Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vampire Knight
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Ginta
Nosaukums: Vampire Knight

IPB Image

Epizodes: 13
Genres: Vampire, Supernatural, Shoujo, Romance, Mystery, Drama
Producers: Studio DEEN

Apraksts: Pirms 10 gadiem Yuki uzbruka vampīrs, no kura to paglāba cits- Kaname. Viņa tika aizvesta pie Cross Akadēmijas direktora, kas to paņēma savā aizgādnībā. Tagad viņa dzīvo akadēmijā un parktiski neatceras neko, kas notika pirms tā atgadījuma. Viņai ir uzticēts arī nozīmīgs pienākums- nepieļaut dienas un nakts klašu sadursmes. Līdzās viņai ir Kiryuu Zero, kuru arī akadēmijas direktors bija pieņēmis, kad kāds no vampīru rases pārstāvjiem bija iznīcinājis visu, kas kādreiz viņam bijis dārgs. Lieki piebilst, ka tagad Zero vampīrus necieš un neatbalsta šķietamās romantiskās attiecības, kas veidojas starp Kaname un Yuki.
Mistika, noslēpumi un viss var izrādīties pavisam citādāk nekā sākumā likās.

OP: "Futatsu no Kodou to Akai Tsumi" by ON/OFF
ED: "still doll" by Wakeshima Kanon (produced by Mana-sama~)

Seiyuu:
Cross Yuki = Horie Yui (Honda Tohru [Fruits basket]; Tsukimiya Ayu [Kanon]; Shiina Yuya [Samurai Deeper Kyo] u.c.)
Kiriyuu Zero = Miyano Mamoru (Yagami Light [Death Note]; Suou Tamaki [Ouran High School Host Club]; Shirou Kamui [Tsubasa Chronicle: Tokyo Revelations] u.c.)
Kuran Kaname = Kishio Daisuke (Yunoki Azuma [La Corda D'Oro ~primo passo~]; Takasuki Shinobu [Junjo Romantica]; Aono Tsukune [Rosario + Vampire]; u.c.)
otrā plāna lomās arī: Fukuyama Jun, Suwabe Junichi, Minagawa Junko u.c.

Eng.Fansub: piem. shoku-dan

Vēl info: official page; aniDB; ANN; MAL

daži skrīni (1.ep.):

IPB Image

IPB Image

IPB Image



Subjektīs komentārs (neuztvert pārāk nopietni): Vampīri, kawaii skolas uniformas un tikpat kawaii bishouneni, kas tās valkā... Ko gan vēl var vēlēties? Ak jā, vēl jau arī laba animācija, interesants storyline, lielisks seiyuu kolektīvs un vienkārši burvīga beigu dziesmiņa. laugh.gif

Edit 27.06.2008:

Update: Top arī otrā sezona Vampire Knight Guilty, ko paredēts sākt raidīt Oktobrī. ^^
Spectre
Šo gabalu pieskaitiju ongoingiem klāt.
Pagaidām ir cerība ka šis kawaii gabals izvērtīsies par kārtīgu asinspirti cool.gif ph34r.gif
Vismaz pirmās epas noskaņas bij tādas (or man tikai tā izliekas) baigā spriedze jūtama visu laiku. Tipa smuki smuki, bet katram ir savas domas un vēlme izlaist ilkņus.
Niks
Sorry, bet nu no šitās asinspirts diez vai sanāks. Un pat School Days visticamāk nesanāks. Kopējais sakarīgums gan ir virs pavasara sezonas vidējā, tā kā ir pat nedaudz patīkami skatīties, tomēr man šī anime būs tikai laika aizlāpīšanai, cerot uz Hatenkou Yuugi turpinājumu.
P.S. "nepieļaut dienas un nakts klašu sadursmes" <--- IMO, labāk būtu lietot "saskarsmi", jo, IMO, dienas klases meitenes (šķiet, ka Zero ir vienīgais bez svārkiem tajā, turklāt viņš ir uz robežas starp dienas un nakts klasi) neiebilstu, ja arī viņas tiktu "apēstas" (iro no imi de (ja kļūdos ar japāņu valodas lietojumu, lūdzu, pasakiet)).
Ginta
QUOTE(Niks @ Apr 11 2008, 15:17) *

