Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phantasy Star Universe
Anime forum > Anime > Games
bladez
Ko juus domaaja par shito speeli??? Es newaru izskjirties, kas man labaak patiik, FF vai PSU. Es runaaju par singleplayer modu PSUaa. Speele ir LJOTI interesanta. Taa tiktieshaam ir veidota kaa anime. Speele iedalaas vairaakos Chapteros (Epizodes), un pirms katra chaptera ir Openings (gluzhi kaa animees) un Endings (arii kaa animees). Un arii peec katra chaptera, paraada, iisi, ap ko buus naakamaa seerija. Speele ir Fantasy/SciFi. Tas protams noziimee, ka viss notiek nezinaamaa naakotnee. Tur ir cilveeki, CASTi (roboti) un citas rases.

Protams, kaa jau visaas animees, shajaa speelee var izjust nepatiikamaas sekas anglju dubboshanai. OP/EN izklausaas ljoti drankjiigi, un protams naw arii chariem runaajot taas runas izteiksmes.

Pagaidaam pats esmu pie otraa chaptera, bet nu dodu shai speelei 10/10 veerteejumu. Iesaku visiem jRPG faniem paspeeleet!!!
Aven
Bet tik apķērigs lai linku ielikt jau neesi? wink.gif
bladez
http://www.phantasystaruniverse.com/ Oficiaalais saits. Lai speeleetu online, vajag maksaas 10$ bakshus meenesii ( sad.gif ).

Bet dabuut pagaidaam to speeli var sheit: http://bithack.lv/details.php?id=17089&hit=1
Hikaru
JĀ! Es PSU arī sāku spēlēt. Šitā spēle ir anime seriāls. Izgāju 1. sēriju. biggrin.gif Ļoti patika galveno čaru dizains. Animācija, protams, ļoti laba... kā nekā 3D grafika ļoti gludi kustās (varbūt netik precīzi, bet gludi). biggrin.gif Par Story tā uzreiz nevaru pateikt, bet pēc 1. sērijas iziešanas liekas, ka būs patiešam interesants. Fantasy/Sci-fi... un Romance liekas arī būs. Balsis angļu valodā likās mazliet labākas nekā citās spēlēs (varbūt būs vieglāk pierast pie angļu valodas).

Story varbūt būs interesantāks kā FF... nezinu, bet FF filmas ir labākas kā PSU. wink.gif PSU filmas man atgādināja anime Vandread (ļoti smuki sprādzieni).

Spēli var novilkt arī DC++. Laikam visos Latvijas hubos jau var atrast... Es 5GB pa 2h novilku te pat Latvijā.

PSU ir labāk uzzīmēti modeļi nekā FF. Spēlē skraida ar tieši tādiem čariem (modeļiem) kā Wallpaperā... un ne sliktāk uzzīmētiem:
IPB Image
bladez
Nu, atskjiriiba Gameplajaa no FF ir taada, ka FF taa ir sava veida Turn-Based. Tu izveelies ko dariit un tad taws chars uzbruuk. Bet sheit ir iists action, kas arii ir savaa veidaa ljoti labs un interesants. Tikai es shajaa speelee nesaprotu, vai var paarsleegties starp chariem, jo kaada jeega tad ir pirkt veikalaa TECHNICs "TEHNIKAS"????

P.S. Tiku jau liidz 4. Chapteram un speele tiktieshaam ir interesanta. Ppeec 4. chaptera atsleedzas Extra mode, kas ir kaa Offline Online speele!
Joe
Extra mode laikam ir tā pat kā story mode tikai bez stāsta un var pats taisīt savu chubaku. A tehnikas tak var iemācīties un pievienot ieročiem.
bladez
Bet TECHNICas tak var apguut tikai Newmani, un aciimredzami galvenais varonis ir Humans.
Joe
hmm...
nu ta tehnikas laikam tikai ekstra modē...
Keydan
CASTi iskatas patikami... sižets- norm. Bet geimpleis... tomer man patik.
OverIke
Spele laba vienīgais žēl ka par cik viņa tika taisīta uzreiz uz daudzām platformām vadība uz PC sanākusi neērta. Personāžu dizains ir izdevies tāpat arī sižets.biggrin.gif
Rusell the carrotstork
QUOTE(OverIke @ Nov 14 2006, 22:17) *

Spele laba vienīgais žēl ka par cik viņa tika taisīta uzreiz uz daudzām platformām vadība uz PC sanākusi neērta. Personāžu dizains ir izdevies tāpat arī sižets.biggrin.gif



Visur PC versijai ir viszemākais reitings. Un kāpēc žēl? Manis pēc viņa varētu būt tikai uz PS vai XBox.

