Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cromartie High School
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
edg
Vecas zinjas, bet es pasaulei sekoju liidz ar aizturi:

"Animaxis reports that former professional baseball player Warren Cromartie has filed a request in Tokyo court to have the release of the upcoming Sakigake!! Cromartie High School live-action movie delayed pending further legal action."
http://www.animenewsnetwork.com/article.php?id=6968

Kretiinisms, debiilisms, idiotisms, stulbums, nejeedziiba, aitpauriiba! Zaabaki muusdienaas tie cilveeki, visu iekshaa suudzeetaaji! Vienai no visu laiku labaakajaam anime ir ceriiba tikt pie movie, bet kaut kaads caurums chakaree faniem dziivi! (me tagad lepojas par savaam "latviski" lamaatprasmeem). Galu galaa, ja buus filma, tad noteikti kaads sadomaas nosubot un tad varbuut pie viena arii peedeejaas seerijas nosubos beidzot.
ankhu
sorry ka tik vecu topiku aiztieku..bet par cromartie high...ziniet,,ta ir vien no sliktakajam anime kuru es esmu redzejis.nu ok gan jau daudzi man nepiekritis bet nu ok..ta anime bija domata ka komedija bet labi ja reizi 10 epas atradu pa ko pasmieties...diezgan nesakariga anime sviestaina pat teiksu...sliktaka ko esmu pagaidam redzejis
edg
Lai izbaudītu šo anime, vajadzīgs varēt sasaistīt notikumus ar savu pieredzi!

P.S. http://en.wikipedia.org/wiki/Farce
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.