Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AnimeFest 6 2nd day fail...
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
dExIT
Pilnīgs sašutums, nu tā nevajadzētu būt, ja bija pieredze ar iepriekšējām reizēm, bet vienalga, biju LIELĀ ŠOKĀ par to kā atkal organizatori uz Cosplay Defilē utt, nebija iedomājušies ka būs cilvēku daudz, un tā smieklīga lieta ar Visu LOCK DOWN utt,... un stāvietas cena vienāda ar sēdvietu, .. es esmu vnk šokā, un arī esmu beidzis cerēt ka Kādreiz būs k-kas normāls, jo kad visa zāle bija pilna, vēl ārā stāvēja rindām, cilvēki cerot tikt iekšā...

Un tie kuri nopirka stāvietas pa 3ls, vienlaga tika apčakarēti Jo neko nevarēja redzēt lai arī cik ļoti centies !

Ai kr4. vienvārdsakot pretīgi bija, laicīgi atbraukt no Kurzemes, un Vēlpietam normāli tikt rindā iespraukties, bet līdz sēdvietām netikt...

Varu teikt organizatoriem EJIET DIR*T !!!
Pinky
savaldi emocijas. es teiktu, kas tas ir pat pozitiivi, jo otaku sabiedriiba aug. un buus dzinis uz naakamo festu mekleet lielaakas telpas. smile.gif
cdmax
Tas nav normāli ja katru reizi viens un tas pats no organizātoru puses. Kā jau es citur rakstīju nekas nemanīsies kamēr organizētāji šo pasākumu rīkos tikai lai nopelnītu (viņiem vienalga vai viņus ap**** vai savādāk ar viņiem izrīkojas). Telpas lielākas viņi nemeklēs un atīstīties viņi nedomā. Dzinis ir palicis vecais maksājiet tik maksājiet - par ko - vai nav vienalga tik maksājiet smile.gif.
dExIT
pilnīgi piekrītu CDMAX, laba naudiņa, proti nožēloju vnk ka Organizatori nav tik bagāti ar entuziasmu, kā agrāk...

Un nekur nebija rakstīts un teikts, ka varēja 1aja dienā iegādāties uz otro dienu biļeti, kā arī pa Gājiena maršrutu aŗī biju šokēts...
UndaMors
Hmmm. Vai tad ieeja animefesta bija par maksu? IPB Image
Vakar aizgājam tur, bet nevarejam atrast kur samaksat par biļetem. Es jau domaju ka viņi atcēla ieejas biļetes IPB Image
cdmax
vaidzēja kādā stūrī meklēt (kautkur jau pārdeva tās saprintētās lapiņas). Pats animefests jau pa brīvu, bet pasākumi un filmas (šoreiz labu anime nebija) 3Ls. Viņi ieejas biļetes nekad neatcels, vienīgi ja vēl dārgākas uztaisīs.
Isabel Carmin fon Edelhain
būtu labāk priecājušie ka vispār organizatori pat tagad ir spējuši kaut to mazumu finansējuma sakasīt krīzes apstākļos... varbūt tad sarīkojiet labāku un par velti?
UndaMors
Krīzes apstākļos telpu īre ir lētāka...

Plus, AnimeFests bija izreklamēts inbox.lv, delfi.lv, novonews.lv, otaku.lv, anime.lv un vel vairākos blogos. Ja organizētāji zināja kā jau pagajuša gadā telpu izmērs bija par mazu, priekš kam tad izlika tik daudz reklāmas šogad? Vai tad nevajadzēja labāk pievērst uzmanību kvalitātei, nevis meģināt savākt pēc iespējas vairāk ļaužu?

cdmax
par ****** naudu jau varēja arī labāk uztaisīt. '
Reklāmās diemžēl es redzēju, ka reklamē tikai DEATH NOTE filmas(kas nemaz īstos anime cienītājus nepiesaista), kas tiek izrādīts festa laikā.
Un ja apskatās citu valstu festus, tad tur viņi ar katru gadu attīstās, bet pie mums par visu vienmēr ir apmierināti.
Noriass Gato
Taisnība jau ir.
PTC Lielajā Konferenču Zālē iekārtotas 420 sēdvietas .
Kongresu namā lielajā zālē 878 parterī, 263 balkonā.

Nu, bet Kongresu nams varbūt prasa tādu cenu, ka nāktos par biļetēm maksāt savus latus 6... un uzliekt ieejas maksu arī pārējiem pasākumiem... Un cik atminos, ar Kongresu namu bija problēmas, reiz pēdējā brīdī pamanījās pirms pāris gadiem atcelt visu, un tikai tad liekas, 4tais Animfests pārcēlās uz PTC...

Tā ka pirms spļaudīties, varbūt parunājiet ar organizatoriem pieklājīgi?
cdmax
QUOTE(Noriass Gato @ May 3 2009, 18:51) *

Tā ka pirms spļaudīties, varbūt parunājiet ar organizatoriem pieklājīgi?

'To gan laikam nevarēs (pat nepieklājīgi). Un pagaidām izskatās ka viņi taisīs festus un vēl nezin ko kvantumā nedomājot par kvalitāti (nauda taču birst maisiem).
Sigfa
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ May 3 2009, 16:55) *

būtu labāk priecājušie ka vispār organizatori pat tagad ir spējuši kaut to mazumu finansējuma sakasīt krīzes apstākļos... varbūt tad sarīkojiet labāku un par velti?


lol, mazumu finanseejuma? Ja tu domaa, ka tas viss notiek par pashizmaksu un iz organizatoru labaas sirds, tad tev steidzami ir jaalabo savs naivums. Neviens neprasa par velti, suudziibas ir 1) par uzcenojumu 2) par nespeeju nodroshinaat servisu 3) par organizatoru tuvredziibu.

Tu varbuut, kad tev kautkas nepatiik, seedi, klusee un ciet, bet mums shkjiet daudz jeedziigaak izteikt savas pretenzijas, lai varbuut naakamreiz kautkas aizkjertos organizatoru atminjaa.

EDIT:

Noriass Gato: Kongresu nams, kaa tu to vareetu iedomaaties, nav vieniigaa alternatiiva shaadiem pasaakumiem; Parunaat ar organizatoriem pieklaajiigi nav nekaadas jeegas, jo nav jau par ko runaat - suudziibas rodas deelj nekvalitatiiva servisa. Vai tas ka vinji nav, piemeeram, atradushi labaaku vietu pasaakumam attaisno biljeshu paardoshanu pat peec tam, kad zaale stavgruudaam pilna, kaa te augstaak teica?
Isabel Carmin fon Edelhain
ja minusi skaitās lieli maisi
ja pareizi atminos tad bija runas ka kino "rīga" jau gāja ienākumi un izmaksu starpība mīnusos.. +1 noriasam
Sigfa
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ May 3 2009, 19:50) *

ja minusi skaitās lieli maisi
ja pareizi atminos tad bija runas ka kino "rīga" jau gāja ienākumi un izmaksu starpība mīnusos.. +1 noriasam


Jaa, jo filantropiskie organizatori nevareeja attureeties saviem daargajiem otaku uzriikot awesome pasaakumu no savas kabatas, pretii prasot tikai simbolisku samaksu, vai ne? Es arii taa dariitu.
Taka
Varbūt organizatoriem vajadzētu beigt staipīt pirkstus un izvēlēties kādu lētāku vietu - ārpus centra?
Piem. VEF Kultūras Nams? (vaikānuviņuturtagadsauc)
Jebšu otaku publika nu ir tiiiiik elitāra, ka ne uz ko zemāka līmeņa neparakstīsies?
Kaede
Godīgi sakot, tā kā izdevās sakontaktēties ar daļu no festa rīkotājiem, man ir jāsaka, ka finansējums ir pietiekami liela problēma šajos krīzes apstākļos, kas nepalīdz paaugstināt kvalitāti pasākumam. Cik zinu, tad rīkotāji pat lūdza līdzfinansējumu Japānas vēstniecībai, diemžēl tur sacīja šādui: nerādīsies anime klasiku, nepalīdzēsim un nedosim naudu. Rīkojiet nu visu paši.

Es, protams, saprotu, ka vajag izteikt pretenzijas, taču, pirms tās izteikt, ir sīki un smalki jāiepazīstas ar faktiem. Ja domājat, ka spējat uzrīkot ko labāku, lūdzu, durvis jums vaļā- meklējiet paši visus kontaktus, īrējiet telpas un paskatīsimies, kādā kvalitātē būs Jūsu izveidotais pasākums. happy.gif Droši, neviens jau jums neliek nākt uz šo pasākumu, ja nepatīk- nenāciet. happy.gif Un mēģiniet sakontaktēties ar vadītājiem par sīkāku faktu uzzināšanu, lai varētu izteikt pamatotus komentārus, nevis vienkārši klajus nopēlumus. Jā, protams, es saprotu, ka vēlaties izteikt savu viedokli,ko jūs droši varat darīt, un neviens Jums to neaizliedz, tomēr, lai viedoklis neizklausītos pēc bērnišķīgas muldēšanas""mannepatikajovissbijadārgiunkrīzeslaikāesnekonevaruatļautiesunejietJūsvisikakāk" stila, tas ir jāpamato ar skaidri zināmiem faktiem.

Piedodiet par Jūsu inteliģentās diskusijas pārtraukšanu. happy.gif

*Paklanās*
rebelstrik
a kāda vaina iepazīstināt fanus ar klasisko anime?
Sigfa
QUOTE(Kaede @ May 3 2009, 20:19) *



es pat nezinu kapeec uz sho atbildu, laikam jau tapeec, ka nav iisti ko dariit.

Pirmaam kaartaam, arguments, ka mees pashi nevareetu labaak ir pilniigi retardeets. Vai aizejot, piemeeram, uz augstas klases restoraanu un sanjemot nekvalitatiivu (puvushu) bariibu par savu naudu tu neizteiksi pretenzijas, jo tu nevareetu labaak? Mums ir visas tiesiibas pieprasiit to, par ko esam maksaajushi, un ja serviss ir nepienjemams, tad mums ir arii visas tiesiibas izteikt pretenzijas. Turpinot, ja mees vareetu labaak, mees droshi vien arii riikotu pasaakumus, mees neriikojam tieshi tapeec, ka mees to nemaakam/negribam/nevaram. Ja kaads kautko dara sabiedriskajaa telpaa, tad ir diezgan sakariigi prasiit, lai tas tiek izdariits kautkaadaas sakariigaas kvalitaates robezhaas.

Kas attiecas uz nepatiik - nenaaciet: Tu aciimredzot neesi lasiijusi par ko sheit vispaar ir runa. Ceru, ka tev kaadreiz ejot uz kaadu konci kaut kas noiet greizi, un, kad tu saaksi par to suukstiities, kaads 14 gadiigs siicis pateiks 'nu, nepatiik - nenaac', varbuut tad tu sapratiisi.

tl;dr - lol, labie argumenti.
cdmax
QUOTE(Kaede @ May 3 2009, 20:19) *

Godīgi sakot, tā kā izdevās sakontaktēties ar daļu no festa rīkotājiem, man ir jāsaka, ka finansējums ir pietiekami liela problēma šajos krīzes apstākļos, kas nepalīdz paaugstināt kvalitāti pasākumam. Cik zinu, tad rīkotāji pat lūdza līdzfinansējumu Japānas vēstniecībai, diemžēl tur sacīja šādui: nerādīsies anime klasiku, nepalīdzēsim un nedosim naudu. Rīkojiet nu visu paši.

Cik es zinu tad ar Japānas vēstniecību viņi salaida dēlī jau pirmajā festā (laikam gribēja anime pieaugušajiem rādīt(laikam tāpat nerādīja)). Japānas vēstniecība neprasa klasiku, bet prasa vairāk priekš bērniem un ģimenes domātos gabalus. Un cik zinu naudu viņiem var neprasīt, bet atļaujas rādīt anime un daudz citu lietu kur vaidzīga nauda viņi palīdzētu izdarīt. Un cik es zinu tad rīkotāji ir Reanimedia.ru. Apskataties viņu rīkotos festivālus citur - tur viņi patiešām tiek rīkoti. Taisnību protams neviens jau neuzzinās tāpat.
Church
Nenjemos teikt par kospleju, jo tas neintereseeja/neapmekleeju, bet arii Sky Crawlers seanss bija uzjautrinosh, kad peec diviem meegjinaajumiem raadiit no 45 minuutes tik ar tresho peec publikas pieprasiijuma palaida no saakuma smile.gif
Diivainii, bet atteela kvalitaate uz lielaa screena likaas sliktaaka, nekaa p2p veikalinjaa iepirktie thoras BR ripi :/
Nu nekas. gan jau ka kaarteejais anime.lv tautas riikotais mini pasaakums uz barzhas pie radisona buus kosheriigaaks.
P.S.
kongresu namaa tikai ~ 850 vietaam? nezinaaju. nez kaapeec nesenajaa grebenschikova koncertaa likaas uima vairaak tautas.
Taka
Ja ir mērķis minimizēt ieejas maksu, tad viens no veidiem to samazināt ir īrēt lētākas telpas.
Nedomāju, ka Pasaules Tirdzniecības Centrs Elizabetes 2 ir tā lētākā vieta. Jā patreiz ir tjipo krīze un cenas ir nolaistas, bet jebkurā gadījumā centrā vienmēr būs dārgāk nekā ārpus tā. Ja vien kaut kādu galīgu ūķi nenoīrē.
Kāpēc tie paši LFFB & Co pasācieni savulaik notika lētākās vietās un, ja savācas sponsoru naudiš - ieeja ir par velti.
Kinoseansi par velti nebūs, tas ir skaidrs.
Var tak kādas skolas aktu zāli sarunāt, to pat var pabāzt zem kaut kādas "Japānas kultūras dienas mūsu skolā" un tad īres maksa var būt = 0.
3Ls protams, nav nekāds baisais piķis, lai par to ceptos. Cilvji par dažādiem koncertiem maksā 50+Ls un nepīkst.
Church
QUOTE(Taka @ May 3 2009, 22:36) *

3Ls protams, nav nekāds baisais piķis, lai par to ceptos. Cilvji par dažādiem koncertiem maksā 50+Ls un nepīkst.

imho nekorekts saliidzinaajums. meerkjauditorijas ar dazhaadu liidzeklju daudzumu. viena lieta pelnoshie/straadaajoshie, cita lieta skolaas maacoshie ar kabatnaudu.
Tetsuo
Sogad pirmo reizi apmekleju so pasakumu. Hmm.. biju cerejis uz ko savadaku, varbut nedaudz kvalitativaku, bet ta ka si lieta pie mums nav TIK populara, bija pienemami. Loti ceru, ka nakotne pasakums attistisies un bus daudz interesantaks. Varbut uz nakamo pat bus kads kostims japasuj smile.gif
+Chibi+
Juus gadiijumaa neesat aizmirsushi, ka jaamaksaa arii par aparatuuru un licenzeem uz filmaam?
cdmax
QUOTE(+Chibi+ @ May 4 2009, 04:33) *

Juus gadiijumaa neesat aizmirsushi, ka jaamaksaa arii par aparatuuru un licenzeem uz filmaam?

par aparatūru nezinu, bet par licenzēm varēja ar Japānas vēstniecību sarunāt (to vilcienu organizētāji ir palaiduši garām). 2 gadus jau ir citi organizētāji(pareizāk būtu teikt atraduši naudu). Un ja būtu tik sūdīgi tad viņi pieturētos pie Animefesta nevis rīkotu vēl Coplay con un Ziemassvētku tirdziņu. Tas pierāda ka nauda viņiem nāk maisiem(ticams ka nelikumīga).
quakvamare
Nu bija tiiri labi,bet kaa jau vienmeer vareeja buut labaak.Liidz beigaam gan nevareeju palikt,taapec vai kaads kas palika liidz beigaam nevareetu pateikt kas uzvareeja kospleja konkursaa,ziimeejumu konkursaa un kaads visp bija nosleegums? smile.gif rolleyes.gif
Noriass Gato
QUOTE(Church @ May 3 2009, 22:34) *

kongresu namaa tikai ~ 850 vietaam? nezinaaju. nez kaapeec nesenajaa grebenschikova koncertaa likaas uima vairaak tautas.