Hikaru, pirmā FF spēle, kurā varēja normāli karateriem ieskatities sejā un neizvemties bija FF X, jo primstam acu vietā bija 4 pikseļi. Tas bija pirms 5 gadiem. Tajā laikā vēl nezināja vislabāko kodēšanu spēlēm. FF XII, kura iznāc pirms pus gada ir daudz labāka karakteru dizaiņu un mazliet grafikas ziņā nekā PSU.
Un ir stulbi uzskatīt FF par JPRG etalonu, un kā kādam ir kautkas mazliet labāks, tā viņa pārsit FF.
Spēle laba, bet labāk lai Sega turpina strādāt pie Soniksa.
OverIke
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Nov 19 2006, 21:04) *

Un kāpēc žēl? Manis pēc viņa varētu būt tikai uz PS vai XBox.


Žel tāpēc ka nav uzaisīts normāls ports uz PC tieši vadības ziņā ar klaviatūru ir ļoti grūti spēlēt nemaz nerunājot par kameras vadību. Protams ja ir controlers tāds kā PS 2 vai kāds cits tad ar vadību problēmu nav.


Rusell the carrotstork
QUOTE(OverIke @ Nov 19 2006, 22:32) *

QUOTE(Rusell the carrotstork @ Nov 19 2006, 21:04) *

Un kāpēc žēl? Manis pēc viņa varētu būt tikai uz PS vai XBox.


Žel tāpēc ka nav uzaisīts normāls ports uz PC tieši vadības ziņā ar klaviatūru ir ļoti grūti spēlēt nemaz nerunājot par kameras vadību. Protams ja ir controlers tāds kā PS 2 vai kāds cits tad ar vadību problēmu nav.



Tāpēc jau ir jānopērk PC džoistiks. Ar klaviatūru un peli ir ērti spēlēt tikai stratēģijas un FPS.
Joe
PSU ar peli nespēlē
Rusell the carrotstork
QUOTE(Joe @ Nov 20 2006, 21:49) *

PSU ar peli nespēlē


Un klaviatūru arī nē? unsure.gif
Joe
Ar klaviatūru gan. Man pašam liekas, ka pie katras spēles kontrolēm vajag vai nu pierast vai nomainīt kā pašam ērtāk un PSU tas ir iespējams.
Shackal
Tikai problēma tāda ka onlainā ir tikai amerikas serveris uz kura mums nav lems tikt (ja nu vienīgais tev nav amerikas bankā konts ar karti), bet eiropas serveris vēl nav iznācis mad.gif
bladez
Kaads var pateikt, kur PSU glabajas save fails??? Jo es gribu paariet uz Vistu, bet negribu zaudeet izspeeleeto!!!
Joe
man stāv iekš My Documents\SEGA\PHANTASY STAR UNIVERSE
bladez
Man tur atrodas:

BACKUP;
log;
SCREENSHOT!

Nedomaaju, ka BACKUP buutu iistais. Vienreiz jau paexperimenteeju BACKUPAA iebaazhot vecaaku seivu, bet rezultaata nebija. Bija tas pats seivs.
Joe
Vajadzīgie faili noteikti atrodas iekš "My Documents\SEGA\PHANTASY STAR UNIVERSE", jo kad izdzēsu visu to mapi vairs saglabātā nebija.
P.S. kā tu bacup'ā varēji ielikt vecāku seivu, ja nezini kur viņš stāv? Kur ta ņēmi vecāko?
bladez
nu kaa!!! Vienubriidi nokopeeju BACKUP. Paspeeleeju mazliet, noseivojos un uzliku veco BACKUPU! Bet taapeec es jau domaaju, ka tas naf iistais!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.