Sorry, bet nu no šitās asinspirts diez vai sanāks. Un pat School Days visticamāk nesanāks. Kopējais sakarīgums gan ir virs pavasara sezonas vidējā, tā kā ir pat nedaudz patīkami skatīties, tomēr man šī anime būs tikai laika aizlāpīšanai, cerot uz Hatenkou Yuugi turpinājumu.
P.S. "nepieļaut dienas un nakts klašu sadursmes" <--- IMO, labāk būtu lietot "saskarsmi", jo, IMO, dienas klases meitenes (šķiet, ka Zero ir vienīgais bez svārkiem tajā, turklāt viņš ir uz robežas starp dienas un nakts klasi) neiebilstu, ja arī viņas tiktu "apēstas" (iro no imi de (ja kļūdos ar japāņu valodas lietojumu, lūdzu, pasakiet)).


Man jau liekas, ka 'saskarsmi' neviens īsti neliedz. Piem. lai gan šķietami tika teikts, ka tās meitenes nedrīkst viņus pie vārtiem sagaidīt, neviens viņas par to tāpat nesodīs. ..nemanīju, ka kāds ar varu tiktu atrauts no Idol.. I mean Aidou-sempai ^^ :
IPB Image

Un viņi taču nēsā apkārt ieročus ffs. Galvenais izvairīties 'tuvumā asiņot. XD

šķiet, ka Zero ir vienīgais bez svārkiem tajā... jā, starpcitu, what's up with that?

p.s.
iro=krāsa ; iroiro = dažāds 0_<
Kaede
Nevarētu teikt, ka aizgrābjoši, bet noteikti ir skatāms, patīk atmosfēra un, tā kā neesmu lasījusi mangu, nu ir parādījusies vēlēšanās to izdarīt. happy.gif Sižets liekas tīri intriģējošs, ieturētā gaisotne arī patīkama. smile.gif
Church
shoujo. at it's worst. pagaidiishu veel paaris epas, bet baigi tendee uz rm -rf
Masha
laikam pirmais no sezonas jaunumiem, kas mani raisija velesanios fast-forward visu epu. Laikam nebus prieks manis.
Mey4D
He he, laiakm varētu būt interesants gabals, nesen noskatījos pirmo epu, nu tā sev..
Ar nepacietību gaidu arī nākamās =3
Bizii

Kā saprotu vairāk par vienu sēriju nav uzražots? huh.gif

Nu, vampire knight nav pārāk slikti zīmēta. Nav ne vainas, lai arī varētu būt labāk. Pati dabība un varoņi ir diezgan saistoši. Mazliet gan atbaida galvenās varones prastais raksturs un tas, ka tā vai tā visi pie viņas lien, bet ideja ir interesanta. Labprāt uzzināšu kas tad izvērtīsies kā sarežģījums visā darbībā, taču negaidu neko lielu.
Spectre
lietot www.anidb.info - tur meklee serialus pēc nosaukumiem un skaties kurās dienās tiek palaistas epas japānā un kādas suberu grupas ir subojušas un cik tālu.

Nez nez es vēl joprojām ceru ka jau tuvākajās epās tur sāksies bardaks un asins izliešana biggrin.gif
Shinobi-sama
QUOTE(Niks @ Apr 11 2008, 15:17) *

...neiebilstu, ja arī viņas tiktu "apēstas" (iro no imi de (ja kļūdos ar japāņu valodas lietojumu, lūdzu, pasakiet)).

Viena no uz doto briidi labaakajaam vaardniicaam manaa veerteejumaa buutu KanjiBrowze Pro, uzstaadi, nenozheelosi.
Pareizi buutu - Ironna imi de.

