Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ARRU
Anime forum > Anime > Resources
GoodSoulGirl
čau, kādam moš arī ir problēmas ar šo krievu trekeri? Kad cenšos ieiet tajā uzrādas Forbbiden nu un nekā biggrin.gif netieku skaidrībā, ko vainot, moš atkal valsts politika uzdarbojas..

and Q 2 - moš varat ieteikt kādu labu Latvijas trekeri, kur būtu diezgan anime da jebkadā kaut cik saprotamā valodā (eng,lat,rus) ?
Church
a kaapeec sevi aprobezhot tikai ar krievijas vai latvijas anime trakeriem, ja normaali anglju fansubi un trakeri ar tiem sastaada vismaz 95% no visiem fansubiem/trakeriem?
GoodSoulGirl
Galvenā problēma ir, ka man ir ļoti mazs traffic ar ārzemju trekeriem, tāpēc nākas iztikt ar ARRU, ņemot vērā to, ka viņš ir pietiekami ātrs un kvalitatīvs.
Ginta
Varbūt pamēģini filebox.lv ?
GoodSoulGirl
Netaisos maksāt tikai par reģistrēšanos un arī uz emailu nosūtītais links nerukā, tākā..
Ginta
QUOTE(GoodSoulGirl @ Jun 1 2009, 07:24) *
maksāt par reģistrēšanos

huh.gif Pirmo reizi par ko tādu dzirdu? Well... varbūt viņi nessen ko tādu izdomājuši.
Nu ja - tad neko. Tas arī ir vienīgais lv trakeris, ko pati izmantoju, tā kā diemžēl citu neko laikam piedāvāt nevaru. Iesaku vien darīt to pašu, ko arī Church jau minēja - izmantot ārzemju.
Church
Pat ar saliidzinoshi ierobezhotu aarzemju trubu vieteejiem ispiem aatrumam jaabuut pietiekoshi tolereejamam. Uzliec fonaa pa nakti, ar laiku viss atskries. Es teiktu, ka vienkaarshi tauta ir izlepusi, vot i chinkst/suukstaas. Nav savlaik vilkusi neko lielu eg. caur modeemu tongue.gif
GoodSoulGirl
nunu, bet jautājums tā arī palika neatbildēts.. žēl.
Niks
Cik tad šaura ir tā truba? Parasti jau gan uz krievzemi, gan rietumiem truba ir līdzīga.
Kā jau teica, tagad ir īsti zelta laiki, salīdzinot ar pagātni. *izņem pīpi no mutes* