Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chat
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Tomoko
Hehz... njaa.... kaadam tas varbuut nafa pa praatam, bet nu... mo6ka otakieshu chat vajadzeetu ustaisiit? Zinu, daudziem tas var nepatikt... bet tas ir tikai ieteikums... hehz unsure.gif
anti
QUOTE(Tomoko @ Jul 23 2005, 10:33)
Hehz... njaa.... kaadam tas varbuut nafa pa praatam, bet nu... mo6ka otakieshu chat vajadzeetu ustaisiit? Zinu, daudziem tas var nepatikt... bet tas ir tikai ieteikums... hehz  :unsure:
*



tāds jau ir (ja tu domāji kanālu, nevis atsevišķu otakiešu serveri). gan 118 serverī, gan ircnetā.
ReD_FoXy
manupraat ideja par chatu forumaa nemaz nav tik slikta doma!!! Topicos neveidosies chats un ne visiem ir mirca!!! es uzskatu ka tas buutu labs risinaajums.... gaidiit kad atbildees uz veestuli var muuzhiigi bet sarunaajoties chataa var aatri risinaat probleemas neteereejot naudu sarunaam pa telefonu un ne visi vajadziigie cilveeki izmanto mircu utt...
bubu
Kāpēc lai lietotu IRC'u vajag mIRC? Es tādu savu mūžu neesmu izmantojis. Eksistē daudz un dažādi citi IRC klienti.
Tikpat labi var tak webisku interfeisu izmantot, ja negrib nekādas programmas izmantot: to pašu http://chat.118.lv vai piemēram http://warez.kauguri.net/irc/ Tur ieraksti jebkādu irc serveri un visas problēmas.
Kikyou
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 23 2005, 11:12)
Topicos neveidosies chats
*



Muljkjiibas. :3 Chats topicos buus shaa vai taa.
A chatu forumaa nevajag, nav tak nemaz tik gruti pie irc klienta tikt. o_O
deleted-ray
Es domāju, ka pilnība pietiek ar IRC. Kas gribēs čatot, atradīs iespēju kā tikt ircā. smile.gif
Andromens
Tatad visiem kas grib chatot un negrib lietot jeb nemak lietot IRC klients
vispirms http://chat.118.lv/
image
un tad
image
it kaa visam vajadzetu but skaidram ....
flasherr
es varu ieteikt skype:
maza (nejau pēc MB), ērta, ja ir mikrofons un ausis, tad var runāt balsī, sūtīt failus

Pamēģināju IRC - nepatika. Ļoti.
Starp citu - lai sēdētu IRC'ā, pietiek ar Operu (astoto laikam)
anishuara
QUOTE(flasherr @ Jul 26 2005, 11:12)
es varu ieteikt skype:
maza (nejau pēc MB), ērta, ja ir mikrofons un ausis, tad var runāt balsī, sūtīt failus

Pamēģināju IRC  - nepatika. Ļoti.
Starp citu - lai sēdētu IRC'ā, pietiek ar Operu (astoto laikam)
*



man mirc ari neipashi patik bet kad iegaju mirca 1 reizi tad sanaca ka otaku visi kluseja meiginaju uzsakt temu bet veltigi un skype tur ja zini nikus saviem draugiem tad var parunat bet ta ka mes nezinam vienam otram nikus tad tas ir bezcerigi....
ReD_FoXy
Varu teikt vienu - mIRCaa seezhot tu esi mazs un nepamaniits siikums... dry.gif ar to gribeeju teikt ka tieshaam gruuti uzsaakt sarunu... smile.gif
Tomoko
Zinu, ka var chatot arii irc vai mirc, bet ja teiksim Otaku buutu sadalja Chat, buutu tieshaam jauki, vai arii teixim 118 vai kautkur citur ir skaistiem burtinjiem raxtiic "Otaku" kas teixim noziimee, mees tur ieejam, un tur rakstiic: Autoreejieties... labi... mees uzrakstam savu otaku niku un paroliiti, un tad mees redzam visus otakieshu nikus, un teiksim spilgtaa kraasaa ir tie, kas ir iekshaa un tad chatojam pa privaato, divataa vai grupaa, vai publiskajaa! Bet taa ir tikai ideja... unsure.gif
GunMetaL
nu man gan šķiet ka pilnībā pietiek ar skype un PM.
gribat pļāpat tad ir trīs vai divi otaku kanāli un domaaju ja pietiks drosme uzsāk sarunu gan jau pacietīsit ari mirc
anti
QUOTE(Tomoko @ Jul 31 2005, 22:10)
Zinu, ka var chatot arii irc vai mirc, bet ja teiksim Otaku buutu sadalja Chat, buutu tieshaam jauki, vai arii teixim 118 vai kautkur citur ir skaistiem burtinjiem raxtiic "Otaku" kas teixim noziimee, mees tur ieejam, un tur rakstiic: Autoreejieties... labi... mees uzrakstam savu otaku niku un paroliiti, un tad mees redzam visus otakieshu nikus, un teiksim spilgtaa kraasaa ir tie, kas ir iekshaa un tad chatojam pa privaato, divataa vai grupaa, vai publiskajaa! Bet taa ir tikai ideja...  :unsure:
*



diez vai kāds no pašrezējiem čatotājiem, tb tiem, kas izmanto irc, baigi skries sēdēt tāda veida web/javačatā. neērti/neparocīgi/bremzīgi.
edg
QUOTE(anishuara @ Jul 26 2005, 10:19)
man mirc ari neipashi patik bet kad iegaju mirca 1 reizi tad sanaca ka otaku visi kluseja meiginaju uzsakt temu bet veltigi un skype tur ja zini nikus saviem draugiem tad var parunat bet ta ka mes nezinam vienam otram nikus tad tas ir bezcerigi....
*


QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 16:47)
Varu teikt vienu - mIRCaa seezhot tu esi mazs un nepamaniits siikums... <_< ar to gribeeju teikt ka tieshaam gruuti uzsaakt sarunu... :)
*



Ja veelies kaut ko konkreetu, tad sarunu uzsaak taa:
1. Droshi raksti jautaajumu vai probleemu. Negaidi atbildi uz chau vai "Vai kaads var paliidzeet?" vai tamliidziigiem nenoziimiigiem jautaajumiem. Lielaakaa dalja cilveeku chataa vienkaarshi "seezh" ik peec laicinja paskatoties, vai kaads nav kaut ko taadu pateicus, uz ko veerts atrauties no svariigaam nodarbeem.
2. Taa kaa tevis prasiitais ir svariigs, tad tu vari paciesties pusstundu, gaidot atbildi uz savu jautaajumu. Ja veel peec pusstundas neviens neatbild, tad kaitini visus chataa seedoshos, pieminot vinju nikus. Daudziem mirc uzstaadiits taa, ka tas saak mirgot un piiksteet tad, ja kaads piemin vinja niku. Liidz ar to milzu ceriibas, ka tevi pamaniis. Par shitaadiem gaajieniem tevi var arii saakt niist, bet nesaaks, piemeraam, ja esi dailjaa dzimuma paarstaave, vai arii tavs jautaajums tieshaam ir jeedziigs. Nu ja tev 2. punkts nepatiik, tad atkaarto 1. ik peec pusstundas.

Ja veelies vienkaarshi pamuldeet, tad sarunu uzsaak taa:
Ir 2 iespeejami varianti:
A) Gaidi liidz kaadi citi chataa seedoshie saaks muldeet. Tas neizbeegami ik pa laikam notiek. Kameer neviens nerunaa var mieriigi speeleet speeliites, vai arii eest pusdienas. Kad kaads saak runaat, vari iesaistiities sarunaa. Ja tevi ignoree, tad taisi psihologjiskos uzbrukumus - veersies pie konkreetiem cilveekiem (nu gluzhi kaa normaalaa iistaas dziives sarunaa, kur ir vairaaki savstarpeeji paziistami cilveeki un tu - nevienu nepaziistot). Iistajaa dziivee to dara ar skatienu un gruustiishanos, bet chataa tu pasaki "edg, tu neko nejeedz!" un edg saaks breekt "es jeedzu, jeedzu, aaaa!" Un saruna buus saakusies.
B) Uzsaac sarunu pats. Saakumaa izveelies kaadu nelaimiigo, kam ar tevi buus muldeet. Ja chataa pietiekami ilgi "seedeets", tad var redzeet, kursh ir lielaaks muldeetaajs, kursh ne tik ljoti. Var arii skatiities, kursh forumaa paaraak daudz runaa. Tad jaaizveelas temats, par kuru upuris veeleetos runaat. Un tad saac runaat. Piemeeram: "edg, vai tev ir Tsukihime manga?" Upuris uzreiz saausiisies un saaks runaaties. Un kad upuris ir piedabuuts pie tastatuuras ircaa, ar tevi muldam, tad var kaut vai no zila gaisa saakt tevis intereseejoshu sarunu: "Kaa tu domaa, vai kaapostu audzeeshanas bizness ir izdeviigs?" Tas arii viss.
Hikaru
Man Chats vispār neinteresē. "Čau! Kā tev iet?" - kāda tam nozīme (nav ko jautāt, skatos anime un viss), bezjēdzīga muldēšana. Un forumu ar chatu nevajag bojāt.
anti
QUOTE(Hikaru @ Aug 1 2005, 16:24)
Man Chats vispār neinteresē. "Čau! Kā tev iet?" - kāda tam nozīme (nav ko jautāt, skatos anime un viss), bezjēdzīga muldēšana.
*



nu, tiem, kas čatā nudien iet tikai iepazīties vai visādus čaukāiet bīdīt, tā arī ir tikai muldēšana.
es čata parunājos ar paziņām, domubiedriem, sarunāju, ja man ko vajag, etc. galu galā, apmēram tas pats, ja tu cilvēku satiec dzīvē. jeb arī tā ir tukša laika tērēšana? :)
kaarleens
QUOTE(Hikaru @ Aug 1 2005, 15:24)
Man Chats vispār neinteresē. "Čau! Kā tev iet?" - kāda tam nozīme (nav ko jautāt, skatos anime un viss), bezjēdzīga muldēšana. Un forumu ar chatu nevajag bojāt.
*


hehz a tu pameegjini paseedeet irc neta #anime.lv un chat.118.lv #anime chau kaa iet tur nav konkreetas sarunas par seriaaliem showiem var arii sarunat ka iedod viens no 2 novilkt utt vai parastas sarunas starp otaku atveerts mirca logs nevienam netraucee dziivot, nu labi daudziem ircoshana chatoshana liekaas kau kas pretiigs nepinjemams nez kapee forums jau principaa ar ir tas pats tik lenaaks izveerstaaks chats
GunMetaL
lol tu arii beidz ja iesaaki biggrin.gif apakša ir taa opcija
Tomoko
QUOTE(EliminatoR @ Aug 14 2005, 20:51)
lol tu arii beidz ja iesaaki biggrin.gif apakša ir taa opcija
*




Vispaar ja taa godiigi, tad es to zinaaju... tongue.gif bet nu labi... paldiesinjsh tik un taa! wink.gif

Topic closed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.