QUOTE(Church @ Apr 11 2008, 19:58) *

shoujo. at it's worst. pagaidiishu veel paaris epas, bet baigi tendee uz rm -rf


Zinaamaa meeraa piekriitu, vieniigais key elements tur ir vampiiri. Ziimeeshanas stils, manupraat, ir drausmiigs prieksh zhanra, bet nu katram savs.
Church
key element? naa, vienkaarshi veelviena peleejusi klisheja vairaak.
JnVbt
Vampire Knight ... nu nau jau nemaz tk slikta anime. Animācija ir diezgan laba un baudāma, sižets liekas sakarīgs un interesants, notikumi risinās visai strauji un atmosfēra ir pārbagātināta ar daudz dažādām spilgtām emocijām un raksturiem, gan pozitīviem gan negatīviem. Bieži vien situācijas ar kaut ko nopietnu ļoti ātri pāriet humoristiskā gaisotnē! Protams šī anime nav nekas orģināls, bet to tomēr ir vērts noskatīties! ^^
hinatara
Sāku skatīties Vampire Knight un jāsaka, ka anime nemaz nelīdzinās mangai, tāpēc pat tad, ja esi lasījis mangu, tomēr ir interesanti skatīties animi....
Zīmēšanas stils mazliet atgādina Zombie Loan, bet man jau patīk rolleyes.gif
Tenma
hm... kā gadījās, kā ne, bet pagājušajā naktī izrāvu cauri lielāko daļu mangas. samērā interesanti un samudžināti un pat neliekas pārāk viegli prognozēt, vienīgi stils bik besī, nav slikts, bet vnk nepatīk. moš pat paskatīšos anime.
kahi
arī man sanāca skatīties šo animi. un kārtējo reizi vīlos, jo again pastāv the love triangle ar visām izrietošajām sekām. kā varēja paredzēt, meitene arī tika ieģērbta skaistā kleitā un sāncenši nu varēja vien slienāties un piu piu, mīlas deja un vatever.
need more blood.
laikam tālāk par pirmajām četrām,piecām sērijām neskatīšos, ziniet, man pilnīgi vienalga, ar ko viņa būs kopā.
Kaede
Pēc tā, kā visi par šo anime bija man pilnas ausis piezumējuši par to, cik interesanta un visādi citādi, sāku skatīties un nesapratu- kas tur Tāds, par ko tik ļoti sajūsmināties? Nu ok, storijs interesants, tēli arī, piesaistoši. Bet es biju gaidījusi ko baisāku, pagaidām tas izskatās pēc vnk romance, kur, lai būtu nedaudz aizraujošāk, iebāzti vampīri. Nu, not that I mind that so much, bet vnk gribējās kko spilgtāku, baisāku, nervus kutinošāku, varbūt. happy.gif Bet nu, vēl jau daudz priekšā, varbūt tad arī viss notiksies. happy.gif Turpināšu skatīties, interese par šo tomēr parādījusies ir pietiekama.
Tenma
nez, jau kuro reizi nākas secināt, ka manga ir pāris reizes labāka par animi. bet, ja godīgi, no konkrētā mīlas 3stūra man metas slikti (spoileri neiesaku lasīt tiem, kas taisās turpināt skatīties, toč var sadirst visas avenes, man pašai gadījās to nejauši izlasīt bik ātrāk),
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
jo viens no puišiem ir audžubrālis, bet palasot mangu tālāk atklājās, ka otrs izrādās īstais brālis
