Help - Search - Members - Calendar
Full Version: suudziiba wtf baka
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Blackout
galiigi nesaprotu neko:

QUOTE(edg's letter from Tsukama's Inbox Messages at Otaku.lv)


topiks, Oct 5 2006, 20:32

Kaapeec bija topiks jaanosauc idiotiski, taa, ka nevar saprast, kas tajaa ir? Paarsaucu un paarvietoju uz Resursu sadalju! Domaa ar galvu!


labi, paarvietoja uz resursiem, bet kamdeelj mainiit nosaukumu, mans ieprieksheejais nosaukums bija domaats pievilinoshs, kaada vaina? es izveidoju, un es neredzu nekaadu cenzuuru topika nosaukumaa, kas bija ieprieksh.. veel apvainojums izteikts par manu galvu -.-|| netaisi ciet edg, es gribu zinaat citu viedokli -.-' </3
GM
Citu viedokli? Ok - you asked for it.
edg ir pilnīga taisnība un tu labāk sēdi biksēs, kamēr bārda sāks augt. Parasti kopā ar bārdu nāk arī spēja loģiski izsecināt pašam vai moda rīcība bija pamatota un vai ir jēga par to čīkstēt.
ETM
njemot veeraa ka citi nedziivo forumaa, varbuut buusi tik laipns un arii pateiksi kaads bija vecais nosaukums un iedosi linku uz striidu izraisosho topiku? gruuti ko komenteet zinot tikai ka kaut kaads topiks tika kaut kaa paarsaukts un paarvietots uz resursu sadalju.
Blackout
sure, gogo
http://otaku.lv/index.php?showtopic=3421&a...amp;#entry93811
vecais bija: " "THE OMG ANIME PICTURES" Lethal weapon mk. 4."
kaut kaa taa... -.-' itkaa es atcereeshos.

GameMaster

Man ir pilniigi vienalga, bet kaada jeega bija mainiit topika nosaukumu, vedj es to uztaisiiju un uz topiku ir modereeshanas iespeejas >.> Vai tur kas bija ne taa?

Luudzu atbildiet arii uz maniem jautaajumiem >.O
Taatad ir taa, ka man viss jaadara peec edg praata? Arii tad, kad dabuuju warn par saviem dzejoljiem, edg teica, ka lastguru nepatiks. Kad aprunaajos ar lastguru, es izdzirdeeju pavisam citu viedokli.
Revol
manupraat edg riiciiba bija pilniigi pareiza un atbalstaama, vecais topica nosaukums bija, maigi izsakoties, galiigi garaam. Tagad var vismaz saprast par ko apmeeram buus runa topicaa. kthxdiebye
Blackout
Revol
Tad priekshkam jebkuram member'am dot iespeeju topika nosaukumam.
Love ya too.
bubu
Tāpēc, ka sakarīgi domājošiem cilvēkiem tas dod iespēju izteikt savis veidotā topika būtību, kuru citiem būtu viegli saprast, apskatot kāda foruma topiku sarakstu.
Blackout
bubu
ieejot topikaa, izlasot, viss buus skaidrs, ja vajag.
jurc
Pilnībā atbalstu edg rīcību.

Un pie tam, foruma noteikumos ir rakstīts:
"15. Veidojiet tēmas ar pietiekami aprakstošiem un visiem saprotamiem nosaukumiem."

QUOTE(Tsukama @ Oct 8 2006, 12:52) *

ieejot topikaa, izlasot, viss buus skaidrs, ja vajag.[/color]

Galīgi nepareiza pieeja. Topika nosaukums ir kā virsraksts domrakstam. Izlasot virsrakstu, tu zini par kādu tēmu tu lasīsi. Un tavs vecais virsraksts nepavisam neatbilda topika saturam.
Sigfa
QUOTE
Tad priekshkam jebkuram member'am dot iespeeju topika nosaukumam.


Lai dotu iespeeju vinjam pieraadiit, ka vinjsh nav galiigs muljkjis, vai otraadi. Arii es domaaju, ka edg shajaa gadijumaa ir taisniiba.
bubu
QUOTE(Tsukama @ Oct 8 2006, 12:52) *

bubu
ieejot topikaa, izlasot, viss buus skaidrs, ja vajag.


ieejot! a kas man visos topikos jāieiet, lai uzzinātu, vai es gribu to lasīt?!? Tad man taču divas dienas paies, kamēr sapratīšu, kurus iepriekšējās dienas topikus es gribu lasīt. Nosaukumam jābūt tādam, lai tas man dotu iespēju saprast, par ko iet runa, un vai tas mani interesēs vai nē.
Blackout
shis nav vieniigais edg gaajiens pret mani.
Otakieshu Dzejas topikaa, kad es uzrakstiiju dzejoli, edg izdzeesa piebilsot, ka lastguru nepatiks. Kad es iedevu lastguru izlasiit, es izdzirdeeju pavisam citu viedokli. Un znachit warn bija netaisniigs.
back on topic.
rule number 15 is stupid. gawd. nee bet nopietni. es iepostoju OFFTOPIC sekcijaa, un man liekas, ka offtopic sekcijaas visam jaabuut "spam" tipa.
GM
QUOTE
shis nav vieniigais edg gaajiens pret mani.


