Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otaku un Jāņi (svētki, nevis cilvēki)
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
+Chibi+
Mmm, vai jūs visi plānojat *normāli* svinēt Jāņus, vai arī kāds bariņš paliek pilsētā? *suggestive wink*
Church
#define normaali
Niks
normāli()
{
piedzerties kamēr krīt;
spelēt bolingu ar četriteņu nezvēru un gājējiem;
nosisties;
}
P.S. Būšu laukos (lastguru gan iebilda, ka es jau esmu laukos dry.gif).
ETM
mezhaa, ellee rataa! nu ja man izdosies liidz startam aizrauties peec jaanju "openinga" ar darba koleegjiem.

Kaut gan kaadas idejas?
Kima
es ar palieku, nava ku likties, varbuut...nu vakaraa toch buushu briiva!!!!
Church
ja nebraukshu uz latgali, visdriizaak baudiishu sen nepiedziivotu lietu. - dzershu alu && balzaamu no maajas ledusskapja nevis kaut kur vecriigaa. uzdziivi jaanjos centraa / aarpus riigas visdriizaak atstaashu mazaak slinkaam/vairaak sociaali aktiivaam personaam ;>
Ray
Plānoju kolēģus palaist lai apkožas - strādāšu respektīvi smile.gif
Seven_of_zero
Plānots ir sagaidīt Jāņus, Rīgā. Pie upes ar teltīm mežā.
jā kāds vēlas piebiedroties tad lai sūta PM man.
image
Yanka_ronin
Taa kaa palikshu Riigaa, jo jaagaida zinjas no veestnieciibas, uz Liepaaju netieku, tad iztikshu shogad bez jaanjiem =D veel jo vairaak ka pats esmu Jaanis laugh.gif
xikes
Jaani? Shogad meeginaashu izvairiities no visiem aicinaajumiem doties tos kaut kur svineet. Apnikushi man jau shie standarta bezjeedziigie svieeshanas pasaakumi. dry.gif Bet varbuut vieniigi neesmu atradis iistos cilveekus un iisto vietu, kur/ar ko svineet..
Un taapeec, pagaidaam sveetki ne prieksh manis.
edg
Jaa, vieta ir svariiga. Man, piemeeram, patiik ne paaraak lielaa baraa piedzerties un sariities shashliku. Citiem patiik seedeet ap ugunskuru un nedzert. Citi dedzina visu, ko vien var dedzinaat. Veel citiem patiik paardzert jeegu. Un citi izkarina maaju ar meijaam un cep piiraagus. Vajag atrast domu biedrus un izveeleeties sev tiikamaako svineeshanas veidu! Ja tas ir guleet vienatnee maajaas un skatiities televizoru, tad ir visvieglaak, bet nez vai tas ir pats labaakais veids, kaa pasmieties par ikdienas dziivi aka svineet.
Tigra2
es pavadīšu laukos, ievākšu ārstniecības zāles, jo piemēram rasu no dzegužkurpītēm(lielām, skaistām violeti-rozā aizsargājamām puķēm)(ja vien tā šogad jau paspējušas uzziedēt) vislabāk ir ievākt līgo rītā saullēktā, kā arī vārīt ozollapu tēju arii ir labi, pie viena var zīlēt un darīt visu kas pienākās tādam kārtīgam seno tradīciju piekritējam, laikam pat iešu papardes ziedu meklēt(no ill intentions)
Varbūt kādu vajaga nolādēt, ja tikai nebūtu par to tik daudz jāmaksā T_T

Plānoju labi pavadīt laiku un riit rosolu(tas gan neietilpst tradīcijās bet gan jau saiģot)

