakaas grupinas, tb Yume&co
Ok, liidz sestdienai papuuleeshos uztaisiit t.s. kopsavilkumu (ja kaads nepasteigsies), lai cilveeki redz, uz kuriem posteniem veel var pieteikties.
lastguru
un driikst pajautat, kaadu politisku iemeslu deelj vajag taisiit divas grupas? jums ko, sacensiibas? manupraat produktiivaak ir apvienoties.
xikes
Nezinu teikt iisti preciizi, bet man vienkaarshi taada sajuuta, ka ir izveidojushaas divas frontes.
Ne jau taapeec, ka buutu kaut kaadas sacensiibas vai kas taads, nez.. vienkaarshi kaut kad senaak tika izvirziits priekshlikums par story, kuram lielaakaa dala no kaut ko dariit gribeetaajiem piekrita (par meiteni, kura kluudas vai kaut kaadu citu nejaushu iemeslu deel nonaak Lativjaa)..
Tad riteeja laiks, entuziasti kaut ko pat leeniitem dariija, viss, it kaa, bish noklusa liidz sho lietu pamaniija Tadors, kas ar iedvesmojoshiem saukliem lika atkal sarosiities tautai.. smile.gif

Barojiet to puuci ar radioaktiiviem atkritumiem, gan aste ar uzziedees.. Briinumi veel notiek wink.gif

-- PS
Ah.. un kas man veel nedaudz tracina,ikreiz, kad es atveru sho topicu.. Kaigan.. Tas nebija anime FAN-klubs? Kaads tur sakars ar anime projektu? Es ar visaam 4 par Crystal Cat Studios
Pagaidaam jau veel pilniigi nesvariiga nianse, bet tomeer..
edg
Kas tev taa xikes par attieksmi? "Ok, liidz sestdienai papuuleeshos uztaisiit t.s. kopsavilkumu (ja kaads nepasteigsies)" "Es ar visaam 4 par Crystal Cat Studios. Pagaidaam jau veel pilniigi nesvariiga nianse, bet tomeer.."
Uznjemies tachu to vadiishanu kaa reiz pa iistam un aizmirsti par taadiem trauceekljiem kaa shaubas un neskaidriiba! Ka reiz tu buusi vadiitaajs, tad TU uztaisiisi kopsavilkumu. Ja kaads pasteigsies pirmais, tad TU vinju lamaasi, ka dara to, kas nav vinja pienaakumos. Par projekta izveides grupas nosaukumu ruupeejies TU. Uztaisi Poll vai dajebko, ja tev citu domas ir svariigas, bet galavaards ir TAVS.
Prieks, ka vismaz esi optimists. Nepametiisi projektu pusceljaa tikai taapeec, ka besis.
Lija
mani kaitina (un es palieku nenormāli nikna), ko nozīmē vārdi "neviens neko nedara????" mad.gif
1)ir tapusi pirmā nodaļa stāstam....(tie kas nebija streklā, kas tika tam speciāli rīkota paši vainīgi!!) tika nosūtīts cilvēkiem un atzina par labu...
2) tiek veidoti tēli pēc stāsta!!!! reāli zīmēti!!!! mad.gif
strelkā tika pārrunāts meitenes izskats (pagaidām ar puisi ir problēmas..)

tas ka šeit tiek veidotas atsevišķas grupas kuras arī KAUT KO grib ITKĀ darīt, ceļ tikai nekārtības...


edg
Kaa lai normaals cilveeks zina, kas ir izdariits, kas nav? Normaals cilveeks nesaprot ne kur vajag paliidzeet, kur nee. Normaals cilveeks redz daudzus topikus ar daudziem postiem, bet nekaadas kaartiibas, nekaadas saprashanas. Taapeec es saku, ka vajag kaut kaadu kopsavilkumu. Kas taa par attieksmi - ja nebiji strelkaa, tad ej bekot! Es sapratu, ka shis projekts ir atveerts tautai un katrs var paliidzeet. Nevajag jau prom dziit...

Tieshi taadeelj, ka ir it kaa vairaakas grupas, un neko nevar saprast, tieshi taadeelj vajag visu to sakaartot. Taa, lai arii parasti cilveki kaa edg ieiet "The Anime Project" sadaljaa un uzreiz redz, kas tiek tasiits un kur var paliidzeet.

Bet xikes jau teicaas uztaisiit, taa kaa viss ir ok.
lastguru
QUOTE(edg @ Aug 16 2005, 20:12)
Kaa lai normaals cilveeks zina, kas ir izdariits, kas nav? Normaals cilveeks nesaprot ne kur vajag paliidzeet, kur nee. Normaals cilveeks redz daudzus topikus ar daudziem postiem, bet nekaadas kaartiibas, nekaadas saprashanas.

nu jaa, tie topiki paarsvaraa ir spams un vairaak kaa deletoshanu laikam nav nopelniijushi smile.gif

QUOTE
Taapeec es saku, ka vajag kaut kaadu kopsavilkumu. Kas taa par attieksmi - ja nebiji strelkaa, tad ej bekot! Es sapratu, ka shis projekts ir atveerts tautai un katrs var paliidzeet. Nevajag jau prom dziit...