un tas stipri vien nosita vēlmi turpināt lasīt/skatīties. nekas nav tā kā sākumā izskatās - tas ir lielākais šīs mangas pluss, iespējams pietiekami, lai es viņu tomēr nepamestu novārtā.
Hikaru
Man ši anime patīk. Visi varoņi tā uzvedās, ka nevar zināt, ko no viņiem sagaidīt. Tēlo nevainīgus, bet var pēkšņi paņemt un uzburt... ledu, ka it kā gatavi nogalināt... Bet principā es negaidu ka te kādu nogalinās (neskaitot to E pakāpi), bet, ja tomēr tā notiks, tad tas būs pārsteigums.
Kuro-San
nezinu vēl ko domāt, jo redzēju vien 2 epas pagaidām, bet zinu dažas lietas kuras riebjas gan, tas ir 1. stulbais aitisko fanmeiteņu bars x) 2. tas ka rādās ka te būs daudz romances 3. tas ka tas ir shojo...bet patīk ideja par dienas un nakts klasēm, vampīru tēma un pagaidām nesaprotamās varoņu personas (mangu nelasīju), vispār šķiet ka skatīšos pagaidām, un tad jau redzēs..
Niks
Ieteikums Kuro-San un pārējiem: ja redzētas mazāk nekā 5 epas, nekomentējiet konkrēto anime, nolāpīts! Izņēmumi pieļaujami tikai tad, ja izlaists ir mazāk epu. No šitiem jūsu ūdens postiem tikpat liela jāga kā no dl;dr postiem iekš Asuki, kad pašai tēmai tikai kāds pusducis postu, citiem vārdiem sakot, nav ko teikt, jo vispār nejēdz, par ko ir runa, bet vienalga posto tik iekšā, pirms tam nodrošinoties pret nofleimošanu, par to, ka nav izlasīti iepriekšējie posti. GGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAaRRRRRRR~~~~~~~~~~~
hinatara
Jāatzīst, ka šo animi sāku skatīties tikai tāpēc, ka zīmēšanas stils bija ļoti līdzīgs Zombie Loan un no paša sākuma nemaz tā īsti nebija vēlēšanās skatīties... Bet tagad notikumi risinās samērā interesantā pagriezienā un katrā episodē ir kāds pārsteigums (ja nav lasīta manga)... Visumā anime ir laba, tā kā jāgaida vien nākošā episode...
Arashi
Baigi iepatikās. Tgd arī iesāku skatīties otro sezonu un lasīt mangu... heh, man patīk vampīri muahaha...
Interesants story, animācija vnk burvīga gan pirmās (Still Doll), gan otrās sezonas (Suna no Oshiro) songs ir vnk apburošas un savā veidā creepy.
Interesanti, kā viss attīstīsies un arī par vampīru spējam un it īpaši kādas tās izrādīsies Z.
Manuprāt, autore/mangaka centās parādīt to aristokrātisko skaistumu un piemītošo burvīgumu, kas piemīt vampīriem, protams, arī visas ļaunās intrigas, kaislību, padarot slepkavību par tādu kā aizliegto burvīgo augli, kurš nemaz nelīdzināms nekam brutālam [šeit es nerunāju par E pakāpi etc]. Beautifully creepy.Vārdu sakot, mēģināja atdarināt B.Stokera "Drakulu" savā izpildījumā. <---Yep, murgs biggrin.gif biggrin.gif
Ginta
Vampīri jau gandrīz vienmēr tiek padarīti skaistāki, nekā patiesībā tas būtu. (Not that I'm complaining - vampires have always been one of my favorite subjects, no matter how stupid or lame the setting is. :3)