Un? Visi jūzeri vienlīdzīgi, bet daži ir vienlīdzīgāki par citiem. And vice versa.
Besides, kaut kādu pirms-pubertātes frīku, kurš raksta greizus topiku nosaukumus, vervelē bez jebkādām pretenzijām uz sakarīgu interpunkciju un krāso sevis rakstīto dažādos gejiskos pasteļtoņos, es izbanotu uz līdzenas vietas. Tev jāpriecājas, ka pie grožiem ir tāds tolerances iemiesojums kā edg.

QUOTE
es iepostoju OFFTOPIC sekcijaa, un man liekas, ka offtopic sekcijaas visam jaabuut "spam" tipa.


Kārtējais gadījums, kad uzskatāmi pierādās tas, ka, ja liekās, tad var visai nopietni sasisties. Offtops ir visam, kas nelien zem japāņu multenīšu tematikas, nevis bezpreģelam. Nu ok - bezpreģelam saprāta robežās.
Nuin
Ja kāds lasīja Nīčas grāmatu "Tā teica Zaratustra", tad izlasot kādas nodāļas virsrakstu liekas "normāls virsrakst, kautkas jēdzīgs", bet sākot lasīt virsraksts pat tuvu nestāv tam kas tur rakstīts un teikts. Protams, ka tur ir dziļa doma, filozofisks spriedums.

Protams neatbalstu, ka lai saprastu ko autors vēlas teikt jāiet katrā topikā, bet dažreiz tas ir nepieciešams. xD
aivvv
es lloti atvainojos bet kas luudzu ssajaa topika nosaukumaa ("THE OMG ANIME PICTURES" Lethal weapon mk. 4.") neatbilstu tam kas ssajaa topika ir atrodams ??????

es nesaku ka edg veiktaa darbiiba ir kas nepiedodams bet es noraadu uz kaarteejo klluudu foruma noteikumos jo virsraksts pilniibaa atbilst tam kas ssajaa pavedienaa arii ir vairaak vai mazaak atrodams taadejaadi attieciigais biedrs var suudzeeties par ssii nosaukuma izmainiissanu jo taa nav pamatota.... wink.gif
Storm
mjaa, es domaaju cik gudram(piedodiet par apziimeejumu wink.gif ) ir jaabuut, lai izveidotu saadu topica nosaukumu, un peec tam veel kko liek virsuu citiem... un ja weel njem veeraa autora vecumu... Bet es sajaa zinjaa nearedzu probleemu - varbuut raxta autors man paskaidros kaapeec vinjam liekas ka vinja virsraksts ir labaaks par pasreizeejo, un kaads iemesls veel trakot? (hormoni galvaa or lielummaanija? laugh.gif )
sipps
jus vispar apzinaties par ko šeit runjat? moda lēmums ir gandriz neapspriežams un ļoti retos gadijumos tur var kautko manīt. taka samierinies ar to ka tas ir.

UN nav pilnigi nekads jēgas turpinat muldēt par lietam ko tapat neviens negrib mainīt.
Church
vai ja nesaprot "kas slikts" nosaukumaa bijis, varu bik paiztirzaat, kas nepatika eg. man. - beernishkjiigi kliedzoshi lieli burti, neteemaa nesaistiits nosaukuma nobeigums ar kaadas gaames nosaukumu (neesu skatiijies kontentu threadaa, bet pat ja bildes ir konkreetaas speeles, ne anime related, tad pilniigi pamatota paarmuuvoshana uz adekvaataaku foruma iedalju). Leets, beernishkjiigs, vismaz man uz nerviem kriitosh, meegjinaajums piesaistiit uzmaniibu.
P.S.
iesaku paguugleet taadas lietas, kaa "netiquette" un vairaak piedomaat pirms meegjina abuseet capslock, novazaatas abreviatuuras, nevajadziigi atkaartotas teikuma pieturziimes, l33tspeak. kr4 wnk psc <g>
lastguru
QUOTE(Tsukama @ Oct 8 2006, 12:12) *
Arii tad, kad dabuuju warn par saviem dzejoljiem, edg teica, ka lastguru nepatiks. Kad aprunaajos ar lastguru, es izdzirdeeju pavisam citu viedokli.

