Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Air Gear R2 DVD
Anime forum > Anime > Requests
Niks
Vai kāds zin, kur var atrast R2 DVD attēlus vai rip'us? Jau kādu laiciņu meklēju Air Gear un vēl vienai anime (kuru atklāt liedz grupas politika). Lira būs ļoti pateicīga, ja kāds dalītos ar savām zināšanām.
P.S. Kā jau minēts tēmas aprakstā, mēs ļoti priecātos, ja atrastos kāda lāga dvēsele, kas būtu ar mieru gādāt raw'us - sīkāka informācija: http://lira.id.lv/?p=31
Taka
Man tā kā DVD,tobiš RAWi būtu, jautājums ir - vai jums interesē R1 diski...
Niks
Pateicos par vēlmi palīdzēt! Grupas politika to lietošanu atļauj, taču R2 parasti ir kvalitatīvāki. Gadījumā, ja neizdosies atrast R2, nosūtīšu PM.
P.S. Varbūt vari pastāstīt, ko sīkāku par tiem ripiem - daži par ripu sauc atšifrētus vob'us uz HDD, bet citi jau parasti WMV3 kodekā enkodētu video ar MP3 audio (īpaši perversos gadījumos vēl piedevām VBR).
Taka
Ripu man nav, ir tikai oriģinālie R1 (un daži R2-Eiropa) DVD, kuri būtu jāripo...
R2 DVD man nav pa kabatai smile.gif
Niks
Naisu. Parunāšos vēl ar l. - varbūt viņš zinās, kuros P2P tīklos japāņi apgrozās (cik dzirdēts, BT viņi īpaši nelietojot).
Taka
Khmm... pie mums neviens neprot ripot? Es tiešām ne, bet citi?
Niks
Protu, Dzy arī, cik zinu, ir arī citi, kas gan vairāk ripo filmas, kuras tad augšuplādē trakeros. Vienreiz pat uzrakstīju par to tutu.
Taka
Tad jau nav probzu, varu uztaisīt sarakstu utt...
Zinu, ka atsevišķi R2 noteikti ir labāki par R1, bet R2 ir neganti dārgi. Man no R2 ir tikai Two-Mix un Gundam Movie Trilogy.
Uz R1 pārsvarā vecākas animes, teiksim Akira collector's ed.
Revol
QUOTE(Niks @ Mar 24 2007, 11:03) *

Naisu. Parunāšos vēl ar l. - varbūt viņš zinās, kuros P2P tīklos japāņi apgrozās (cik dzirdēts, BT viņi īpaši nelietojot).

Japaanji paarsvaraa izmanto Winny un Share
Niks
Pateicos, Revol.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.