Lai kā... pirmās sezonas beigas bija nu tik ļoti paredzamas, ka pilnīgi smieties gribas.

Bet es protams sekoju līdz arī otrai sezonai, jo, piem., seiyuu joprojām ir uzdevumu augstumos, joprojām ir pietiekams daudzums bishounen eye candy un tagad starp diviem galvenajiem varoņiem ir arī īpašs noslēpums, par kuru nedrīkst skaļi runāt, kas rosina tādu sick and twisted mind īpašnieku (like myself) fantāziju. laugh.gif
Gothic-Lolit
Nju,tā kā es te tāds iesācējs,kas tikai nesen uzzināja,kas tas par zvēru anime un liidz shim tikai pie citiem esmu anime skatījusies,kāds var pateikt,kur es šo animi varētu redzēt?(Kādās m-lapās utt...?Pašai datora mājās nav,tāpēc nevaru iekačat no Dc++, varu vienīgi palūrēt netā...)
Ginta
QUOTE(Gothic-Lolit @ Oct 28 2008, 16:40) *
Nju,tā kā es te tāds iesācējs,kas tikai nesen uzzināja,kas tas par zvēru anime un liidz shim tikai pie citiem esmu anime skatījusies,kāds var pateikt,kur es šo animi varētu redzēt?(Kādās m-lapās utt...?Pašai datora mājās nav,tāpēc nevaru iekačat no Dc++, varu vienīgi palūrēt netā...)

Vispār jau tādi jautājumi tiek risināti šajā foruma sadaļā: http://otaku.lv/index.php?showforum=6

Datora nav, bet netā vari tikt? Tas gan tā savādi... Vienmēr jau var tai pašā YouTube, bet man jau liekas, ka nav vērts mocīties. Labāk varbūt pat palūdz kaut vai tiem pašiem, pie kā līdz šim esi skatījusies, lai lejuplādē Tev ko, kas interesē.
vampiregirl
cilveki, nezinat kas notiek? ir jau pirmdiena un 6 epa vel nav nosubota. parasti yuurisan veidojums paradās jau piektdienās...vārdu sakot nekur nevar uatrast6 epizodi, precizak sakot varu, bet tikai RAWus...
Ginta
QUOTE(vampiregirl @ Nov 17 2008, 15:54) *

cilveki, nezinat kas notiek? ir jau pirmdiena un 6 epa vel nav nosubota. parasti yuurisan veidojums paradās jau piektdienās...vārdu sakot nekur nevar uatrast6 epizodi, precizak sakot varu, bet tikai RAWus...

Pacietību, bērns. Tiem, kas taisa fansubus arī ir personīgā dzīve. Un šī nav ne pirmā un noteikti ne arī pēdējā reize, kad kādas anime sēriju izlaišana aizkavējas.
vampiregirl
QUOTE
Pacietību, bērns. Tiem, kas taisa fansubus arī ir personīgā dzīve. Un šī nav ne pirmā un noteikti ne arī pēdējā reize, kad kādas anime sēriju izlaišana aizkavējas.


nju gadās jau arī tā ka vienkārši anidb informāciaj nav atjaunota un ja nu gadījuma tomēr ko var atrast........
savedboy
will you be my friend
kaarleens
Vakar ne aiz ko dariit noluureeju S1. Jaa ir klishejas sizhetaa, jaa shis nav shedevrs, bet man viss shitas kau ientriseeja un patika. Lai cik taa vampiiru teema ar, lai nebuutu nodrileeta man vinja fascinee, kaa saciit katram savas perversijas rolleyes.gif. Main chare ljoti loliski simpaatiska, taadai tik podavai hareemu ar vechiem oi sory tb vampiiriem biggrin.gif. Nezinu ko juus animaacijai pieedaaties manliekas viss ir zhanra robezhaa. Ost tiiri jauks it sevishkji iepatiikaas gotiskais endings.
Voshem dodu kaartiigu 7 pirmajai sezonai. Taga buus japatrako 2.
Spectre
otrā ir krietni labāka par pirmo
Plots man krietni labāk patīk - tiek parādītā Kuran Kaname īstā seja un šis tas atklājās par mazo kawaii meitenīti.
Ja stāstīšu, ko vairāk ta tas jua būs spoils.
Tenma
hm... mangaa un animee vietaam atshkjiras informaacijas paradiishanas seciiba. daudz kas animee atklaats, peec manaam domaam paaraak aatri (mangaa tie fragmenti sanaak kaa flashback) un grauj turpmaakaa neparedzamiibu sad.gif bet jaa, tik un taa es visu laiku sekoju liidzi mangas svaigaakajaam nodaljaam ar, taapeec man tas neko iipashi nespoilo tongue.gif
Hikaru
Jā, 2. sezona tiešām izskatās labāka. Pagaidam 4 sērijas noskatījos. Un 2. sezonas ED dziesma vispār ir super.
Arta
Nu tā.. beidzot arī es sāku skatīties Vampire Knight.
Visu laiku negribējās iesākt, pat lasīt par ko anime ir, dēļ tās nosaukuma. xD Muļķīgi, bet asociācija bija, ka viens baigais misters esvisuvaru sēž zirgā un novāc ļaunos vampīrus pa mazajiem ciematiem. xD un THANK GOD anime nav tuvu manām asociācijām. *whew* ^.^
Visnotaļ forša. 8]
Pj..
Juu, es katru dienu skatos vai nav jaunas sērijas torrentos XD
Man tik patīk vampire knight anime.. biggrin.gif
Tenma
QUOTE(Pj.. @ Dec 10 2008, 21:03) *