LOL. tie dzejoliishi ja neko nejaucu tieshaam vareetu novest pie bana sheit (ja godiigi, pelniijis esi) kaa jau edg teica. tas kas var tikt izplatiits un publiceets netaa, un tas ko var aizsuutiit kaadam privaati, ir pilniigi dazhaadas lietas!!!

topika nosaukumam jaaatbilst teemai, taapeec tas arii ir saukts par topika nosaukumu. neveidosim nu nosaukumus tipa "ieskaties sheit" - tas galiigi nepaarskataami un atnjem lasiitaajiem briiviibu izveeleeties par kuraam teemaam vinsh grib lasiit, un pa kuraam nee
Taka
QUOTE(sipps @ Oct 9 2006, 19:36) *

jus vispar apzinaties par ko šeit runjat? moda lēmums ir gandriz neapspriežams un ļoti retos gadijumos tur var kautko manīt. taka samierinies ar to ka tas ir.

UN nav pilnigi nekads jēgas turpinat muldēt par lietam ko tapat neviens negrib mainīt.

Nē sipp, mums vajag demokrātiju! Katrs moda lēmums jāliek uz apspriešanu, vēl neesi to sapratis? smile.gif
sipps
QUOTE(Taka @ Oct 10 2006, 07:42) *

Nē sipp, mums vajag demokrātiju! Katrs moda lēmums jāliek uz apspriešanu, vēl neesi to sapratis? smile.gif



Nu nu viens runā par kleitu otrs par meitu. Es lielsiki zinu kas notiek modu "virtuve" un kā tiek pieņemti svarigi lēmumi.

Bet šeit jau ir cita lieta, nenozīmigs sīkums izsauc nenormālu sašutumu, nomainija topikam nosaukumu, nu ko tagat darīt? EDG tā izdarija un viss, Viņam nevajag vel kada priekša paskaidrot savas darbibās nav un nav arī vajadzigis parejo modu atbalsts, lai izdaritu nenozimigus labojumus. Tas ja tiek daīts domajams ilgu laiku neviens par to pat neaizdomajas vai nepievērsa uzmanibu,bet ne, jaizvērš to nacionālājā traģēdijā.
ShinChan
QUOTE(Tsukama @ Oct 8 2006, 16:56) *

shis nav vieniigais edg gaajiens pret mani.

Es ar to biju pamanījis. Cimds sejā, te jābūt gandarījumam. Piemēram iespraust nokaitētu krāsns kruķi edg pakaļā un pusotru minūti. Tālāk jau redzēs.
Church
sipp: iemaacies saklausiit peedinjas / sarkasmu ;>
sipps
na na na provokacija, un tu man pārmet nespeju saskatīt sarkasmu nu zin te pat ShinChan aka zirgam jasmejās
GM
QUOTE
na na na provokacija, un tu man pārmet nespeju saskatīt sarkasmu nu zin te pat ShinChan aka zirgam jasmejās


