Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Save the Green Planet (2003)
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Filmas
zenofex
Noskatījos tikko šo filmu:

Save the Green Planet

Nu, ko. Patiesībā ļoti interesanta un notikumiem bagāta filma ar netriviālu un aizraujošu sižetu, kuru nevar paredzēt! Pāris sižeta pavērsieni patiešām bija "wow!" vērti.

Citādi vietumis likās par daudz cietsirdīga un tā (nu, tipa, maziem bērniem neskatīties biggrin.gif) - asinis, spīdzināšana...

Filmas iesākums ir šāds - kāds pustraks (ok, ok, pilnīgi nojūdzies) vīrietis uzskata, ka starp cilvēkiem ir iefiltrējušies andromendāņi (humanoīdi no Andromēdas galaktikas), un ka viņi plāno drīz iznīcināt zemi. Un ka viņš ir vienīgais, kurš var to glābt. Bet negals ir tajā, ka andromendāņi ir pēc izskata identiski cilvēkiem, tāpēc viņš nodarbojas ar to, ka aizdomīgos tipus nolaupa un spīdzina... Nu un te jau stāsts paliek neklišejisks, tālāk gan neatklāšu sižetu, lai nespoilotu.


Nu, ko, dodu 8 acis no 10, un veselas 3 par filmas finālu. Bez šāda fināla filma būtu veltīga.
edg
Nja. Man vinja sen staav uz hdd un nevaru izlemt - skatiities vai dzeest. Bet nu tagad nekas cits neatliks kaa skatiities...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.