Parterā 850, balkonā vēl ap 250 un vēl par 160 papildus krēslus salikt, vismaz tā raksta.


QUOTE(Taka @ May 3 2009, 22:36) *

Kāpēc tie paši LFFB & Co pasācieni savulaik notika lētākās vietās un, ja savācas sponsoru naudiš - ieeja ir par velti.
Var tak kādas skolas aktu zāli sarunāt, to pat var pabāzt zem kaut kādas "Japānas kultūras dienas mūsu skolā" un tad īres maksa var būt = 0.
3Ls protams, nav nekāds baisais piķis, lai par to ceptos. Cilvji par dažādiem koncertiem maksā 50+Ls un nepīkst.


LFFB ikmēneša pasākumi Akadēmiskajā nekad nepārsniedas 100 cilvēku skaitu, vairāk par 150 zālē tur arī nesaietu. LatKoni parasti norisinājās kādā skolā, vienreiz 3šajā vsk, pāris reizes Valdorfa skolā, pēdējais pēn bija drakonistu telpās,nu tad tur bija aktu zāle, klases individuālajeim pasākumiem, un klašes telpas lekcijām un spēlēm u.t.t.

Par skolām - tur paceļas lietas par īpašuma saglabāšanu, ir viena lieta rīkot pasākumu ap 100-200 cilvēkiem, un otra, ja sanāks pie tūkstots apmeklētāju...

Bet painteresēties derētu, VEF kultūras pils, Imantas un Iļģuciema kultūras nami parasti rīko dažādus pasākumus, protams, pašvaldībām ar vairs nav zelta laiki, bet varbūt kāds var padomāt par to?
Yume
you make me sad people.
Es saprotu ka neviens no jums nenodarbojaas ar sabiedriskajām attiecībām vai pasākumu organizēšanu un tāpēc jūs vienkarši nesaprotat, kā tad sanāca, ka tika pieļauts tāds bardaks ar organizatoriskiem jautājumem, problēmas ar vietām utt. Protams visvienkrāršāk ir pateikt - they s.ck!!!
kāpēc tas tiek teikts - elementārs pieredzes trūkums konkrētajā segmentā. (Netiek runāts par indivīdiem, kas vienkārši ir tendēti visu nolaist). Jūs vienkārši nezinat CIK DAUDZ tas tiešām izmaksā un cik laika aizņem.
Varu pamest ciparus Kongressa nama lielās zāles un foajē īrei (tikai telpas īre, bez tehnikas, mēbelēm utt.) divas dienas, vidēji izmaksātu 4 500,00 LVL, ņemot vērā to, ka es tur pereodiski veidoju cita rakstura pasākumus, man cena tiktu samazināta līdz 3000,00 LVL . Just so you know - tie ir 1000 pārdotu biļešu, tikai, lai nosegtu īri. TAS NAV REĀLI.

Izmaksu dēļ, nākamie pasākumi (ceru ka organizatori lausīs draudzīgiem ieteikumiem) tiks pārcelti uz Andrejsalu, kur īre ir zemāka, vietas vairāk, bet ir virkne ar citām problēmām.

>cdmax - iesaku izlasī reklāmas likuma, konkurences nodaļas 6 un 8 apakšpunktus, jo, ja tu turpināsi man krist uz nerviem, man nebūs žēl samaksāt 20 ls par iesniegumu tiesā.
Uz skrejlapu nesankcionētu izplatīšanu vēl varētu piemiegt acis, taču banāla "nodiršana"mani gan izved no pacietības. Ja tev skaudž ka citiem biznes iet labāk nekā tev, tad jāpārskata marketings un iezpējams jāsāk izmantot citi resursi, nevis jādod berņišķīgi argumenti, kāpēc konkurenti ir sliktāki. It is just too obvious.

to the others > ja jūs nedabūjāt sēdvietas, tad paši esat vainīgi, jo vietu skaits ir ierebežots, tas bija minēts visos avotos. Mums vienkārši bija jūs žēl, un tāpēc laidām arī tos, kam nācās stāvēt. M;eģināju gan sarunāt ar organizatoru, lai stāvēt laiž pa puscenu, bet tas gan stressa situācijā bija grūti izdarāms, tāpēc neizdevās laicīgi.
Bet arī paši stāvoši - goda vārds, jūs bijāt kā aitu bars, kāpēc man ir jānāk un jārāda ar pirkstu, kur jums iet lai jūs redzat skatuvi un ur notiekošo? Kāpēc man jārāda, ka zālē vēl ir brīvas vietas un kur tās ir, un jālūdzās lai kāds iet sēdēt, jo tad azmugurē stāvišajiem būs labāk redzams? Skatītāji bija tikai par kapeiku labāki par pašiem organizatoriem.
Man diemžēl jau kopš otrā festa beidzās laiks, ko varu veltīt šī pasākuma koordinēšanai, bet es vēlarvien perfetkti saprou, kas notiek un kāpēc tā ir. Esmu pārliecināta, ka to vārētu jebkurš pieaudzis cilvēks, nerunāsim par skolēniem - tie ir vēl zaļi un neisprot situāciju, taču visi pārēji - jums ir tikai vēsā mierā jāsalīdzina skaitļi un jūs saratīsiet, kas notiek.

