Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ai no Kusabi ( YAOI)
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Infanta
Offtopic
Saakshu ar to, ka sho anime noteikti daudzi forumu apdziivojoshie paziist ( vismaz ir dzirdeejushi).. Par to liecina, ka search man izdeva veselus 3 ( sic!) rezultaatus, kur taads vaardu salikums bija mineets. Teemu ar shaadu nosaukumu "search" man neuzraadiija, taapeec buushu tik nekauniiga un aizsaakshu diskusiju (ceru, ka diskusiju dry.gif).
End of Offtopic

Taatad iisumaa par sizhetu. Eksistee taada tehniski augsti attiistiita planeeta Amoi. Tur ir diezgan diivaina politiskaa iekaarta - ir nedabiskaa veidaa izveidota elite ( jeb tie, kas paarvalda shajaa vietaa), ir vidusslaanis (anime par sho slaani iipashi daudz neizpauzh) un ir zemaakais slaanis ("slums"), kuriem ir liegta iespeeja atrast darbu, liegta iespeeja maaciities, un vispaar vinji atgaadina "nepieskaramo" kastu Indijaa. Vinji dziivo savaa rajonaa peec saviem likumiem, un vinjiem ir gandriiz "do fenji", ar ko nodarbojas elite.
Vienu jauku ( nejauku) dienu viens no elites blondaakajiem paarstaavjiem Iason izglaabj no piekaushanas vienu no zemaakaa slaanja paarstaavjiem Riki. Par taadu ceelu un elitei neraksturiigu varonjdarbu Riki grib Iasonam pateikties. Un ar ko tad vinjsh pateiksies, ja naudas vinjam nav? Domaaju visiem skaidrs, ka tieshi no shiis vietas saakas yaoi.
Iasonam Riki aciimredzami iepatiikas, un vinjsh nolem padariit vinju par savu PET ( skaidrojums - elites paarstaavji katrs tureeja petu ( vai vairaakus), lai apmierinaatu savas izvirtushaas fantaazijas. Peti, galvenokaart, bija pubertaates vecuma puisiishi un paretam arii meitenes.) Par petiem njeema speciaali sagatavotus jaunus cilveekus un taapeec Iasona riiciiba panjemt par petu kaut kaadu zemaakaa slaanja iznireli ( kursh turklaat jau bija tam par vecu) izraisiija paareejos elites paarstaavjos diezgan pamatotu izbriinu.
Anime taalaak staasta par Iasona un Riki attieciibaam, par kaadu postazhu taas izveershaas... Visa filma piepildiita ar Angst, praktiski nav smiekliigu atslodzes momentu, psihologjiski ljoti stipri ietekmee.
Briidinaajumi : YAOI, BDSM....

Sheit var angliski detaljaas palasiities, par ko Ai no Kusabi ir un zem kaadas meerces to eed.

http://ainokusabi.atspace.com/anime/intro.html

Kaa zinaams, shis anime nav uznjemts vis peec mangas, bet gan peec graamatas. Tai ir 6 nodaljas. 4 no taam anglju valodaa var lasiit sheit. ( Luudzu, tev jaabuut vismaz 18 gadus vecam, lai lasiitu sho matriaalu - tas satur daudz fiziologjisku aprakstu un arii vietaam nenormatiivu leksiku. Atklaashu kaarteejo reizi Ameriku un teikshu, ka YAOI apraksta homoseksuaalas viirieshu attieciibas. Ja jums tas izraisa riebumu, luudzu, dieva deelj, nelasiet sho materiaalu...)

http://ainokusabi.atspace.com/novel.html

2 nodaljas atrodas tulkoshanas stadijaa.. gan jau peec kaada laika buus. Novele mazliet atshkjiras no anime, bet ir tiiri baudaama..protams, zhanra piekriteejiem un Ai no Kusabi faniem.





Diskusiju gribeeju saakt tieshi ar shii anime piekriteejiem. Taatad jautaajums: "Ko juus domaajat par sho rakstu?"

http://slashfiction.ru/kusabi/psy.html

Raksts ir krieviski, diezgan garsh. Tajaa gandriiz viss Ai no Kusabi tiek izanalizeets peec Freida ( ID, Ego, Alter Ego).
Kaa jums liekas, vai autora domas atbilst juusu priekshstatiem? Ko juus pashi domaajat par Iasona un Riki gariigo veseliibu?

Niks
Offtopiks - neredzu pamatojumu (sic!) izmantošanai.


Edited by jurc: Nopelnīts warns. Offtopikus raksti offtopikā vai sūti autoram PM. Savu asprātibu ej izrādi citur. Spams.
Infanta
Offtopic 1
sic izmantoju, lai pieveerstu lasiitaaju uzmaniibu skaitlim 3. Taa kaa skaitliitis ir bezdieviigi mazs (ja njem veeraa, cik tomeer daudz internetaa par AnK diskuteets un spriests), gribeeju mazliet paironizeet, izmantojot konstrukciju veselus 3 (sic!). Kaa es saprotu, sic lietojuma noziime ir noraadiit uz to, ka zini, ka kaut kaadu vaardu lieto nepareizi. Shajaa gadiijumaa no leksiskaas puses bija nekorekti pilnaa nopietniibaa pirms skaitlja 3 lietot vaardu VESELUS. Bija divas iespeejas- vai nu likt peedinjaas vai peec 3 aiz iekavaam noraadiit sic.