bet kaa var foruma formaataa uztaisiit normaalu projekta lapu? es ieteiktu atvert kaut kur serveri, kur buutu uzlikts piemeeram mediawiki, un tad tur tie kopsavilkumi dziivotu un augtu. forumaa jau var diskuteet cik gribi, bet neviens normaals cilveeks neies lasiit desmitiem lapu lai pie skaidriibas tikt (un parasti pat ja izlasa tad tikai vairaak nekaartiibas galvaa sanaak) - vajag kaut kur vnk pastaaviigi uztureet up-to-date informaaciju par projektu. Tev, edg, piemeeram ir web serveris - uzliec tur projekta lapu luudzu.
edg
Var jau nu gan forumaa projekta lapu uztaisiit. Kaa jau reiz izteicos: Pinned topiku vajag. Tas vienmeer buus pashaa augshaa bieziem burtiem. Un ja tas topiks buus closed, tad tajaa nekraasies spam. Tikai topika tureetaajs (xikes) varees labot savus postus, kad buus jauna informaacija. Neredzu probleemu.

Nav kaitnieks.com mans serveris. Taisiit jaunu datu baazi vareetu buut chakars. Nedomaaju, ka vajag lietas sarezhgjiit. Ar foruma topiku mieriigi vajadzeetu pietikt.
Ayumi
QUOTE(Lija @ Aug 16 2005, 20:28)
mani kaitina (un es palieku nenormāli nikna), ko nozīmē vārdi "neviens neko nedara????"  mad.gif
1)ir tapusi pirmā nodaļa stāstam....(tie kas nebija streklā, kas tika tam speciāli rīkota paši vainīgi!!) tika nosūtīts cilvēkiem un atzina par labu...
2) tiek veidoti tēli pēc stāsta!!!! reāli zīmēti!!!! mad.gif
strelkā tika pārrunāts meitenes izskats (pagaidām ar puisi ir problēmas..)

tas ka šeit tiek veidotas atsevišķas grupas kuras arī KAUT KO grib ITKĀ darīt, ceļ tikai nekārtības...
*


te ir daudz nezinaataaju, to starpaa es! sad.gif gribeetu piebiedroties, ja man paskaidrotu visu. wink.gif
xikes
Es teicu sestdiena? Vakar nevareeju nociesties vairs.. smile.gif
Njaa shitaadu kopsavilkumu uztaisot, pasham kluva skaidrs, cik daudz veel priekshaa..
Nu, vismaz skaidriibu ieviesa. Gan man, gan citiem.
edg
QUOTE(xikes @ Aug 17 2005, 06:02)
Njaa shitaadu kopsavilkumu uztaisot, pasham kluva skaidrs, cik daudz veel priekshaa..
*


wink.gif Tas saucas "clear vision of the project".

Bet tieshaam nepaarcentieties ar taas anime garumu.
+Chibi+
Erm. Es esmu sadistisks control freak, kas varētu jūs visus piespiest strādāt. Der? Heh.

Ok, ok, es varu labot interpunkciju un stila kļūdas scenārijā. Es neko neprotu, tikai iepotēt citiem savu entuziasmu.
asamashii ritori banpaia
ne štrunta nejēdzu no flashiem, frameratiem vai vēlvisādām briesmu lietām, bet esmu kādreiz zīmējis multenes nedaudz(un pa kadriem filmējis) un nedaudz protu zīmēt. nu tipa varu konceptus vai kautko tādu pazīmēt. ļoti nemāku backgroundus zīmēt. tipo tovo.
Tigra2
Ja gribu piebiedroties, kas man jādara. Vai arī ko es varu darīt, kāds var atbildēt konkrēti?
xikes
Mm..entuziasma poteetaaji gan jau noderees briizos, kad gribeesies visu mest pie malas.. smile.gif
Hmm.. visi kuri kaut kaadu iemeslu deel uzskata, ka nemaak ziimeet, un tomeer ziimee, un grib ziimeet, shii projekta sakaraa vareetu savu paliidziibu piedaavaat, kad saaksies pashu kadru ziimeeshana. Piemeeram no skices, pakaapeniski dzeeshot aaraa nevajadziigaas liinijas un ieziimeejot stingraak vajadziigaas, ieguut jau gatavu line-art, tad veel ar melnu tinti uzmaniigi paarvilkt shii line-art ziimlua nedaudz `spurainaas` ziimeejumu kontuuras, un.. kaut vai kraasot ieksh Photoshop..(tur arii pieder line-art iespeejamo spraugu atrashana un likvideeshana).. Nu nekas paaraak gruuts, ja cilveeks pats to neuznemas, tak netiks likts dariit.. wink.gif
Bet tas viss veelaak.. pagaidaam veel nav tikts liidz kadru ziimeeshanai.. smile.gif
Tigra2
Piesakos par entuziastu! wink.gif
zeloco
oo... O.o es arii gribeetu...
ziimeeju, griezhu, kraasoju (uz datora un dziivee), ja buutu vajadziigaa programma, tad neilgaa laikaa varu iemaniities arii animaaciju. kas veel..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.