dExIT
Yume, ak tu nabaga cietēja, nejau cilvēki vainīgi ka Praktiski zālē kurā jau bija pilns ar cilvēkiem un Tumšs, tas aitu bars nespēja saredzēt kur iet kur bīdīties... UN NEKĀDA PUSCENA netika minēta, teica 2ls pa stāvvietu vsp smile.gif

Un var arī vasarā rīkot OPEN AIR pasākumu, jo laikaprognozi var uzzināt mierīgi lielākam laika sprīdim, tapēc nevajag te domāt pa Kongresu namiem etc etc...

+Chibi+
Gadi skrien kaa stirnas, bet nekas nemainaas. Otaku.lv iid vienaa iideeshanaa, bet neviens i pirkstu nepakustina, lai savus padomus iistenotu un kaut ko dariitu lietas labaa.

*sigh*



You make me sad people +1




Yume
QUOTE(dExIT @ May 4 2009, 12:53) *

Un var arī vasarā rīkot OPEN AIR pasākumu, jo laikaprognozi var uzzināt mierīgi lielākam laika sprīdim, tapēc nevajag te domāt pa Kongresu namiem etc etc...

Labi, sarunāts, taisi brīvdabas pasākumu -
es tev pateikšu priekšā - sāc ar zvanu uz Rīgas domi, lai sarunātu iespējamo tikšnās laiku ar kādu no pārstāvjiem.
Tad raksti iesniegumu un pasākumu pilnu plānu, ar cilvēku daudzumu un aktivitātēm, neaizmirsti minēt, kāds labums būs no tā visa pilsētai.
Sagrabini iesnieguma maksu, ņem opā pieteikumu un dodies uz saskaņošanu. Neaizmirsti sarunāt tiksanos ar Kult. ministrijas pārtsāvjiem, jo dome tevi sūtīs tieši tur, pēc atļaujas mazgadīgajiem piedalīties šajā pasākumā.

viss pārējais ir atkarīgs no tavas harizmas un mākas pārliecināt... dodies! Es ticu, tev sanāks!

Ps: par tavu sarkasmu manā virzienā - kamēr man ir labs garīgais un bļoda ar zemenēm, es tev vienkārši ieteikšu - NEKASIES AR MANI!!! Vēlāk past par to vairs nepriecāsiet.
dExIT
QUOTE(Yume @ May 4 2009, 16:07) *

QUOTE(dExIT @ May 4 2009, 12:53) *

Un var arī vasarā rīkot OPEN AIR pasākumu, jo laikaprognozi var uzzināt mierīgi lielākam laika sprīdim, tapēc nevajag te domāt pa Kongresu namiem etc etc...

Labi, sarunāts, taisi brīvdabas pasākumu -
es tev pateikšu priekšā - sāc ar zvanu uz Rīgas domi, lai sarunātu iespējamo tikšnās laiku ar kādu no pārstāvjiem.
Tad raksti iesniegumu un pasākumu pilnu plānu, ar cilvēku daudzumu un aktivitātēm, neaizmirsti minēt, kāds labums būs no tā visa pilsētai.
Sagrabini iesnieguma maksu, ņem opā pieteikumu un dodies uz saskaņošanu. Neaizmirsti sarunāt tiksanos ar Kult. ministrijas pārtsāvjiem, jo dome tevi sūtīs tieši tur, pēc atļaujas mazgadīgajiem piedalīties šajā pasākumā.

viss pārējais ir atkarīgs no tavas harizmas un mākas pārliecināt... dodies! Es ticu, tev sanāks!

Ps: par tavu sarkasmu manā virzienā - kamēr man ir labs garīgais un bļoda ar zemenēm, es tev vienkārši ieteikšu - NEKASIES AR MANI!!! Vēlāk past par to vairs nepriecāsiet.


uuu... meh got scared biggrin.gif

Nē nu es saku ka brīvdabas pasākums ir labāka ideja, proti saku paldies par Info, jo jau bija te mums pāris cilvēkiem apspriede kas un kā, pa šo tēmu... Un īdēt un dusmoties mēs drīkstam JO JA ORGANIZĒ pasākumu, tad vismaz nopietni pret to attiecās, un pierādījums par pretēju ir šīs kļūmes kas notika utt... !
Arta
Davai, uzreiz moš Arēnā Rīga? XD Visiem pietiktu vietas, tikai neviens negribētu maksāt x-amount+ $. biggrin.gif jk..

