Help - Search - Members - Calendar
Full Version: The Paprix
Anime forum > Anime > Fan fiction
davio
Rakājoties pa sava PC tumšākajiem stūriem atradu šo gadiem neredzēto stāstiņu, kuru pats sarakstīju pirms kāda laika. Neņemiet vērā kļūdas un iespējams, ka ne visiem ies pie sirds apdauzītie dialogi, bet ja jau citi liek savus stāstiņus es ar kaut ko ielikšu.
kahi
nu smuki... it seviski peedeejaa fraaze...kaut ko tik debiilu savu muuzu nebiju lasiijusi... *reec*
Kaoru-chan
Nez ku cilveekiem taadas domas ienaak praataa he he tas tik bij viens swiestaini reeciigs fan fic laugh.gif

dry.gif tikai zeel ka aptruukaas iedvesma taa man nebuutu nekas pretii vel lasiit
davio
Paldies! biggrin.gif Par to ka tas ir sviests tieshi taa jau ir domaats, toreiz raxtiiju ar domu: taa kas notika taalaak? Ok kaa visstulbaak varu to sagroziit?. Tikai zheel ka tik veelu iepostoju te un sapratu, ka kaadam tas arii vareetu patik. Gribeetos jau turpinaat, bet tas bija pirms 2 - 3 (vai varbuut 2,3) gadiem... Tagad tas vairs nebuutu tas. + veel man butu jaanoskataas visas 3 matrixa daljas lai atkal rastos kaare kaut ko raxtiit, bet tagad manaa galvaa seezh Anime. Bet vispaar iesaakts jau bija labi. Ja buutu pabeidzis moska graamatu vareetu izdot? Vai pat filmu uztaisiit? laugh.gif
Kaoru-chan
Hmm ja peec tawa fic filmu taisiitu , tad tas buutu kaut kas liidziigs Matrix parodijai (sviestaini reeciigaa formaa)
dry.gif Bet par cik tagad gandriiz visur censhas parodeet kaut ko no Matrix tas jau buutu nowazaats prikols .
blink.gif Bet ja izdotu graamatu tas jau buut kaut kas jauns laugh.gif
Kazuki
matrixam jau ir parodijfilma. goblin tolkojums saucaas shmatrica. taa man patiik labaak par davio variantu, bet shitas arii ir tiiri neslikts.
Niks
Davio, izlasi šo un tad apskati sava darba metadatu saturu.
davio
Labi itkā izlasīju, bet no tā sapratu apmēram 20%. Un to kas īsti ir metadati es neiebraucu. tā kā es nesaprotu kas notiek.
Shinya
laugh.gif Laba parodija....njemot veraa ka orginaals mani garlaikoja dry.gif - loti laba parodija laugh.gif , atskiriibaa no filmas bij ar interesanta (atvainojos visiem Matrix faniem, ka gadriiz kino iemigu, bet nu tas ir tikai mans viedoklis tongue.gif )...
Niks
QUOTE(davio @ Feb 11 2006, 02:08)
Labi itkā izlasīju, bet no tā sapratu apmēram 20%. Un to kas īsti ir metadati es neiebraucu. tā kā es nesaprotu kas notiek.
*

Metadatu piemērs:
Author: Maris Lidaka
Kaoru-chan
Njemot weeraa ka es agraag biju Matrix fanaats (Deelj Keanu Reeves) bet tagad es tiir neitraali uz to skatos bet tad kad tu man to pateici pirms gada es biju uz tewi dusmmiga Shinya, jo taas filmas man loti loti loti patikaas tongue.gif un es ar buutu bik garlai kota ja skatiitos 2 dalju pirmo nekaa nesaprotot par ko iet runa bet otrajaa bija loti labi kaujas skati...un runaajot par Shmatrix (ko man iedeva Shinyas jaunaakais brachka 2 diskos) pirmais baigi gljukoja taadeel redzeeju tikai otro pusi bet taa dala bija loti smiekliiga laugh.gif
huh.gif man pat liekas ka manai muchai Shmatrix patika labaak par orginaalu laugh.gif
davio
Aaa par to autoru! Jaa Māris Līdaka ir mans sencis. Uz vinja vārda bija reģistrēts vecais kompis, kursh bija atvilkts uz mājām no darba. Tad man nebija interneta, tāpēc arī nebija ko darīt un sarakstīju. Bet tici man Nik autors esmu es.
Shinya
Man ir Shmatrix?*dies*ooh riight...labi ka atgaadinaaji. Veel kaads to crap i redzeejis? (nezinu gan kaads tam sakars ar paprix...bet palieku pie taa ka tas ar ir labs tongue.gif)
Niks
QUOTE(davio @ Feb 11 2006, 21:44)
Aaa par to autoru! Jaa Māris Līdaka ir mans sencis. Uz vinja vārda bija reģistrēts vecais kompis, kursh bija atvilkts uz mājām no darba. Tad man nebija interneta, tāpēc arī nebija ko darīt un sarakstīju. Bet tici man Nik autors esmu es.
*

Mani nekrata, kas ir autors, mani uztrauc privātums (ja kāds nezin, mana dzimšanas vieta ir hackers.lv, tādēļ nespēju nedomāt par drošību, pie kā pieder arī privātums).
P.S. varbūt tas, ka man izdevās iegūt tavu vārdu un uzvārdu, un vēl šo un to, liks tev aizdomāties par drošību, kas arī bija manu postu mērķis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.