Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Neverwinter Nights
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2
anishuara
Nju ta vai te ir kads kas spele sho speli?
Domaju ja gadijuma kadam interese tad te bus links NwN
domaju ka shi ir super spele ar tiezham interesantiem qestiem... happy.gif
image[IMG]
Hikaru
Nu... Spēle bija interesanta, kad samainīju visu mūziku, charu piedāvāto zīmējumu vietā ieliku anime bildes. Bet pēc video redzams, ka tā ir amerikāņu spēle, kur ir tikai melnbalti zīmējumi un kaut ko stāsta. Tas 2x samazina interesi spēlēt šo spēli.
anishuara
nju nezinu, man gan likas interesanti..happy.gif spelei ir interesantais sizhets un vairakas nobeiguma iespejas... tas atkarigs no ta kads 4ars un ko tu taja spele dari.... biggrin.gif shi spele ir jautra un ar labu humoru... laugh.gif
Ghoul
Jauka speele Forgotten Realms pasaulee. Speelee ir ljoti laba muuzika, nezinu mani piemeeram netraucee tas, ka speelee nav filminju un viss tiek vnk paskaidrots raadot slaidus....
Taa kaa tas ir 3 D&D ir diezgan viegli uzmunchkinot krutu charu un visus izslaaniit, var protams njemt paliigus, bet neko daudz vinji nepaliidz, vieniigi katram algotnim ir savs staasts un quests, kuru izpildot var ieguut noderiigas mantas.....
Gaidaam NWN 2, kas kaa vienmeer solaas buut SUPERMEGAUBERDUPER labs!!!:)
anishuara
Piekritu S.U.D. man ari gribas lai atrak iziet 2 dalja, domaju ka shi spele ir labaka vispar, jo qesti ir tiesham interesanti un reali , un nav jamekle 1 menesi ka tas ir Linage.... wink.gif
IN`KO
QUOTE(anishuara @ Oct 22 2005, 17:56)
Piekritu S.U.D. man ari gribas lai atrak iziet 2 dalja,  domaju ka shi spele ir labaka  vispar, jo qesti ir tiesham interesanti un reali , un nav jamekle 1 menesi ka tas ir Linage.... wink.gif
*



laugh.gif Lineage questi jāmeklē mēnesi..?? Jāzina vietas kur pakonsultēties un tad jau pat 24h nepaies kad jau quest būs rokā..
Un Lineage jau ir MMORPG ne takā NWN...
Spike
One of the best RPG games.
X_Kamui
Majaas ir šii speele(draugs iedeva), bet taa arii neesmu to pat saacis instaleet wink.gif
Spike
Et game stanovitsa lucse kogda najdes Portreti anime( guys, girls ) i postavis ee sebe =]
dmonster
Ak jaa speeleet NwN ir interesanti, bet neesmu nekad izspeeleejis visu vienmeer tiku liidz 2 daļas, kur bija jaaiet vienaa briidii pie druiidiem. Laikam atkal uzspeeleeshu.
Hikaru
QUOTE(Spike @ Oct 26 2005, 09:05)
Et game stanovitsa lucse kogda najdes Portreti anime( guys, girls ) i postavis ee sebe =]
*


Exactly! happy.gif Tikai nav jau jāmeklē. Var arī pašam uztaisīt, tikai jāzin precīzi pareizus izmērus, jāparkonvertē vajadzīgā formātā, lai varētu Portretus redzēt.
Senos laikos biju uztaisījis portretus un spēlējis ar: Tidus, Yuna; Goku, Trunks; Slailor Mars, Sailor Saturn; Orphen. biggrin.gif
Jaladin
Nu geims kruts, gaidu NWN 2 AD&D 3.5 rlz Tikai NWN lielais prikols tomeer bija Auroras Toolsets
anishuara
HEELP! man parinstoleja windows un izdzesas NWN ohmy.gif unsure.gif vai kads var pateikt kur noka4at??? man nav CD....
GoldLeader
Jāāāā....esmu īstajā vietā nonācis! NWN NAV LABS RPG! Tas ir linerārs, ar crappy sižetu un čara ģenerāciju apveltīts RPG! Ja jūs gribat labu RPG ņemsim Fallout vai Baldur's Gate. Labs MMORPG? Lineage. NWN Smagi smird. Interesanti kvesti? Aaha...nosit to, un atnes to uz turieni...nekādas opcijas...c'mon...

