Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Draudzenes zimejumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
The Light of Hope
Luudzu, luudzu, shitie ir manas draudzenes ziimeejumi, pakomenteejiet...
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Pinkpanther
3. un 4. man patiik, peedeejajaa ziimeejumaa tai gotu meitenei interesants ierocis rokaas...
Asuka
man patīk 3. zīmējums - un tas ir vienīgais normālais šājā topikā....vēl 4. kautcik normāls
Shatako
Nezinu bet man liekas ka visus taa tava draudzene nav ziimējusi...1,2,5,6es patiešām ticu kato ir ziimējusi tava draudzene nu VARBŪT vēl to 3. bet 4. gan nē.(manuprāt) **.
Catgirl
vnk diewinu 3. ziimeejumu, bet paareejos kaut kaadi diivaini radiijumi...mosh cilveeki(bet kaa lai es varu zinaat dry.gif ) nju labi pienemsim cilveeki..xex...diivaini vinji izskataas kustiibaa vnk ok cilveeki ta norm. bet skrienot piem. izskataas peec eegiptieshu figuuraam(kaa vini uz sienaam paaris gadu tuukstoshu pirms muusu eeras ziimeeja uz sienaam) laugh.gif
peedeejajaa ziim. kaut kaa galvas forma nepatiik tongue.gif un visos ziimeejumos(iznemot 3.) kaut kur acis lido! blink.gif lielisks piem.(peedeejais ziim. tongue.gif ) burtiskaa noziimee vinm acis pieree! laugh.gif
Tamashi
Gribi kritiku, noperc gramatu un nedaudz pastude! Don't be Huffy!
FuschichO
Ja godīgi, pirmais, kas ienāca prātā- wtf?! Varbūt man izlikt zīmējumus, kurus es zīmēju piecu gadu vecumā, tad cilvēki arī mani mīlēs.

Cik viņai gadu? Kāpēc cilvēki vispār šajā forumā baidās atklāt savu vecumu? Vai arī tas ir tikai slinkums?

Otrais normāli velk uz abstrakcionisma pusi.

Pagaidām tās ir tikai bērna ķēpas, nevis zīmējumi, kurus varētu piekārt pie sienas (atskaitot otro, ja viņš būtu milzīgs)

Tas, kur sajūsminātā rokrakstā pierakstīts "sasuke kun" labākajā gadījumā ir nozīmēts, turklāt galīgi neizskatās pēc Sasukes, drīzāk pēc Van no Escaflowne's.

Man laikam jāpaguļ, tad moš ko draudzīgāku uzrakstītu xD
anti
IPB Image
Misa
varbūt tavai draudzenei vajadzētu uzzīmēt kko līdz galam izstrādātu, kur var redzēt, ka vismaz rūpīgi piestrādāts ir. šeit ir ne visai saprotami šie zīmējumi un arī sašvīkājums krāsošanas vietā man nepatīk.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.