Juu, es katru dienu skatos vai nav jaunas sērijas torrentos XD
Man tik patīk vampire knight anime.. biggrin.gif
palasi mangu! tā ir vēl foršāka wink.gif hm... laikam jebkurai animei, kas ir taisiita peec mangas un kura nesatur saturiigus fillerus, manga man ir likusies interesantaaka.
..~Ze-fantast~..
ir ok anime.
vienīgi no mangas atšķiras (loģiski un pierasts) plots.
es teiktu,ka salīdzinoši viegla - piekrītu tam,kurš teica - laika aizpildīšanai.
vizuāli man patīk.
pinksakura
Noskatījos pirmo sezonu un secinu, ka šī anime nav domāta man.. ir jau jauka, bet tas nav man.
Protams zīmēšanas stils un čari ir jauki un story arī nav ne vainas ja dotu novērtējumu es vērtētu ar 7 kas, ir labi, bet tāpat tas nav man.
Spectre
Ir peejama arī visa otrā sezona - kas ir arī fināls šim visam.
Manga no animes atšķirās ar notikumiem un to secību arī.
Uz savu stabilu 7 šī anime izvelk kopgriezumā, bet kā jau tas ir ierasts, labs starts, interesants un intriģējošs vidus un ta kkas sāk iet ne tā (at least man tā likās) otrās sezona vidus daļā kļuva par vidus šķiras animi. Tiesa cepuri nost nobeigums nebija sasteigts un sabāsts vienā sērijā.
kaarleens
Man tomeer kau kaa S1 vairaak patika, S2 nebija tik paraujosha ost un sizhetiski dazhas lietas nepatika. Bet nu ja buus S3 ta jau gan visu piekaartos. Savu veerteejumu nemainu kopumaa anime velk uz stabilu 7 patiks visiem vampiiru faniem un smuko puishu cieniitaajaam laugh.gif
vampiregirl
QUOTE(kaarleens @ Jan 10 2009, 07:34) *

patiks visiem vampiiru faniem un smuko puishu cieniitaajaam laugh.gif


tur tev taisnība biggrin.gif man personīgi, 2 sezona patīk labāk par pirmo, bet kaut-kur beidzamajāš epās viss sāk palikt tads mmm... pārak lēns. pa kādām 3-4 sērijam izvilkts kā Zero mocās... bet visā kopumā - mans bus sajūsmā biggrin.gif
vampiregirl
atvainojos par dubultpostu, bet vai kads gadījumā nezin vai VK būs arī 3 sezona? es k-kur lasīju ka viņi spriež k-ko par so tēmu....ķipa anime kļuva diezgan populara (domāju ka šeit runa ir par japānu) un viņ iapsver iespeju laist ārā 3 sezonu... varbūt kāds zina ko konkrētāk? rolleyes.gif
Piika
Eh būtu es zinājusi ka ir arī anime.. Es Vampire knight sāku lasīt kā mangu un arī tagad sekoju jaunākajiem izdevumiem līdzi , bet ka ir arī anime es uzzināju tikai no šī saita, biju dikti pārsteigta, bet nu skatīties jau neskatīšos takā esmu jau to lasījusi, bet manuprāt storyline ir labs vismaz man bija interesanti lasīt smile.gif
Kaede
QUOTE(vampiregirl @ Jan 19 2009, 21:21) *