Fallout is the best RPG by far! (Fallout un Fallout 2 šajā gadījumā jāskatās, kā vienu veselu) Baldur's Gate vēl spēj konkurēt nedaudz, jo šajās spēlēs atrodams nelinerārs sižets, un cilvēku attieksme. TUR ir pasaule. NWN is KILLL! MONSTEERS! DIEDIEDIEDIE! Fallout ir iespējams iziet nenogalinot nevienu pretinieku! And respect for that!
Sērfijs
Piekritīšu GoldLeader šī spēlīte ir ņirgāšanās par AD&D.
Sagribējas BioWare lielāku auditoriju un vairāk piķa un izlaida Hacku un Slashu.
Ghoul
Well fallout un BG 2 ir ljoti labi RPG, NWN ir sliktaaks piekriitu, bet NWN nesmird, charu gjeneraacija pieklibo, bet domaaju, ka NWN2 ( taa jau buus D&D 3.5.) taa buus labaaka. Nu NWN ir hack&slash taapeec questi ir taadi kaadi ir biggrin.gif Well, Diablo ir suudiigaak....biggrin.gif Sizets nav tik slikts, bet vareeja buut labaak......
QUOTE(Sephiroth @ Oct 27 2005, 21:57)
Piekritīšu GoldLeader šī spēlīte ir ņirgāšanās par AD&D.
Sagribējas BioWare lielāku auditoriju un vairāk piķa un izlaida Hacku un Slashu.
*


nepiekriitu NWN ir ljoti labs D&D atspoguljojums ( LOL). Lielaakajaa daljaa DM vadiito sesiju ir H&S, no ta ir gruuti izvairiities.
GoldLeader
Ehh...tev ir slikts GM gadījies...NWN just plain s.cks! Un tur nekā nevar darīt! Ja es nebūtu fallout redzējis, varbūt tā nedomātu...oh wait...domātu gan, jo es geimeru žurnālus lasu...sorry...still s.cks!
Ghoul
QUOTE(GoldLeader @ Oct 27 2005, 22:05)
Ehh...tev ir slikts GM gadījies...NWN just plain s.cks! Un tur nekā nevar darīt! Ja es nebūtu fallout redzējis, varbūt tā nedomātu...oh wait...domātu gan, jo es geimeru žurnālus lasu...sorry...still s.cks!
*


LOL bija labs laugh.gif

Domaaju DM man bija labs. well yeah es saku fallout ir daudz labaaks, bet NWN tikuntaa izcelja uz citu speelju fona ( ne jau ar suudiigumu, ar labumu), NWN nav tik lineaars kaa Dungeon Sige 'n' stuff. Tomeer daudziem lika vilties un vinji saaka ieniist sho speeli, taa laikam noticis ar tevi. Taa teikt esi kljuvis baigi izveeliigs speelejot tikai labaakaas speeles un kaa gadiijaas kkas suuiigaaks ta uzreiz c.cks.
GoldLeader
Gribi labu, mūsdienu D&D projektu? Temple of elemental evil. Ieliek NWN pa pus kilometru. Period.
Ghoul
nokaunos, neesmu sekojis jaunajaam speeleem, paldies noteikti paskatiishos biggrin.gif
GoldLeader
PWND! smile.gif
Bet vispār...nu kaut vai kotoru uzspēlē! Būs ok!
dmonster
QUOTE(GoldLeader @ Oct 27 2005, 21:21)
piu piu
*


Es esmu speeleejis un izspeeleejis gan kotor gan kotor2 un man joprojaam liekas, ka NWN nav ne vainas arii ja drusku ir garlaiciigs dazhaas vietaas.
K@fs
NWN 1. daļa bija diezgan garlaicīga, bet kautkas tomēr aizrāva. Sry precizēšu 1. daļas 2. addonā biggrin.gif jau labāka grafika vairāk citu iespēju, bet to es neizspēlēju līdz galam, jo arī apnika. Tas ir kautkāds NWN lāsts, ka spēle vienkārši apnīk.
Ghoul
QUOTE(GoldLeader @ Oct 27 2005, 22:21)
PWND! smile.gif
Bet vispār...nu kaut vai kotoru uzspēlē! Būs ok!
*


