Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime trakeris Latvijā
Anime forum > Anime > Resources
Holy
Lietoju lielākos Latvijas BT trakerus, taču anime sadaļa visos ir diezgan nabadzīga. Radās doma par Latvijas anime trakeri. Zinu, ka ir pa pilnam ar tādiem jauniem trakeriem, kas pēc pāris dienām nobeidzas, taču tādi tematiskie ir saskaitāmi uz vienas rokas pirkstiem. Domāju, ka anime skatītāju Latvijā ir daudz, tāpēc būtu jauki, ja varētu visu jaunāko stafu vilkt tepat no LV jūzeriem. Pašam diemžēl problēmas ar i-netu tāpēc nevaru uzņemties tādu atbildību, kā uzturēt trakeri, taču ja kādam ir normāls i-neta pieslēgums un kompis visu laiku on, moš tādu domu var apsvērt? Jūzeri, manuprāt, ar laiku savāktos, galvenais būtu to lietu uzbliezt. Ja kādam nav bailes riskēt, moš varētu par kko tādu padomāt? Peace...
bubu
Ir jau vajadzīgs ne tikai normāls i-neta pieslēgums un kompis visu laiku on. Bet vajadzīgi arī uploaderi, citādi no kurienes gan lai visiem ar tiem knapajiem interneta pieslēgumiem ņem materiālu, ar kuru apmainīties?
Holy
Jā, ir vajadzīgi uploaderi, moderatori, admini, viss palīdzības stafs, utt. Vienkārši ja ir kkāds pamats, tad var meklēt arī tālāk visu ko vajag. Vajag tikai savākties tādiem, kas kaut ko ir gatavi darīt un tad jau varētu štukot ko un kā. Loģiski, ka tas nav 1dienas darbs, bet es uzskatu, ka daudzi cilvēki būtu laimīgi ja būtu tāds trakeris. Nu tas tā - ja kādam ir interese un varēšana, jo viens neko tādu uzsākt nevar.
Niks
Nez - vismaz man vieglāk un ātrāk ir lejuplādēt no ārzemēm (nē, man nav nekāds uber pieslēgums, ja kas), turklāt gandrīz pilnīgi noteikti, ka tas trakeris pieprasīs reģistrēšanos un ratio uzturēšanu (priekš manis tā nav problēma, tomēr dodu priekšroku videi, kurā cilvēki ir gana apzinīgi, lai ievērotu "dod un tu saņemsi" principu, ko vairums cilvēku šajā valstī nav spējīgi ievērot, ja vien viņiem nepiedraud ar banu).
P.S. Starp citu, tikai anime trakeris Latvijā jau pāris mēnešus ir, turklāt tas neprasa reģistrēšanos.
bullmatari
"tāpēc būtu jauki, ja varētu visu jaunāko stafu vilkt tepat no LV jūzeriem" breds, kapee tas vajadziigs ja to pashu jaunaako stuffu var novilkt no reliizeru/fansaberu trackera, turklaat garanteeti ar lielaaku seedu skaitu. es veeleetos redzeet piemeeram alternatiivu boxtorrents, tikai lai shajaa trackerii buutu reliize no citas fansaberu komandas, taa sakot alternatiivai. arii veeleetos redzeet klasikas reliizes, jaunaako dabuut nav probleema. mosh veel izvirtiibai vareetu piebliezt RAW reliizes, un piemeeram nosabotaas episodes showam kurs tika licenzeets un suboshana apstaajaas- sho materiaalu neviens atkaartoti nekur nepostee, un to var atrast tikai dc hubos, kuros es neuzdarbojos. pashlaik pasham naakas daudz vilkt no taa pasha boxtorrents, es nesuudzos, daudz klasikas, ko citur nemaz nevar dabuut.
Holy
Jā, piekrītu par to, ka ārzemju trakeros cilvēki vismaz izprot to torentu principu un dalās līdz pēdējam mirklim... Nē nu ok, tā tikai bija doma, ja nevienu citu tas neinteresē, tad jau laikam visi ir apmierināti. smile.gif
Gawnis
Nu nav jau taa, ka aarzemees visi buutu ljoti uzciitiigi seedotaaji; vienkaarshi tur meerogi ir lielaaki, kopeejais swarm izmeers ir dauuudz lielaaks, taapeec proporcionaali sanaak arii vairaak seedu. Ja kaads neseedo, tam nav tik liels efekts, saliidzinot ar Latvijas mazajiem torrentu meerogiem.
Taka
Latvija ir par mazu lai savāktos pietiekams skaits seederu, īpaši jau vecām animēm. Pat ar mazu trubu no ārzemēm var mierīgi atvilkt, protams ja vien nepumpē 200-sēriju seriālus uz sitiena.
Vienkārši interesentu loks ir PAR MAZU lai anime-only trakerim būtu jēga, jo mazs seederu skaits pietiekamu ātrumu nenodrošina. Un sen jau aiz muguras tie laiki, kad ārzemes bija nogrieztas līdz minimumam un neko nopumpēt nevarēja. Ir n-tie resursi ārzemēs kur var dabūt animi bez problēmām.
Tatsuke-sama
QUOTE
P.S. Starp citu, tikai anime trakeris Latvijā jau pāris mēnešus ir, turklāt tas neprasa reģistrēšanos.


Un tas būtu??
Niks
http://lira.id.lv/tracker/ - 100% anime (kaut kas jauns gan parādās reti, jo esam sliņķu bars). ( ~__~ )
Tatsuke-sama
brb..man nezkapēc neveras.. dry.gif a kā tur ar sīderiem? Un kādas animes tur apmēram ir?
Niks
Tikai Liras relīzes - tas ir Latvijas pirmās fansubošanas grupas trakeris, tātad paredzēts tās relīzēm. Patlaban tur ir tikai School Rumble 2 XviD un H.264 versijas. Sīderi - vismaz viens katram failam (parasti konkrētās relīzes enkoderis). Par lapas neielādēšanos - works for me.
Joe
Visos trackeros jau nav tik nabadzīga tā anime sadaļa...
http://tracker.deep.lv/ vismaz reizi dienā kādu animi ieliek
Holy
mjā deep.lv laikam ir pašlaik vislielākā izvēle anime sadaļā. ir jau arī citos trakeros kautkas bet ne tik daudz.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.