..imo, people should stop complaining and enjoy the sunny springtime & forget all the stuff that went wrong. ^^

Yume
QUOTE(Art`a. @ May 4 2009, 16:20) *


..imo, people should stop complaining and enjoy the sunny springtime & forget all the stuff that went wrong. ^^

YEI!!! At least someone understood my thought!!! Love you for that!
Yanka_ronin
QUOTE(Art`a. @ May 4 2009, 23:20) *

..imo, people should stop complaining and enjoy the sunny springtime & forget all the stuff that went wrong. ^^


Es arī nesaprotu, par ko cilvēki tā uztraucas un ārdās. Laiks labs, kospleijeru daudz, interesantas tautas arī daudz, iespēja satikt sen neredzētos, vai vispār neredzētos. ^^
UndaMors
Kritika būs vienmēr. Un jo lielāks pasākums, jo vairāk celvēku kuri būs neapmierināti. Vajāg būt tam gataviem un par lieku neteret savus nervus. IPB Image


P.S. kurš vispār organizē AnimeFestus? IPB Image vai alexr no http://www.alexr.org/ ? Gribētu piedāvāt balvas priekš konkursiem nākošgad.
Taka
Yume - cik esmu dzirdējis, visi pēdējie animefesti esot izbraukuši pa nullēm. Tātad - zaudējumu nav, bet nekādas peļņas arī nav.
Tas tiem, kuri uzskata, ka animefestu rīkotāji baisi uzvārās.
Latvija nav Krievija, apjomi mums ir ļoti maziņi un nekāda dižā varka te nespīd. Viss vairāk uz entuziasmu.
Savukārt, ja pasācieni ilgu laiku iet mīnusos, tie vienkārši izbeigsies.
Savulaik es teicu, ka ejot uz patreizējo animefestu, jūs ar saviem maciņiem patiesībā balsojat par nākamā esamību...

Andrejsala ir laba vieta, bet kā jau teici - katrai vietai ir savi + un -
Domāju, ka organizatoriem labāk zināms, kas nepieciešams konkrētajam pasācienam.
Tāpēc arī neizteicos pirms pasāciena, kad tika pieminēts PTC. Nodomāju "labi, moš dēļ krīzes lētāks palicis".
Bet vienalga šķita, ka vieta par šerpu. Kino "Rīga" tā kā mākslu atbalstīja, bet tur palika par šauru.

Atbildot Churcham, gribētu atgādināt, ka skolnieki mēdz iet arī uz koncertiem. Teiksi, ka Tokyo Hotel biļetes maksāja 3 ls vai mazāk?

Iespējams, nākamajam festam var saorganizēt ziedojumus, bet filmu rādīšana vienalga būs par maksu.
Taču 3ls nu nekādi nav saucami par "nagu maukšanu".
Spectre
QUOTE(+Chibi+ @ May 4 2009, 15:59) *

Gadi skrien kaa stirnas, bet nekas nemainaas. Otaku.lv iid vienaa iideeshanaa, bet neviens i pirkstu nepakustina, lai savus padomus iistenotu un kaut ko dariitu lietas labaa.

*sigh*



You make me sad people +1

+1

Nu tā ...
Dalīsim otaku.lv divās daļās
Viena daļa:
1. Meklēs vietu
2. Sponsorus
3. Runās ar "ļoti atsaucīgajām iestādēm" tipa vestniecība utt.
4. Ah jā kā ta nu piemirsās - Naudiņu ar neaizmirstat sagrabināt - atliekat no sviestmaizēm Aliņiem un vēl nez ko jums patīk darīt.
Otra daļa kurai ar patīk ielaist kādu gardu frāzi par cosplay/scenkām ect. (bija dzirdēti umņiki):
1. ceru redzēt veselu grupu no otaku.lv kas uzvedīs AhūnŪberMegaCoolRaxHax (ilgi vēl var turpināt) priekšnesumu uz nākamo Conu tā, lai visiem mute paliek vaļā
2. Cosplay nu tādu arī "kārtīgu" ka acis neatraut (daži no cosplayeriem savos tērpos bija iegrūduši pāri pa 100 Ls (es tagad nefantazēju tie ir fakti)) P.s. Chibi tas neattiecas uz tevi wink.gif

Un visbeidzot cilvēki es jums ieteiktu iemācīties pavērt acis plašāk - tur bija daudz skaistu lietu smile.gif iespēkams Jūs tur meklējāt GITS iemiesojumu realitātē ? sorry pal's tas vēl nav realizēts, mūsu zinātne vēl nav tik tālu tikusi biggrin.gif


P.s. Jūs pārlasat savus postus/vārdus - nez man gribās izdzēt jūsu spamu smile.gif
Neviena laba vārda, jūsu cinisms ir jau aknās ak elitārais otaku.lv


P.s.s. es ceru sapratīs kam tas ir adresēts laugh.gif cool.gif

P.s.s.s. Chibi protams ka tev laugh.gif laugh.gif laugh.gif /gackt-face-palm
Shumins
Zinu, ka tas nevienu neinteresēs, bet man ir viena lieta ko piebilst cool.gif

Man liekas, ka Fail parādās tajā momentā, kad vēlamies ievākties kinoteātrī un skatīties multenes tur. Vai tad neesam tās jau atskatījušies?
Visas jau redzētas uz saviem nelegāliem novilktiem video failiem. Tā vietā, lai izzietu un pasocializēties ar lidzīgiem sugas brāļiem, mēs nelietderīgi tērējām naudu un skatāmies multenes citā vietā - konoteātrī.

Es piedāvātu netaisīt vēl vienu tikapat garlaicīgu tusiņu kā AnimeFest 7, vai arī, ja kāds to taisīs - vienkārši to boikotēt. Man galvā sēz doma par OtakuTuss blink.gif

Kā tas izpaužas?