Mmmm... ziiirgi....
Pakkun
cheerchils reiz teica:"ir 2 lietas, kuras tautai nav jaazin - kaa taisa desas un politiku."
un veel - "liela breeka, maza vilna" vai tieshaam tas ir tik svariigi? tas, kas gribees dabuut bildes, taas arii dabuus.
edg
Ir veel viens teiciens: "No mushas izpuust ziloni". Mani pat paarsteidz, kaadus apjomus speej pienjemt kaut kas shaads... Bezmaz tieshaam kaa politikaa.
Izskataas, ka ir pateikts pratiski viss, ko var pateikt. Sho topiku var pat izmantot kaa referenci turpmaakaam muljkjiigaam pretenzijaam. Ja reiz izdomaats ir "naugty stool", tad tas tieshaam nav taapeec, ka man buutu personiigas tieksmes iekarot pasauli ar britu beernu zaldaatu armijas paliidziibu...
Taisniiba arii Nuin, ka dziljo domu es varu arii nesaskatiit. Varbuut kaut kaadas mistiskas vecuma/praata/ieradumu noveerteeshanas speejas neljaava saskatiit gjenialitaati, kas sleepaas zem piedaavaataa, cilveeciskam praatam neaptverami izcilaa topika nosaukuma. Varbuut es kljuustu veel vecaaks un veel dumjaaks, arii variants.
Veel veelos izteikt prieku (taa vien shkjiet, ka sanjemu Nobela Preemiju) par aivvv neatlaidiibu aizstaaveet mazaakuma pusi. Ir taisniiba, ka mees, lielais bars foruma iesuuneejusho, veco muljkju, ignoreejam jaunieshu veelmes mainiit muusu dziivi (un topiku nosaukumu veidoshanas etikjeti) uz ko laikmetiigaaku. Revoluucijai ir jaanaak, bet lai taa naak peec manas naaves (kas arii ir variants)!
Visvairaak mani paarsteidz ShinChan. Kraaj kaut ko sevii pret mani, lai izgaaztu piemeerotaa briidii? Taa var dabuut kungja chuulu! Vajag teikt man sejaa! Es vienmeer esmu gatavs argumentiem un, gan atklaataam, gan aizklaataam logjiskaam diskusijaam ar Juusu Augstiibu. Ja pamana ko taadu, kam nepiekriit, ir jaasaka uzreiz, un tajaa pusee es pat atbalstu Hydrange (Tsukama).
Tiesa, teema, kaa pieraadaas, nebija ne tuvu tik nopietna, lai saaktu atklaatu diskusiju visa foruma viduu. Var jau iesaakt ar aprunaashanos pie manis, tad iet suudzeeties pie kaada aizstaaviigaaka cilveeka, piemeeram, lastguru. Ja visi modi ir pret tevi, tad tas ir nopietns iemesls padomaat: "Vai shis forums ir tev piemeerots? Vai speej pielaagoties tam, vai izveeleesies citu forumu?" Jo, nopietni, mainiit te kaut ko ir ljoti gruuti, un pat man, modam buudamam, nav iipashi lielas iespeejas izveersties.
Un, taa kaa esmu paziistams ar to, ka visu uztveru asi un burtiski, ja ShinChan (vai kaads cits) veelas kaa cilveeks tikt galaa ar ieksheeju nepatiku pret manis, varu arii tam laiku izbriiveet. Man nepatiik ne sleepties, ne beeguljot, ne sleeptas nepatikas vai liekuljoshanas. Vajag dariit visu, lai atrisinaatu probleemas! Vai laba anime jums neko nav iemaaciijusi?
GM
Tā vietā, lai rakstītu to garo penteri tu vienkārši nevarēji pateikt, ka topika autors ir mazgadīgs retards un ShiNChans ir pelnījis dabūt ar krāsns kruķi vispirms pa labo un pēc tam, profilaksei, arī pa kreiso vaigu?
Eh, edg, edg...
ShinChan
QUOTE(edg @ Oct 10 2006, 21:41) *

Visvairaak mani paarsteidz ShinChan(...)

blink.gif
Laikam moderēšana cilvēkus padara par ļoti nopietnām būtnēm, kuras nav spējīgas uztvert pat nevainīgu humoru. Vairākas reizes pārlasīju savu komentu un joprojām nespēju apjēgt, kā tu to varēji uztvert nopietni. Ok, kruķis pakaļā varbūt bija mazliet par šerpu, bet jebkurā gadījumā... come on? Tad jau man par sippa tekstu "ShinChan aka zirgam" arī vajadzētu ārdīties, ko es nedaru.

Ja man būtu kas iebilstams par tavām moderēšanas spējām tad es par lietu arī būtu runājis.


sipps
Visi pieauguši cilvēki bet nodarbojas ar figņu, but labak satikušies uz izdzeruši pa kausam alus, un izrunājuši visu kas un ka.
Blackout
stfu. juus domaajat, ja man ir 13 gadi noziimee esmu retarded animal baby? nevajag uzskatiit sevi par baigo varoni. kaa jau aivv teica, ka tieshi dalja "anime pictures" atbilst tam visam.. -.-| shajaa topikaa apvainoshanu jau vareetu uzskatiit par fleimu, bet kursh gan ar to nodarbosies -.-'' ka tik mani noveerot -________-
sipps
nu kaut vai tas ka tu vari ņemties ap lietam par kuram viss jau ir izrunats un saprasts ka neko mainīt nevar un ar neviens negrib. liecies tacu mierā,pienem to ka ir vai ........

p.s. nav jēgas atbildet
Kikyou
Ehhhhhh... Viss... Skaidri un bez cenzūras.
Šodien ir trīspadsmitais piektdiena, man slikts garīgais, neuztver to personīgi - tas varēja būt arī jebkurš cits idiots, kam es kautko līdzīgu pasaku.

Tsukama, tu esi stulbs, kad tev tas vienreiz pieleks? Nomierinies un beidz kasīties par visādiem stulbumiem un rezultātā radīt vēl vairāk spamu. Nepietiek ar to, ka iekš dr.lv (lai gan man tā lapa ir pie pakaļas, fakts paliek fakts) tu dienenē kā zāli sapīpējies hipijs spamo?

Vecais virsraksts bija nederīgs, jo tas neko nepasaka par topika saturu un izklausījās pēc spama, un kā jau mēs visi zinam, tādas lietas var atļauties tikai art sadaļā, jo ja visi topiki sauktos "Mani zīmējumi", nevarētu atšķirt.

Jeb tev saprotamā valodā - LOL UR N00B DIE PL0X KTHXBAI.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.