Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toradora!
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Aristea
Toradora!
IPB Image

Nosaukums : Toradora!/とらドラ!
Izlaišanas gads,datums : 2 oktobris, 2008 gads - ...
Sērijas : Izlaistas 11, pilns skaits nav zināms (vel)
Kategorija : Romantiska komēdija
Kinostudija : J.C.Staff
OP : Pre-Parade (プレパレード)" - Rie Kugimiya, Eri Kitamura, un Yui Horie
ED : "Vanilla Salt (バニラソルト)" - Yui Horie
Apraksts, diemežēl angļu valodā(slinkums tulkot).
Despite Ryūji Takasu's gentle personality, his eyes make him look like an intimidating delinquent so he is utterly hopeless about his chances of getting a girlfriend anytime soon, and does not have many close friends either. After being greeted by his hungover mother in the morning, Ryūji goes to school and is happy to find that he gets to be in the same class as his best friend Yūsaku Kitamura and crush Minori Kushieda. However, it is then that he unexpectedly knocks into "the school's most dangerous animal of the highest risk level" — Taiga Aisaka — who just happens to also be in his class, and is a good friend of Minori.

Church
vareeji nepaslinkot, un aprakstu iztulkot latviski imho.
overall, skataams school romance gabals. nekas uber, bet dropojis no skataamaa saraksta veel neesu smile.gif
Aristea
Ehehehe....jaaaaa.... slinkums vienmēr uzvar pār mani.... nu ne vienmēr, bet parsvarā.... >.<
Un ja saka godīgi tad nav bijusi kaut viena episode kurā es nesmējos :'D
Niks
Uhh... ja atmiņa neviļ, AniDB saka, ka būs 25 epas.
Piebildīšu, ka no visa, ko patlaban rāda, man vislabāk patīk tieši Toradora! Īpaši lielā sajūsmā esmu par animāciju un seiyuu - Kugimiya Rie & Horie Yui at their best (two of my all times favourites).
Starp citu, animācija varbūt izskatās prasta un vienkārša, taču īstenībā tā ir izcila un ar neticamu dinamiku - nereti vajag palēninājumu, lai pilnībā piefiksētu, kā izmainās personāžu sejas izteksmes.
P.S. Church, not enough awesomeness for your old-school taste?
Church
Vienkaarshi ir par daudz redzeets. Jeb gribi teikt, ka shovs paarsit Ghibli / Bones st./ Makoto Shinkaja darbus / shingetsutan tsukihime / FMP / Monster / HnI / HnG / Ghost in Shell / Kinos Travels / Planetes / Juuni Kokki / un daudzus citus no mana top 50?
- zo labs / bet not uber.
Kikyou
Man patīk! Sākumā domāju nemaz neskatīties, jo Kugimiya Rie jau atkal ir tsunderi ierunājusi (nu jau sāk palikt tāpat kā Noto Mamiko ar viņas klusajām/kautrīgajām meitenēm - sanāk un piestāv, bet, ja tas atkārtojās animi pēc animes, sāk jau drusku tāaaa palikt), bet nenožēloju. Silda sirdi, garlaicīgi nepaliek, reizēm pat ierēkt var (reti kuras animes joki mani smīdina). Lūk tā.
dExIT
FMP jau nu tiešām nepārsit, bet man nepatika, ka nedaudz iestāllojās plota attīstība, bet tagad jau atkal aizgāja uzpriekšu 12 sērijā smile.gif
Hikaru
Sākums bija ļoti interesants. Pēc tam ir OK. Nu ja 12. sērijā aizies kaut kas tālāk uz priekšu, tad būs ļoti labi. smile.gif
Niks
Huh? Man tieši 9. un 10. epizode patīk visvairāk. 9. varētu mana mīļākā epa no visu anime visām epām, kas ir tikušas parādītas rudens sezonā.
Keydan
IPB Image

9/10

no more comment...
Alexa De Šarlote
Jauka. Nezinu, kas, bet piesaista.
kaiva
Viens no sezonas favorītiem. Pavelk un neliek žāvāties+ kā necerēts bonuss, pat mazliet pasmieties. Ka tik nelažotu līdz beigām un ļautu man saglabāt labas atmiņas.
mellošoks
es iesāku vienu ep, bet kaut ka snojuka netam

itkā bija norm, lai gan tā stostīšanās vai kā
neesmu pieradusi skatīties komēdijas
Niks
Was very good.
9.7/10
Also Kugimiya Rie FTW^9999!!!
Dead Star
Vēl viens gabals, kas izrādījās labāks kā gaidīju. Sākumā domāju būs kārtējais, kas ir tikai vienkārši skatāms,lai nosist laiku,bet izrādījās,ka ar laiku paliek pat interesanti. Vēl jānoskatās pēdējā epa, bet nu uz doto brīdi pieņemsism,ka vērtējums varētu būt 8/10
Un animācija tiešām tīri smuka =w=
Church
Viens no shovu mazaakaas daljas, kur peedeejaa epa enjoyable. Velkams/skataams. smile.gif
3rdHalf
Toradora beidzot iznāks dubs!!!

Links opriekš Īboņiem: http://youtu.be/3T1KyePIgWU
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.