atvainojos par dubultpostu, bet vai kads gadījumā nezin vai VK būs arī 3 sezona? es k-kur lasīju ka viņi spriež k-ko par so tēmu....ķipa anime kļuva diezgan populara (domāju ka šeit runa ir par japānu) un viņ iapsver iespeju laist ārā 3 sezonu... varbūt kāds zina ko konkrētāk? rolleyes.gif



Vai tad viss jau nebeidzās 2rajā sezonā? blink.gif
mellošoks
QUOTE(Kaede @ Jan 26 2009, 18:08) *

QUOTE(vampiregirl @ Jan 19 2009, 21:21) *

atvainojos par dubultpostu, bet vai kads gadījumā nezin vai VK būs arī 3 sezona? es k-kur lasīju ka viņi spriež k-ko par so tēmu....ķipa anime kļuva diezgan populara (domāju ka šeit runa ir par japānu) un viņ iapsver iespeju laist ārā 3 sezonu... varbūt kāds zina ko konkrētāk? rolleyes.gif



Vai tad viss jau nebeidzās 2rajā sezonā? blink.gif



nu itkā jau jā, bet zero fani jau grib lai viņš dodas pie juukii
biggrin.gif
Tenma
mjā, es arī iefanoju par Zero - viņš tomēr ir drusciņ samudžinātāks, sevī sapinies, apjucinājies un tādējādi interesantāks kā tas pašpārliecinātais mērglis Kaname, kam jūra līdz ceļiem un mīlestība līdz kaklam rolleyes.gif no sākuma likās Ok, bet sižetam šķetinoties, man viņš sāka aizvien vairāk nepatikt jebkurā gadījumā Zero ar Yuuki pārmaiņas pēc veido krietni amizantāku kombināciju un nav radiniecīgi.
mellošoks
es par to arī šodien domāju, pat uztaisīju banneru: kaname is epic shit. zero team.

man patīk kā viņš bildēs ar Juki izskatās(lai gan vampire knight ar tām ir pašvaki)

bet citādi, nē zero bija labāks, Kaname bija saldais cukura cietējs, ohh

es labprāt gribētu 3 sezonu, lai Zero novāc Kanami.
D;
Arta
Pirmo sezōnu nosaktījos [finally..]
Skatīšos otro, t.i. guilty.

Nav tā, ka anime baigi aizrauj vai arī, ka nepatiktu vai garlaikotu, bet man kkas pietrūkst..

Bet skatīties var un galīgi nomests laiks arī nav. ^^
Male chari ļoti smuki sazīmēti heh. ^^

Un par to Zero vs. Kaname. Hmm.. Zero tomēr ir foršāks. Un tas ar tumši sarkanajiem matiem, kuru reti rāda, arī ir foršs. biggrin.gif
mellošoks
QUOTE(Art`a. @ Jan 31 2009, 23:24) *

Pirmo sezōnu nosaktījos [finally..]
Skatīšos otro, t.i. guilty.

Nav tā, ka anime baigi aizrauj vai arī, ka nepatiktu vai garlaikotu, bet man kkas pietrūkst..

Bet skatīties var un galīgi nomests laiks arī nav. ^^
Male chari ļoti smuki sazīmēti heh. ^^

Un par to Zero vs. Kaname. Hmm.. Zero tomēr ir foršāks. Un tas ar tumši sarkanajiem matiem, kuru reti rāda, arī ir foršs. biggrin.gif


otrajā viņu vairāk rādīs.)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.