Well, es tik ietiepiigs cilveeks, ka uzrakstot eseju ar 1000 par teemu " NWN slikt speele " tu mani nepaarliecinaatu, ka NWN ir slikta speele tongue.gif biggrin.gif ( jo taa nav slikta speele ).
kotors ir lineaars, bet liels kotor pluss ir ljoti labi dialogi.
QUOTE(K@fs @ Oct 28 2005, 10:44)
NWN 1. daļa bija diezgan garlaicīga, bet kautkas tomēr aizrāva. 2. daļā jau labāka grafika vairāk citu iespēju, bet to es neizspēlēju līdz galam, jo arī apnika. Tas ir kautkāds NWN lāsts, ka spēle vienkārši apnīk.
*


Otraa dalja veel nav iznaakusi, solaas buut ljoti laba ( kaa vienmeer), tu noteikt domaaji kaadu no add-on'iem. Well, gaumes lieta.
K@fs
NWN 2. daļā būs 3d grafika un ļoti krāšņi speli. Tik krāšņi, ka mans kompis varētu sadegt no pārslodzes smile.gif
GoldLeader
Ehh...un Oblivion un nākošajā Gothic būs vēl labāki! C'mon...admit it! NWN s.cks!
Ghoul
QUOTE(GoldLeader @ Oct 28 2005, 12:51)
Ehh...un Oblivion un nākošajā Gothic būs vēl labāki! C'mon...admit it! NWN s.cks!
*


Uuuu jaa gotika tiek gaidiita rolleyes.gif Nooooo es nepiekaapshos!!!! Taa speele ir laba, tur nav nekaa tik slikta lai NWN s.ck'otu!!!!! huh.gif laugh.gif
GoldLeader
DIEDIEDIEDIE! Tur VISS sako! Tas nav RPG tas ir hack&slash, kā jau mēs vinojāmies, bet tas pat nav labs h&s...ja tu girbi labu h&s spēlē Dungeon Siege vai *bows* diablo! Nevis NWN!
Church
gribeetu pieziimeet breeceejiem ka nwn s.cks un <insert your fav. game> rullee.
- nevajag saliidzinaat ar speeleem kas ir vai nu citaa zhanraa, vai developeri fokuseejushies pavisaam uz citaam lietaam. katrai speelei savi plusi/miinusi / sava meerkjauditorija. piem., vai daudzaas rpg speelees ir tik viegli/vienkaarshi uzcept savus modus / kartes, kas pietam arii peec kautkaa izskataas? jeb vairums kritizeetaaju izgaajushi tik single playeraa piratizeeto nwn + opcionaali piratizeetos addonus, un par milziigo nwn community kas razhiigi gjeneree daudz, un biezhi ljoti interesantas, kartes/modus/kampanjas, hostee taas, piestraadaa pie eventiem utml utjp?
veel vareetu piebilst, ka arii saliidzinaat dazhaada vecuma speeles ir .. hrm .. nevisai objektiivi ;>. kaut gan nekas nemaisa pretnostatiit HOMM II un Gothic 3 piemeeram. ;>
GoldLeader
Atvaino Church, bet Falout IR tajā pašā žanrā, un Fallout IR labāks! To tev pateiks VISI, kas kaut vienu reizi to ir spēlējuši! Un neapvaino HoMM2! Tā bija labākā sērijas daļa!
Jaladin
GL teh PWNERER! Nu ne ar tiem cilveekiem kasies... Atvaino tu pats esi speeleejis pie kaada laba GM... Starp citu pats tu kaa players ar neesi perfektai so sor.... NWN ir labs AD&D geims! Tici man kaa GM`am, kursh ir labaaks AD&D gm nekaa tu....
Atvaino es lasu RPG zhurnaalu.... Kaa arii aizmirsti Fallout tas te njiprichom...
GoldLeader
Ow...Džaladins ierunājās...maybe pastāstīsi, kapē tad tu uzskati NWN par kauko vairāk nekā vidusmēra crappy rpg komerciālu projektu?
Jaladin
1. Es neesmu teicis, ka NWN ir supa cool! It's ok... vairaak nevajag.
2. geims bija baudaams gan vizuaali, gan dialogos, gan hack`n`slashojot.
3. Pc gamers to geimu bija ielicis top 50 best games ever made.... Kaut gan tikai Auroras deel, bet tomeer....
GoldLeader
Nu ok...aurora toolkit ir labs...btw zinu, ka cilvēki uz tā fallout mēģināja uztaisīt...bet NWN...well...it s.cks if you have something better to play, bet pēc pirmā diablo uzspēlēt var!
Jaladin
Tici man! Ja noliek blakus geimiem, kuri tieshaam s.cks, tad zini nemaz neliekas, ka nwn s.cks....
GoldLeader
A kas tad pēc tavām domām patiešām s.cks?
Church
QUOTE(GoldLeader @ Oct 28 2005, 12:56)
Atvaino Church, bet Falout IR tajā pašā žanrā, un Fallout IR labāks! To tev pateiks VISI, kas kaut vienu reizi to ir spēlējuši! Un neapvaino HoMM2! Tā bija labākā sērijas daļa!
*