Vēlu visiem labi pavadīt Jāņus!!!
xikes
Es taa pdomaaju, un secinaaju, ka tomeer vietai, varbuut, tomeer nav tik liela noziime, kaa cilveekiem, kas ir kopaa ar tevi. Cilveeki jau pashi rada sev apkaart atmosfeeru, kuru sajuutot nav svariiga atrashanas vieta. Tikai vajag pareizos cilveekus atrast, kas nemaz nav tik viegli. Var jau protams meeginaat pielaagoties baram, bet beigaas tik un taa teeloshana vien sanaaks.. Heh, laikam jau nekad nav bijushi man `iistie` cilveeki apkaart, ja reiz shie sveetki nav iepatikushies.
QUOTE(edg @ Jun 19 2006, 22:16)
guleet vienatnee maajaas un skatiities televizoru, tad ir visvieglaak, bet nez vai tas ir pats labaakais veids, kaa pasmieties par ikdienas dziivi aka svineet.
*


pashlaik doma tieshi shaadi vai liidziigi sagaidiit un pavadiit arii shos jaanus. Par ikdienas dziivi var smieties visu laiku, vajag tikai maceet smile.gif, bet arii tas aatri apniik.
anti
svinēšu mājās pie datora, spēlējot Lineage 2.
\m/
Hikaru
Jāņus *normāli* nesvinēšu. Uzsākšu kaut ko jaunu..... mmm... jaunu anime skatīties. biggrin.gif
ShinChan
Nav ne mazākās nojēgas kur un kā svinēšu Jāņus. Vislabākais ir neko iepriekš neplānot tad labākie varianti paši parādīsies. Tā kā neesmu rīdzinieks, tad drudžainā raušanās prom no piedūmotās un alerģijas raisošās "ūdensgalvas" man nav aktuāla lieta.
Seila
Šogad pa jāņiem droši vien, ka došos pie draudzenes kurai tēvs Jānis uz laukiem. Izārdīsimies izdejosimies pie mājām, tad dosiemies uz zaļumballi un peldēšanās naktī. Viss kā vajadzīgs īstos latviešu jāņos.
Ja šis variants nobruks tad vienmēr paliek autobus uz ērgļiem uz koncertu.
Yanka_ronin
Eus, Hachi, tu kko shajaa sakaraa perini te? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif janju sakaraa tb
aigarius
Es svinēšu Londonā - Daugavas Vanagu pasākumā. Anyone else coming? smile.gif

P.S. Tieši šitādu threadu likvidēšanai arī ir paredzēti tie shotgun noteikumi. dry.gif
xikes
OK, lai nu kaa kursh ieplaanojis pavadiit sho nakti..
vai tas buutu trakojot ap lielmojoshu ugunskuru, dzerot visu, kas izraisa kaut nelielu apdullumu, gulot pie TV, speeleejot kaadu speeli, vai straadaajot..
Gribeeju tikai noveeleet.. lai jums izdodas! Kaa ne kaa sveetki skaitaas..
Visiem patiikamus Jaanus! smile.gif
Lestats
man tik tikko svinēšana aizgāja gar ausīm.
man par trim darba nedēļām laukos ne ****nemaksās tāpēc ka mana mutere ar patēvu tā izdomāja.
i am so happy.

Edit by Yume: Filtrē valodu
lilion
Hahaha man vispār par darbu mājās nemaksā vai tā būtu pretīgi jaukā ravēšana vai māsasdēla murcīšana un naudu piešķir minimāli ta kā ej pakarājies kokā .
Ja no rīta bija kaut kāda ideja, ka ir jāņi. Tagad dēļ kakla sāpēm un dīvainās miegainības gribas pa
līst zem segas, bet jebkurā gadījumā pabakstīšu ugunskuru ar koku.
Paldies xikes tev arī patīkamus svētkus
Iori Yagami
Mēs ar draugiem izdomajam nosvīnet Ligo mazliet atrāk, lai 24-tā jūnijā normali izguleties. Tāpēc es svineju no svetdienas līdz šodienai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Bet šodien palikšu mājās tongue.gif tongue.gif
Lestats
ahh beigu beigas man viss izversaas diezgan labi smile.gif tikai Juris gandrīz sadega un pēc gandrīz noslīka alū biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.