Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime Tuss 13 uz 14. janvaari
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
gramozeks
Taa nu jau tuvojas taa diena, kad notiksies pasakums, kas tiks veltiits Animei.
Par pasaakuma noorganizee6anu ir jaapateicas Ha-sanam! happy.gif
Kam ir jaanotiek un kas buus:
1. Notiks 13 - 14. janvaarii;
2. Ieejas maksa 5Ls-, var naakt arii kosplejaa (ieteicams), tad buus 10% atlaide! happy.gif (ja man patiks tavs kosplejs pie6kir6u lielaaku atlaidi laugh.gif )
3. Vieta - tiek precizeeta
4. Laiks - tiek precizeets
Atsuutiet man savus niku, ja taisaties irasties! Un neaizmirstiet kospleju (pazinjojiet to man iepriek6)!!! happy.gifhappy.gifhappy.gif
Ceru uz juusu atbalstu!

Cilveeki kuri buus:
gramozeks,
GM
Nav biš' muļķīgi prasīt to cilvēku nikus, kas grasās ierasties, ja nav zināma ne vieta, ne arī laiks?
Church
pietam sakriit ar Tadora pasaakumu @ AR.
gramozeks
zzeel ta4u ja nebuus daudz naakt gribeetaaju, tad pasaakumu naaksies atcelt. Taa teica Ha-sans.
GM
QUOTE
zzeel ta4u ja nebuus daudz naakt gribeetaaju, tad pasaakumu naaksies atcelt. Taa teica Ha-sans.


Ja jūs precizētu konkrētu vietu un laiku, es pieņemu, ka nākt gribētāju būtu krietni vairāk. Bez šo divu, visnotaļ triviālo un šķietami nesvarīgo detaļu apzināšanas ir diezgan grūti pieņemt galīgo lēmumu.
Un jā - Baznīcas arguments par to, ka pasaules valdnieks tajā pat laikā rīko savu kodienu, ir diezgan nopietns iemesls ignorēt šo pasācienu.
Shumins
QUOTE(gramozeks @ Jan 9 2007, 20:01) *

zzeel ta4u ja nebuus daudz naakt gribeetaaju, tad pasaakumu naaksies atcelt. Taa teica Ha-sans.


Reku ir viena sameeraa paliela probleema...

QUOTE(Church @ Jan 5 2007, 18:54) *

pietam sakriit ar Tadora pasaakumu @ AR.


Kaut kaa stulbi, ka abi pasaakumi iekriit vienaa laikaa...Tagad buus jaaizveelas uz kuru iet...Citaadi uz abiem laikam nesanaaks paspeet unsure.gif
Piekam par Ha-sana pasaakumu nav nekaadas informaacijas, un nav nekaadas nojausmas, kas tur vareetu notikt. Taapeec varbuut arii neviens nepiesakaas, jo negrib kakji maisaa.
Ar Tadoru skaidrs, alus valjaa un skataas multenes (laigan arii gribeetos dzirdeet ko vairaak, jo ja atvilksies tikai dazji, kas iepostoja, tad tur taapat nekaa nebuus kaa dariit).
Par to ko riikos Ha-sans nekaa nezinu, tas gadiijumaa nebuus www.anime.lv tuss? Ha-sans mans favorite tusu riikotaajs, jo vienmeer piemeklee Animes manaa gaumee ko skatiit. Es jau vareetu pieteikties tachu no tik maza informaacijas klaasata un mazaas aktivitaates no otakiesheim arii shaubos, vai vispaar kaads no abiem pasaakumiem notiks vispaar un es braucu uz laukiem pirtot savaa home.
Davai lai vismaz man un gramozeks skaidriiba par abiem tusiem, samet iekshaa savus spamus, lai zinu, ka nesanaaks tusot ar Tadoru vienu pashu, vai ar Ha-sanu skatiit divaataa Animes.
Neslinko. Kaut ieraksta ka nebuus, ja tusi besii, bet lai vismaz te kaada aktivitaate. Un paraleeli tam dereetu saakt taisiit members listi. Varbuut kaads ierauga kaadu ko grib satik un arii piesakaas.
Uz saviem pasaakumiem vareesit aizliist kuru katru dienu, cik ta tie otaku Anime tusi daudz notiek...Vairaak aktivitaates...Ziemassveetki un jaunas gads garaam, pietiek guleet ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif

IPB Image
gramozeks
Ok tauta pasaaciens tiek atcelts visi uz Tadora tusuuuuu! happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.