Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ghost In The Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Spectre
IPB Image
Gaidāms turpinājums jau visiem labi zināmam Ghost In the Shell, kas tika pirmo reizi radīts tālajā 1995 gadā, ja kāds vēl vispār tik tālu spēj iegrimt atmiņās smile.gif
Pirmizrāde šim brīnumam būs 24 Novembrī, japānā, filmas garums 105 minūtes. Anime kreators ir tKamiyama Kenji ar veco labo staffu kas ir kreateejis Gits: SAC.
Kad pārādīsies relīze ārpus Japānas vēl nav paziņots - redzēs cik ilgi subbos Kick Ass Anime šo anime (cerams ka ātri)

Traileris JAP valodā - Ghost In The Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society

Papildus informācija: (slinkums tulkot)

A.D. 2034. It has been two years since Kusanagi Motoko left Section 9. Togusa is now the new leader of the team, that has considerably increased its appointed personnel. The expanded new Section 9 confronts a rash of complicated incidents, and investigations reveal that an ultra-wizard hacker named the Puppeteer is behind the entire series of events.

In the midst of all, Batou, who was stalking the case on a separate track, encounters Motoko. She goes away after saying, "Stay away from the Solid State Society." Batou is left with a doubt in his mind. Could Motoko be the the Puppeteer?

The series of intriguing incidents that Section 9 faces gradually link together almost artistically. Who is the Puppeteer? What will happen to Batou`s relationship with Motoko? What is the full truth behind this carefully planned perfect crime? And what will the outcome be? Mysteries surround the Solid State Society...

NOTE: The word "Puppeteer" is used in this text as a temporary translation for the original Japanese term "Kugutsu Mawashi," and it is not meant to be the official English adaptation.

[Taken from Production I.G`s GitS: SAC SSS page at http://www.productionig.com/contents/works_sp/47_/index.html]


P.s. Tiko kādam ir informācija par OST lūdzu dodat ziņu - būšu ļoti pateicīgs
GITS OST Fan
ORIGA - Fan
Yoko Kanno - Fan
Scott Matthew - Fan
Church
[offtopic]
aizvien biezhaak pamanu vienu lietu shajaa iedaljaa, kas bik nepatiik.
no vienas puses, vairums fansubu ir ar eng subiem, bet tik un taa imho nemaisiitu apskatus dot kaut vai 1:1 tulkotus latviski. copy&paste no anidb .. vai tas vajadziigs, ja tik pat labi iedodot linku postaa uz anidb tas pats tiek realizeets taa pat. lieka info dubultoshanaas.
Keydan
Tas bus filma??? sad.gif sad.gif sad.gif
Labak butu vel viena seriale!
Vispar viena no manam miļakam! Gaidišu ar nepacietibu!
Neptuuns
A vispaar ghost in a shell labs? noskatiijos pirmaas divas epizodes un mani galiigi nepiesaistiija. Tik ljoti ka pat taalaak skatiities nevareeju sevi piespiest.
Psycholog
Ghost In The Shell..hmh...par seriaalu nezinu, bet filmas liidzshim ir bijushas ljoti pat labas (vienas no pirmajaam anime, ko es redzeeju, kas man arii pirmaas pieraadiija, ka anime nav tikai prieksh beerniem)
Ljoti rekomendeeju lidzshineejaas Ghost In The Shell filmas un ljoti gaidiishu arii sho smile.gif
Spectre
QUOTE(Neptuuns @ Aug 16 2006, 21:19) *

A vispaar ghost in a shell labs? noskatiijos pirmaas divas epizodes un mani galiigi nepiesaistiija. Tik ljoti ka pat taalaak skatiities nevareeju sevi piespiest.


No offence. Tīri pesrsonīgais IMHO - līdz šim ir jāizaug/jānobriest.

Pirmo reizi ka redzēju, 1 epu, arī atliku malā - kad nobriedu noskatijos visu nonstopā wink.gif

Tagad šī anime ir manā personīgajā topā ^ ^ un GITS SAC SSS gaidu ar nepacietību cool.gif

fuzz
Gaidu :-)
Winry
es arī abus GITS SAC noskatījos nonstopā ,bet filmas gan ar palielu atstarpi, jo nevarēju atrast 2 filmu ar labu aatrumu!Noteikti šis ir manā topa augšgalā, lai arī kā uz to skatās.......un, protams, I am waiting this film with big exciting! smile.gif
Kikumi
Atkal GitS? Nez, man jau sāk tā kā nedaudz apnikt... Varbūt aplūkošu, kad būs iznācis. ph34r.gif
kaarleens
Vo man ir taa, ka abas filmas patika, bet seriaals kau kaa neaizkjeera, nezin laikam veel neesmu izaudzis laugh.gif
Vispaar gaidu ar kaadiem tehnikas briinumiem muus parsteigs uz story iipashi gan vais neceru jo ehh nu diez vai var no taa vecaa story kau ko jaunu uber izspiest.
Shinobi-sama
Kaa lai saka, GITS story turpinaajumi ir neizsmeljami. Tur var turpinaat un turpinaat. Patiesiibaa tur pastaav neskaitaami sidstory un prequel variaacijas. Jo no saakta gala tur nav bosi kas apveltiiti ar mistiskiem tumsho speeku paarspeeku vai sazin kaadiem superpower. Nav arii mistiskas atriebiibas kaares kuras vajaa labos varonjus. Ir tikai ambiicijas un logjika.
GITS ir intelektuaalajaa realm'aa. Mani vairaak saista spriedze, ko rada strateegjija un atklaata speele, kur vajag ko vairaak par lielaaku strokji nekaa pretiniekam un mistisku ieksheeju energjiju, kura uztreneeta randomaa dauzot peshkas/bandenieku. Respektiivi ciinja, kur no saakta gala strateegjija tiek formeeta ar meerkji uzvareet pretinieku. Ciinja, kur nejaushiibas un speeja adapteeties situaacijai, izmantojot esoshos liidzekljus, nevis paljaaviiba uz pirmsnaaves veiksmi. Sizhets, kur neatkaraajas zhoklji katraa naakamajaa kadraa izvelkot trumpi (uuberskils parasti), citiem vaardiem sakiet - story kur Boss netiek nocirsts ar uuberskill.
Tur var gariigi orgasmeet skatoties kaa tiek sagrautas, jakobi ideaalaas, ambiicijas deelj smalkas otrpuseejas strateegjijas, balstiita uz vairaakaam daudz zemaak teemeetaam ambiicijaam.
Legjendaarais Warai Otoko no Jiken (Laughing Man Case) ir spilgts reaalaas dziives piemeers, lielo zivju speeliites un tam pa vidu neparedzeets (patiesiibaa aizmirsts) faktors - pashu deklareetie likumi un nospraustie standarti, kuriem gribot negribot ir jaapakljaujas.

P.S. Nezinu kaa citiem vareeja nepanjemt shis shovs no saakta gala. Man bija taa, ka ieraudziijis pirmo filmu, es kaadu laicinju naktsmieru biju zaudeejis. Pirmaa sezona tika noriita momentaani. Otraa taapat.
Sword
Sis anime man patika esu skatijies divas filmas un divus serialus man tas ir iepaticies un tas ka bus vel kautkas no si anime mani tikai iepriecina
Keydan
Neta jau redzeju RAW... Ļoti driz kads labs subers ispilds savu pienakumu!
Niks
Pienākumu? WTF?!! Zini, mēs neesam tev neko parādā vai solījuši! dry.gif Labāk būtu pateicīgs, ka mēs jūsu dēļ tērējam savu laiku!
P.S. Vēl kaut kādi divi mēneši ar astīti līdz pirmizrādei, tā kā nezinu, kā RAW esi redzējis.
Shinobi-sama
QUOTE(Niks @ Sep 19 2006, 21:38) *

Pienākumu? WTF?!! Zini, mēs neesam tev neko parādā vai solījuši! dry.gif Labāk būtu pateicīgs, ka mēs jūsu dēļ tērējam savu laiku!
P.S. Vēl kaut kādi divi mēneši ar astīti līdz pirmizrādei, tā kā nezinu, kā RAW esi redzējis.

Labriit, Man RAW uz pc meetaajas jau kops 9.aa septembra. Subi gan pagaidaam tika japaanju ir patraapiijushie.
Runaajot par to pateiciibu - pateiciiba ir par kvalitatiivu darbu, nevis pavirshu haltuuru.
Niks
Tad nāc un palīdzi! Mēs tikai priecāsimies, ka tiksim pie laba tulka vai vismaz redaktora.
Seven_of_zero
Nu tā tiem kam ir RAW
Te links prekš subtitru faila.
ed2k://|file|Koukaku_Kidoutai_Stand_Alone_Complex_-_Solid_State_Society_-_1_-_Complete_Movie_-_(sub_en).srt|100152|60F07D5816E8469A55204B4BBCB9B9CE|/

edit
pēc 20 minūtēm sapratu ka totāls piu.
mad.gif
Mdee labak neizmantot, pilns ar kļūdām.
Niks
Jā, interesants tulkojums - rodas sajūta, ka gramatiski tā ir japāņu valoda, turklāt tas laikam ir rakstīts "ar roku", jo programma (piemēram, Aegisub, kuru es izmantoju) tādas SRT sintakses kļūdas nekādi neielaistu.
Batou
esmu palicis diezgan kūtrs animes skatītājs, taču jauno GitS nevarēju nenoskatīties. ilgu laiku tas man glabājās uz cietņa kā saldais ēdiens (iedomājieties tādu izcilu baltvīnu, kurš glabājas plauktā, vai arī norasojušu alus pudeli, kura nupat izņemta no ledussskapja), teicu sev, šito noskatīšos, tad kad vajadzēs atpūtināt nervus no BFa, no Daily Show, no ikdienas rūpēm un raizēm, no blogiem, forumiem u.c. šitiem.

un saigaidīju tieši to kas ir tik pierasts GitSam - izcilu story, perfektu animāciju, dialogi, intrigas, Motoko atgriešanās. ko gan vēl vairāk vajag? nedaudz uztrauc tas, cik ļoti iekšējais laiks ir pavirzījies uz priekšu, taču tas jau ir loģiski, laikam arī jākustas līdzi ar stāstu. katrā ziņā bija prieks atkal satikt gandrīz visus Section 9 biedrus. 10/10
kakene
Starp citu Innocence ta skaitas ka otra dalja?? Un cik tur ir seriju?? happy.gif
Par Stand Alone Complex varu pateikt ka man LOTI patika!! (vispar milu tada zanra anime!) happy.gif
Roze
QUOTE(kakene @ Aug 22 2007, 11:40) *

Starp citu Innocence ta skaitas ka otra dalja?? Un cik tur ir seriju?? happy.gif

Innocence ir filma (viena sērija tikai tātad) un skaitās kā turpinājums pirmajai filmai ..

Standalone Complex (un arī otrā sezona kā arī Solid State Society) ir notikumi kaut kur pa pirmās filmas vidu, jebšu pareizāk teikt būtu alternatīvs scenārijs / notikumu gaita pēc pirmās filmas..
kakene
paldies
Tramvajs
Beidzot noskatījos. Nu GitS, kā jau GitS. Animācija augstākajā līmenī, sižets aizraujošs utt. Pie Section 9 darbiniekiem vienmēr gribas atgriezties. + OST arī baig' labs.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Nezinu kāpēc, bet vieta, kur Togusa gribēja sev galu padarīt, vispār man šķita elpu aizraujošākā, kādu es vispār ekrānā esmu skatījis. Drošvien tāpēc, ka Togusa ir mans teh favourite personāžs.

Vārdu sakot- 9/10
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.