Savācas otakieši, tāpat kā tagad, bet nevis kīnoteātrī, bet kādā parkā Rīgā. Ideāli, ja tā ie slēgta teritorija kā Vērmaņdārzs, bet pastāv iespēja bradāt par zāli, lai pastāvētu iespēja okupēt visu teritoriju.
īsti nezu kā Rīgas dome sankcionē tādus pasākumus, vai cik tas izmaksā, ja to piesaka, kā jauniešu pasākumu.
Protams pasākumu var rīkot jebkurā vietā, kur plašākā teritorijā Rīgā nopļauta zāle.

Tiek ierīkota maza skatuvīte, dažas vietas, kur var nopirkt dzērienus. Un no šis vietas tiek kordinēts viss pasākums.

Var rīkot Cosplay, piedāvāt dažādus konkursus, dažādas amatieru grupu uzstāšanas utt. Kas grib, var ko nopārdot, jo ierīkotas dazādi tirgošanās stendi (Cdmax).
Kāds var pareklamēt, ka taisa cosplay tērpus, vai vēl sazin Dievs ko.

Vot paķēru piemēram līdzi Baikeru tusa programmu:

Starplaikos starp driftinga braucieniem paredzēts:
– street baikeru šovs,
– dragreisa paraugdemonstrējumi atpakaļgaitā,
– tālākā riepu dedzināšana sacensībā starp diviem Statoil benzīna vedējiem u.t.t.
- 10 Latvijas ekskluzīvāko auto apskate, kā arī top 10 labāko auto apskaņošanas sistēmu skaļuma mērīšanas sacensības.


Kāpēc Baikeri nevācas kinoteātros un neskatās "HELLS ANGELS 69"? Tāpēc, ka tie tik ļoti ne Fail kā Otakieši.

Nez jau tuvākā laikā neviens nesaņemsies norīkot, nopļaušu sev laukos 4ha mauriņa un gaidīšu visus pie sevis laugh.gif

Paredzamā programma

Starplaikos zobenu un kaujas rīku šķindināšanas lomu spēlēm "Naruto VS Pārējie cosplayeri & pikaču"
- Cosplay šovs
- Deju, dziedāšanu un jebkādu citu pervērsību paraugdemonstrējumi
- 10 labāko Cospaly apskate utt

Un protams visi 18+ un daudz alus ph34r.gif

Nau reāla ideja? Kuršs pirms manis šo varēs realizēt Rīgā?

Citādi sākšu pļaut zāli mājās un 2010 gadā gadīšu visus dziļos laukos:

IPB Image
xikes
Taram, taram.
Nez, cik drūmi ciniski noskaņotam jābūt, lai te vēl meklētu, kur piekasīties. Bet nu.. katra paša ziņā izvēlēties ko saskatīt - to labo, jauko, vai to slikto, nelabo. Abos gadījumos jums ir taisnība.. kamēr paši vien tam ticat.

Fests bija lielisks! Ar katru gadu paliek ar vien labāk! Kospleji bij fantastiski. Ar nepacietību gaidīšu, kad kāds ieliks video no izrādēm.
Paldies organizētājiem! Paldies visiem! happy.gif
bubu
QUOTE(Shumins @ May 5 2009, 03:17) *
Man liekas, ka Fail parādās tajā momentā, kad vēlamies ievākties kinoteātrī un skatīties multenes tur. Vai tad neesam tās jau atskatījušies?

Pēc tavas loģikas sanāk jau ka arī cilvēki, kas iet uz "parastām" filmām (ne-Anime) skatīties kinoteātrī ir fail. Jo filmas tak var atskatīties mājās bdripus sapirktus torrentu "veikaliņos", ne?

QUOTE
Kāpēc Baikeri nevācas kinoteātros un neskatās "HELLS ANGELS 69"?

Varbūt tāpēc, ka Baikeru primārā aizraušanās nav 24h diennaktī tv/manga skatīšanās? smile.gif
Tikpat labi vari brīnīties, kāpēc klinškāpēji brauc uz kāpt klintīs nevis taisa festus ar kino skatīšanos. Vai arī riteņbraucēji piedalās velosacensībās, nevis rīko kopistisku kino skatīšanos, utt..
zenofex
Tiem, kas negatīvi te izteicās: acīmredzot nav vēlme redzēt Latvijā vispār vēl kādu anime-related pasākumu. Ja organizatoriem ir radušās kļūmes, tad labāk taču būtu ieteikt, ko un kā darīt labāk, nevis stalti dir*t virsū. Un, nē, Dexit, "ejiet dir*t" nav ieteikums, kā to darīt labāk. Jo, fakti ir fakti, viņi dara, bet jūs nē. Diez vai kāds no tiem, kas te izrunājās, zina visas fineses par to, kā tādu pasākumu novest līdz realitātei. Vēl ņemot vērā, ka, cik man zināms, neviens no organizatoriem nepelna naudu uz animefest pasākumiem, bet strādā paralēli citur, tas ir, animefests ir tikai hobija turpinājums.

Vēlos arī apgāzt dažu apgalvojumus šeit, ka animefest organizatori pelna. Personīgi pazīstu dažus no organizatoriem, un, agrākajos festos pats piedalījos dažu lietu organizēšanā un darīšanā. Ir bijuši festi, kuru peļņa bijusi negatīva.

Anyway,
1) Nenodir*iet, iesakiek kā labāk
2) Ja domājiet, ka paši variet labāk, dariet, vai vismaz piesakieties palīdzēt.
+Chibi+
http://www.anime.lv/forum/topic/?posts_id=72947#72947




Внимание!

Для качественной организации мероприятия мы ищем инициативных и ответственных помощников.


Especially for some people: Kvalitativai paakuma organizacija meklejam paligus ar iniciativu un atbildibas sajutu.



Lūk, Jums ir iespēja parādīt, ka jūs neesat all bark but no bite! Palīdziet festivāliem un koniem. Dariet kaut ko vairāk, ka tik dzesējat muti.

Kad Jūs piedalīsieties organizācijā, kad taisīsiet cosplay grupas, kad lielākā apmeklētāju masa, kā bija 2ajā festivālā - tad Jūsu vārdus varēs uztvērt nopietni.



P.S. /GACKT FACE-PALM +1 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
DarkDevilCat
es nekad nesapratīšu šos aunus o.o

ko 4īkstēt par to kad nebija kur sēdēt... daudz cilvēki, ne to lai priecātos ka vsp tāds anime fests latvija ir.
ja atmiņa neviļ, katrs gāja uz turieni pēc brīvas gribas, jums neviens nespieda ne tur iet, ne tur stāvet ne skatīties neko
so complain to yourself, and say thq to thos who organized it all
ts.. biggrin.gif
kaut kā tā c(:
-----------------------------------

edit: @+Chibi+ << ja anime.lv domātu pa visiem ne tikai pa rus cilvēkiem tad nerakstītu visu tikai rus smile.gif
tākā, lai cik citi vēlētos palīdzēt, ne visi saprot rus
(nulab saprot saprot, bet vai lasīt māk..)
Asferot
Aw, come on people!
Es arī biju stāvošo vidū, tikai man kaut kā nesanāca laiks domāt par visu to ...
Piemēram es izbaudiju visu uz fullest. glare.gif
Arta
Pati neesmu bijusi, bet cik lasu, man liekas, ka cilvēki aiziet uz turieni ar mērķi atrast kaut ko, lai tik varētu patiekt kādu sliktu vārdu un cik visi ir dumji un neko nemāk darīt, psc.

Pasākumos tač vienmēr viskautkas noiet greizi.. Es domāju, ka šo pasākumu nerīkoja kā objektu, kuru tagad krizitzēt.

Domāju, ka būtu daudz labāk, ja pateiktu, kas īpaši nepatika/traucēja un kādi ir ieteikumi nākotnei. Protams, es redzu, ka daži te ļoti saprātīgi mēģina atrisināt šīs problēmiņas, kas ir tikai apsveicami, atšķirībā no tiem, kas pasaka, ka viss s.cks assez. ..
Church
Cik atceros, tad ieprieksheejie animefesti tik daudz kritikas neizraisiija. Izsaku mineejumu - probleemu bija mazaak / publiku labaak apmierinaaja tajos notiekoshais/organizeetais. Varu spriest tikai subjektiivi un ierobezhoti (jo intereseeja tikai satikshanaas ar pazinjaam + seansi, nevis ziimeejumu izstaades/kospleji), bet pasham ieprieksheejie (kinoteaatrii notikushie) ar patika labaak.
- Vai tieshaam izskaneejushajaa kritikaa nebija pat ne nelielas konstruktiivas un veeraa njemt veertas daljas? imho pilniigi ignoreet to un nenjemt neko veeraa riikojot naakoshos arii nav optimaalaakais variants.
+Chibi+
QUOTE(hollow @ May 5 2009, 11:27) *


edit: @+Chibi+ << ja anime.lv domātu pa visiem ne tikai pa rus cilvēkiem tad nerakstītu visu tikai rus smile.gif
tākā, lai cik citi vēlētos palīdzēt, ne visi saprot rus
(nulab saprot saprot, bet vai lasīt māk..)



anime.lv ir Rus forums, so loģiski, ka raksta viņi kreiviski. taču viņi visi lieliski saprot latviešu valodu, tādēļ nav nekādu problēmu vērsties ar saviem konstruktīviem piedāvājumiem pie Alexa vai Ha-sana.

Jums vienmēr tiek piedāvāta informācija par visiem pasākumiem latviešu valodā - vai nu es, vai Spectre iztulko anime.lv sniegto info speciāli Jums. Es neredzu, kur ir problēma.


DarkDevilCat
QUOTE(+Chibi+ @ May 5 2009, 14:35) *

QUOTE(hollow @ May 5 2009, 11:27) *


edit: @+Chibi+ << ja anime.lv domātu pa visiem ne tikai pa rus cilvēkiem tad nerakstītu visu tikai rus smile.gif
tākā, lai cik citi vēlētos palīdzēt, ne visi saprot rus
(nulab saprot saprot, bet vai lasīt māk..)



anime.lv ir Rus forums, so loģiski, ka raksta viņi kreiviski. taču viņi visi lieliski saprot latviešu valodu, tādēļ nav nekādu problēmu vērsties ar saviem konstruktīviem piedāvājumiem pie Alexa vai Ha-sana.

Jums vienmēr tiek piedāvāta informācija par visiem pasākumiem latviešu valodā - vai nu es, vai Spectre iztulko anime.lv sniegto info speciāli Jums. Es neredzu, kur ir problēma.


izlasi savu postu, uz kuru es sniedzu atbildi, tad jautā kur problēma
+Chibi+
You people amaze me! dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.