Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pilnigi neiespejamas lietas.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Quaddro
Man dazreiz ir ta noticis, ta, pilnigi neiespejami, tas man vispar ir noticis vairak ka 1 reizi dzive... jau vairak ka kadas 20 reizes es esmu redzejis sapni, kura es redzu nakotni, kas pec nedelas vai uzreiz nakamaja diena notiek. Sakuma es nezinu isti, domaju ka parasts sapnis, ir tikkai mazliet jociga sajuta pec tam kad es esmu noskatijies sapni. Kadam seit ari ir ta noticis?
Sigfa
paguuglee deja'vu, principaa taa pati psihologjiskaa hipoteeze attiecas arii uz shito sapnjoshanu.
Quaddro
QUOTE(Sigfa @ May 7 2009, 21:09) *

paguuglee deja'vu, principaa taa pati psihologjiskaa hipoteeze attiecas arii uz shito sapnjoshanu.


Em nu labi, bet pie reizes gribeju pajautat lai nebutu jataisa jauns topicks, vienmer kad ieeju nakamaja lapa kadam no sis lapas topickiem, ja es panemu apskatities kadu postu, man paradas :

"Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again."

Vai to nevar kautka izlabot? Citadak es nomirsu jo velos redzet to kas talak notiek ReD_FoXy stastina "Emīlijas pēdējais rudens".
Arts
Dejavu - smadzenes iet grīstē,major memory failure and data computing.
RF stāstiņš,laikam,izdzēsts.
Tough luck,kid.
xikes
Ne gluži pēc dienas vai divām, bet pēc vairākiem gadiem gan.
Sajūta gan stipri atšķirīga no dejavu. Ja dejavu laikā ir tikai tā pazīstamības sajūta bez jelkādām iespējām atsaukt atmiņā sīkākas detaļas, tad šāda sapņa atcerēšanās ietver sevī laiku un daudz precīzākas detaļas.
Bet, protams, viss atkarīgs no tā, kuram no dejavu skaidrojuma variantiem sliecamies piekrist.
Quaddro
"RF stāstiņš,laikam,izdzēsts."

Man ta ir ar pilnigi visiem topickiem.

"Sajūta gan stipri atšķirīga no dejavu. Ja dejavu laikā ir tikai tā pazīstamības sajūta bez jelkādām iespējām atsaukt atmiņā sīkākas detaļas, tad šāda sapņa atcerēšanās ietver sevī laiku un daudz precīzākas detaļas."

Ja, un sapnis tiek sapnots pirms kautkas notiek, tapec salidzinat sito ar dejavu pec manam domam nav nekada pamata.
Sērfijs
QUOTE(Arts @ May 8 2009, 00:16) *

Dejavu - smadzenes iet grīstē,major memory failure and data computing.



True dat. Smadzenes apstrādā datus nedaudz vēlāk, kā tie tiek uztverti attiecīgi rodas sajūta, ka notiekošais jau ir bijis. Ar sapņiem ir līdzīgi, tikai tā vietā, lai uztvertie dati tiktu apstrādāti, smadzenes tos aizvieto ar "random" elementiem, kurus uzreiz interpretē (lai cilvēks nepiefiksētu, ka smadzenes viņu čakarē (viltīgi ne?)), kā nosapņotus.
Katrā ziņā, ja ir bieži deja-vu, ieteicams vērsties pie ārsta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.