Offtopic2
Laikam galiigi shtruntiigi man padodas anime aprakstiishana, ja vieniigais komentaars, kas seko, izsaka bazhas par triisburtu vaarda pielietojumu. sad.gif


Lija
o jaaaa... *sigh* atceros veel tos labos laikus kad gribeeju sev tadu petu kaa Riki... cool.gif (lai gan arii tagad neatteiktos.. he he he )
Yume
mhm.. kad biji blonda, tev veel taada iespeeja bija, tagad.. nene..varu tikai churku piedaavaat.

Un ja pa teemai.
Anime ir burviiga, uzskatu ka tas ir labaakais pagaajushaa gadsimta 'yaoi', kas tika animeets.
dotu vinjam 9/10 ( atraavu to balli nost par dazhu pesrosnaazhupalikshanu karaajamies gaisaa. Piemeeram Katz..)
Lija
QUOTE(Yume @ Oct 30 2006, 01:12) *

mhm.. kad biji blonda, tev veel taada iespeeja bija, tagad.. nene..varu tikai churku piedaavaat.

Un ja pa teemai.
Anime ir burviiga, uzskatu ka tas ir labaakais pagaajushaa gadsimta 'yaoi', kas tika animeets.
dotu vinjam 9/10 ( atraavu to balli nost par dazhu pesrosnaazhupalikshanu karaajamies gaisaa. Piemeeram Katz..)


nevajaga man churku un babaju ne tik... a Riki gadiijumaa nav no tiem pashiem geeniem?? ph34r.gif
blonda gan veel buushu, tikai probleema ar tiem petiem...

personaazju palikshana karaajoties gaisaa?? nabadzinjsh.. *snif.. snif* ilgi laikam karaajaas... blink.gif
Yume
sieviete, 'jara-jara' beidz spamot... petu tev neredzeet, ka savu ausu. /spogulii neskaitaas/
Un tas ka chukas un babaji vareetu buut no taas pashas stepes- nekaa, nekaa... vinji bishku citaa emm, realitaatee dziivo.. hmm, un principaa laika posmaa, arii citaa..
Infanta
Kaapeec Katze palika gaisaa? blink.gif
Kas tad ar vinju nav skaidrs? Vinjam jau dziive turpinaasies kaa liidz shim. Vai vinjam anime beigaas bija jaasastop sava otraa pusiite vai kas?
Yume
emm, nu redzies, vinja dziives bija tik cieshi saistiita ar Jasonu, ka man gruuti iedomaaties, kas ar vinju notiks taalaak.
Infanta
Taajaa rakstinja, kura adresi postoju saakumaa, autors gan apgalvo, ka Katze bija ne tikai patstaaviigs indiviids, bet arii vienlaiciigi pildiija Iasona ID funkciju - bija sava veida katalizators visam, kas norisinaajaas starp Iasonu un Riki. Taadejaadi peec teorijas ar Iasonu ciesi bija saistiits vina ID Katzes lomaa, nevis pats Katze kaa atseviskja persona. Raksta autors arii apgalvo, ka anime beigaas notika ID uzvara (Riki un Iasons paliek kopaa un apzinaas savu miilestiibu), taapeec ID triumfee un pazuud aiz nevajadziibas - paliek tikai Katze kaa indiviids, kurs taalaak turpinaas dziivot kaa atsevishkja persona. Iasona naave gan jau vinjam saapees, bet bez Iasona izdziivot vinjsh speej.
Ginta
IPB Image
Who's ready for it?
Kāds varbūt zin, kāds varbūt ne, bet ilgi gaidītais beidzot ir noticis - Ai no Kusabi rīmeiks ir klāt! 18. janvārī jau iznāca pirmā sērija, bet tiem, kas gaidīja subtitrus angļu valodā - tagad aarinfantasy arī tos ir sagādājuši. happy.gif

Sidenote: Ja arī kāds šo vēl nezin - sākuma (2009.gadā) solīto 13 sēriju vietā būs gan tikai četras. Nākamās iznāk turpmāko mēnešu otrajās pusēs.
anti
O, beidzot nosubots? Nice! Kaut kad 20-21.ajā ielūrēju tokyotosho, bet nu tad vēl nekā nebija.
Un jāsaka - labāk 4 sērijas, nekā neviena.
Koneko
Noskatījos 1. sēriju! Un mans viedoklis par to ir - fjhdsfjhkjhfjkljhdayu TIK LABA =3=
Patika labāk par oriģinālu.
Redzēs, kā būs ar atlikušajām 3 sērijām, bet nojaušu, ka vēl labāk *is drooling rainbow bits and fangirling*
Ginta
BUMP

Otrā epa (aarin nosubota) ir ārā! happy.gif
Ginta
BUMP2

Pēdējā OVAs epa Aarin nosubota! (...ātri gan beidzās. :<)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.