Help - Search - Members - Calendar
Full Version: I'll give a try:D
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
kabuki
ko juus sakaat??
Cowkiller
manupraat nav paaraak lielas noziimes tam ko mees sakaam...
man vairaak intresee vai tev patiik tas ziimejums? manupraat ziimeejums ir tiiri labs...
good luck! cool.gif
edg
Ak, kungs, jēzus, pavēlniek, kurš zīmē ar guaškrāsām!? Ja es būtu radars, noteikti apvainotos. Bet uzzīmēts ir tiešām labās proporcijās. Nozīmēta poza vai cerīgs sākums? Tēma izskatās random, bet patiesībā ir visai awsome. Tā arī nozīmēta vai to zīmējumu var pārdot? No otras puses, lai pārdotu tādu detaļās gļukainu zīmējumu, tēmai jābūt ar apakštēmām vai mega labai.
ankhu
AwSUM!!!
FuschichO
Man patīk. Kopumā. Detaļās nav vērts iedziļināties šinī gadījumā.
kabuki
QUOTE(Cowkiller @ Dec 29 2008, 04:59) *

manupraat nav paaraak lielas noziimes tam ko mees sakaam...
man vairaak intresee vai tev patiik tas ziimejums? manupraat ziimeejums ir tiiri labs...
good luck! cool.gif

tas ir akvarelis:D vnk photoshopaa man arii ir dazhi darbi, bet ne tik veiksmiigi...(nav planshetes, ar peli gruuti:D) ar ziimuljiem!? nu nee, chakars paaraak liels:D taapeec panjeemu kko taadu ar ko aatri un viegli;) btw tas a3 formaats... wiss (poza, teema) wiss no manis muuzikas iespaidaa:D:D(nekad neesmu noziimeejis, man taa shkjiet kraapshanaas:D), paldies par veseliigo kritiku!!
Cowkiller
thats the spirit! xD

iesaku kko pameegjinaat ar ziimuļiem!
kabuki
nu meegjinaashu;)
kabuki
some photoshop disasters:D:D
Arts
Nu,tas ir tā.
+ Var dot,ka viss tika veikts photoshopā,bet zīmējumi ir ņūbiski. Ir pieļautas anatomijas kļūdas,sejas nav kā sejas,līnijas nav tainas,etc.
Vēlviens +,ka ir backroundi, - ka tie ir ģenerēti,viegli uzmesti aizmugurē kā palags fotografējamam objektam.
Zīmējumi ir juaki,malacis,nekas dižs,bet jauki.
Alexa De Šarlote
Daudz kļūdu + vajadzīgs treniņš un daudz pacietības........

QUOTE
nekad neesmu noziimeejis, man taa shkjiet kraapshanaas:D



...gribu tik zināt, kas ir tā lieta, nozīmēšana ???
edg
Pirmās ēna liek izskatīties, ka viņai ir bārda. Kāpēc otrajai ir uz vēdera ir vīle/šuve?

QUOTE(Alexa De Šarlote @ Dec 30 2008, 22:55) *

...gribu tik zināt, kas ir tā lieta, nozīmēšana ???

IPB Image
Nozīmēšana būtu, ja es tagad teiktu: "Tas ir mans zīmējums, es to uzzīmēju." Profesionāls nozīmētājs, protams, var labi nopelnīt gleznu viltošanas industrijā, bet es negribu tur visus biedēt.

No pārzīmēšanas, manuprāt, nozīmēšana atšķiras ar to, pēc kā tas arī izklausās. "No-zīmēt" ir skatīties uz zīmējumu un NO tā uzzīmēt savējo. "Pār-zīmēt" nozīmē zīmēt pa virsu, piemēram, uzlikt savu caurspīdīgo lapu virsū un pārvilkt līnijas.

Nozīmētāji nevienam nepatīk tāpēc, ka viņi parasti to noklusē, un tiek slavēti par visu pēc kārtas, izņemot to, ko pelnījuši, bet kas nevienam neliekas vajadzīgs - prasmi precīzi vilkt līnijas un izcilu acumēru.
FuschichO
Otrajam kājas foršas, bet rokas... arrg.. kill tha monkey!
Savukārt pirmajam.. hmm.. īsta vikingu beibe? Kāju anatomija nav īsti riktīga. Un nevis tāpēc, ka kājas ir masīvas (karotājai visdrīzāk tādas būtu), bet tāpēc, ka muskuļu izvietojums dabā ir daudz savādāks. Viduklis gan nedabīgs kaut kāds un tie spārni... nu paskaties kaut vai uz baložiem.

Tas bija trakākais, kas iedzēla acī- pārējais ir treniņa jautājums, kā jau te tika minēts.
Tenma
zīmējumi jauki, vienīgi tā vikingu meitene pirmajā mirklī izskatās pēc transvestīta (zeltītā Oskara?) ar manāmu devu silikona un bārdu, kas piesedzies ar zobenu laugh.gif nespēju iedomāties, kā gan viens sievišķis spētu pacelt šādu pribambasu, ja vien tā nav butaforija. vēders izskatās iekritis, kā anorektiķei.
otram no jaunākajiem darbiem: atspulgs ir auzās - nezkāpēc palielinās attālinoties no pēdām - tā varētu ļaunākajā gadījumā darīt tikai ēna, kurai taadaa gadiijumaa nevajadzeetu saglabaat kraasas. ļoti garas rokas un pagarināti apakšstilbi. starp citu, es negribētu viņas miesasbūvi.
tā turpināt wink.gif
Kikyou
Esi tik jauks, samazini attēlus tā lai vismaz ekrānā satilpst!
Tā jau šķiet nav nemaz tik sūdīgi. Nē, nu, vispār ir gan, hahaha, neteikšu, ka ļoti sūdīgi, bet īsti labi arī pagaidām vēl nav. Bet taviem darbiem ir savs šarms, kas visu atsver.
Kā arī vēlos piezīmēt, ka man patīk tava attieksme par nenozīmēšanu. Yup yup. Nozīmējot viss iznāk baigi smuki, tomēr nav tas. <:

Vārdusakot, tā tik turēt. Būs labi!
kabuki
paaldiess!!! vnk, domaaaju daudzi man piekritiis, ka pasham savas klljuudas savaa ziimejumaa gruuti saskatiit:D nu paldies par noveerojumiem... kachaashu skilu, taa, lai rokas saap:D domaams ar ziimuli nevis photoshopu) jaaapguust bishku cilveeka kjermenja maaksla:D shie ziimeejumi tiks zudinaati no digitaalajiem plashumiem, lai atbriivotu vietu jaunai iedvesmaas veesmai tongue.gif

p.s. varbuut kaads var ieteikt kaadu labu photoshop tutoriaalu???
Alexa De Šarlote
DeviantART ir pilns piebāsts ar tutoriāliem, kas ir ļoti viegli pielietojami praktikā, bet photoshops... jaaa tā ir samerā pasmaga lieta tiem, kas ar to sāk nodarboties tik nesen.
Kikyou
Tāaaa, šis, šis un šis ir visai labi, pēc manām domām. Bet jautrāk tomēr pašam meklēt veidus kā ko dabūt gatavu.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.