Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WEb builder
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
twist
huh.gif es isti nesaprotu to html vai kas vins tads ir kur viskautas tads jaraksta <%ban twist %> nu tipa script es zinu kur vinus dabut prieksh web site bet tur maz un varetu kautkadu free web builder ieteikt kur var tos script ievadid un taisit vai kur jau ir izvele ko ka teu vajag ;] paldies
bubu
Ja godīgi - tad es gandrīz nekā nesapratu, ko kur un kā tur gribi vadīt.
Moš sākumam iemācies HTML'u?
jurc
Īstenībā HTML ir visa pamats. Bez pamata zināšanām tu maz ko spēsi uztaisīt. Protams ir tāds variants kā Ms Word, bet nu nekritīsim tik zemā līmenī.
Vari pamēģināt tādu programmu kā Macromedia Dreamweaver. Jaudīga mājaslapu veidošanas programma, ar visu helpu un scriptu iespējām. Tik tur kāds laiciņš ir jāpavada kamēr iemācās ar viņu darboties...
bypass
Jāiemācās HTML sintakse, tagi, css.
Jāņem kāds teksta redaktors ar sintakses iekrāsošanas iespējām un aidā.
Piemēram, http://www.scintilla.org/SciTE.html.
bubu
Alternatīva Jurchix ieteiktajam Macromedia Dreamweaver:
Nvu (opensource, bezmaksas)
anti
alternatīva visam: Notepad
alternatīvā alternatīva ITIN visam: likt mierā Internetu un iet ar draugiem futeni uzspēlēt.
deleted-ray
Ar Turbopad ir biki labāk nekā ar Notepad. Uzskatāmāk. Bet nu fakts jau ir, ka lapas jātaisa tikai druakajot tekstu smile.gif Esmu pats par to paarliecinājies.
lastguru
es savulaik ljoti aatri iemaaciijot to HTML (tagad jau dazhreiz dziivojos ieksh XML). saakumaa izmantoju ConTEXT (freeware for windows) redaktoru plikam htmlam. pashlaik kad raxtu XML, lietoju Jedit (ljoti jaudiigs opensource java-based redaktors)
bubu
HTML un XML ir divas dažādas lietas. Viens otru nevar aizstāt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.