hrm. vai tu saprati 2 pamatteezes manaa postaa? vai falloutam ir eerts/vienkaarsh endjuuzerim toolkits custom mapu izveidei? arii homm2 .. es kaadaa veidaa biju paljaajis? vienkaarshi maaju uz to, ka nekosheriigi saliidzinaat speeles radiitas dazhaados gados un dazhaados zhanros.
anishuara
Ziniet ko, man liekas ka jus te tagad spamojat uz nebedu.... u npietam domaju ka piekasiities spelei kas ir radiita cita laika nav godigi, un pie tamvel cita zhanra.... happy.gif pietam 1 reizi kad speleju NWN es vinju speleju vispar ofline!!! smile.gif un tomer man vinja patika... xe xe vinju var uzzpelet arionline, bettas jaubus citz....biggrin.gif un pietam GoldLeader viegli kritizeet speles.... piekriitu grafika nav no labakajam dazhas ietas tiesham gribas guleet... bet pameigini vinju iziet uz hard un pietam ofline... tad gan es uz tevi paskatishos... laugh.gif
Jaladin
QUOTE(GoldLeader @ Oct 28 2005, 14:16)
A kas tad pēc tavām domām patiešām s.cks?
*


S.cks, piemeeram, Kult, Sacred, shiis speeles ir tieshaam suudiigas, un Diablo ir suudiigs RPG....... biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(anishuara @ Oct 29 2005, 18:33)
Ziniet ko, man liekas ka jus te tagad spamojat uz nebedu.... u npietam domaju ka piekasiities spelei kas ir radiita cita laika nav godigi, un pie tamvel cita zhanra.... happy.gif pietam 1 reizi kad speleju NWN es vinju speleju vispar ofline!!! smile.gif un tomer man vinja patika... xe xe vinju var uzzpelet arionline, bettas jaubus citz....biggrin.gif un pietam GoldLeader  viegli kritizeet speles.... piekriitu grafika nav no labakajam dazhas ietas tiesham gribas guleet... bet pameigini vinju iziet uz hard un pietam ofline... tad gan es uz tevi paskatishos... laugh.gif
*


well, mees veicam speelju saliidzinaashanu un speelju elementu analiizi, tas nav offtopic's, saliidzinaajaam mees viena zanra speeles ( lai gan tikai labaakaas ar NWN, un tas ir negodiigi, jo NWN izceljas uz citu speelju fona). Well, NWN ir domaata offline speeleshanai, multiplayeris nav iipashi labs ( man taa liekas). Grafiski NWN ir ljoti laba..... wink.gif
GoldLeader
Church, vai man tev personīgi rokās ielikt Fallout Mapper, Dialogue tool, un Scene Maker, jeb tu tomēr atzīsi, ka man ir taisnība tongue.gif
Chufanzo
Goldij, man tev maz ieteikums - shut the f... up. Fallout tieshaam ir viena no labaakajaam speeleem un game spy vinju man liekas ka veerteeja vismaz ar 4 ar pus zvaigzneem. Crappy speele, kurai ir veerteejums zem 3 zvaigzneem, bet nu NWN bija vismaz 4. Tas noraada, ka tu esi unikaals indiviids, kura intereses atshkjiras no paareejiem, taapeec nebljausties par savu taisniibu un respektee citu cilveeku viedokljus.
Pats games bija labs, it seviskji tad, gad neviens GM nevadiija sesiiju, jo radaas noilgums peec manchkinoshanas smile.gif
GoldLeader
Gamespy is B-Shit anyway! SO SHUT T3CH f.ck UP YOURSELF!
Čuf, un man nav nemazākās nojausmas, kapē mani vajag nodirst...
anishuara
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 19:42)
Gamespy is B-Shit anyway! SO SHUT T3CH f.ck UP YOURSELF!
Čuf, un man nav nemazākās nojausmas, kapē mani vajag nodirst...
*



tevi nevienz nenodirsh vienkarshi mes neesam vainiigi ka tu esi taads indiviids, un tas ka tu uzskati ka visiem jadoma ka tev!!! piemeram ja tev patiik ultima tas nenoziime ka tai ir jaapatiik visiem... wink.gif huh.gif taapec liecies miera un paturi commentus (negatiivos) pie sevis....
GoldLeader
Well...i'm f...ing stubborn, un tapē uzstāju uz savu viedokli....es cienu citu viedkļus, vnk mans ir bik labāks, un pareizāks tongue.gif
anishuara
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 21:20)
Well...i'm f...ing stubborn, un tapē uzstāju uz savu viedokli....es cienu citu viedkļus, vnk mans ir bik labāks, un pareizāks tongue.gif
*




un tagad pastaasti man arko tad TU esi labaks neka citi???? blink.gif dry.gif mad.gif 4ota neticas!!!
GoldLeader
Z - I - N - I, B - Ū - S J - Ā - R - U - N - Ā L - Ē - N - Ā - K, U - N S - A - P - R - O - T - A - M - Ā - K, lai bremzēm pielec, ka tongue.gif posta galā nozīmē OBVIOUS JOKE! Un protams, ka mans viedoklis ir pareizāks, kā citu viedokļi, jo tas ir MANS iedoklis tongue.gif
anishuara
nju protamz, jo tev ir manija... xex xex ka saka krievi MANIJA VELI4IJA!!!! happy.gif preciizax maybe ja, bet tomer apcelt speles tikai par to , ka vinja tev nepatiik tas nav argumentz... un par bremzi runaajot.... Es nju noteikti neesmu bremze, to vari pajautat jebkuram... xe xe ... laugh.gif zini man liekas ka tas ko tu tagad raxti ir nitikai oftopiks, bet ari paarieshana uz personibam... dry.gif
Jaladin
Teh PWNERER GL! Beidz lekties ar mazajiem pok3moniem....
Ah S.U.D tu laikam pārprati... NWN multiplayers bija viss prikols... Vari vadīt D&D sesijas, bet uz NWN! biggrin.gif
Chufanzo
Hmm to, ka var vadiit sesijas to es arii nezinaaju, bet jau pa veelu saakties.
GL: Nestriideesimies forumaa jo tavs stuurgalviigums brauc smagi offtopikaa, taapeec ja veelies paarliecinaat kaadu varu ar tevi uztaisiit kaadu 1h msn sesiju vai arii skype, kur es tev paarliecinaashu par to, ka tavs viedoklis tomeer nav tas labaakais. Taa pat kaa MTG tu domaa, ka esi uztaisiijis uuberkrutu deku, jo vineeji paaris pazinjas.(toreiz kad es ar tevi uzspeeleeju pret to deku sabaazu tevi kaa mazu ezi) Moraale te ir taa, ka vienmeer atradiisies kaada persona ar labaaku viedokli, taapeec nevajag taisiit oftopik, meegjinot paarliecinaat citus par savu uzskatu pareiziibu, jo vienkaarshi forums ir domaats uzskatu apmainjai, nevis aizstaaveeshanai.
P.S. atvainojos par nelielo offtopiku(vienkaarshi vajag pamaaciit beernus, kas nonaakushi nelaimee tongue.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.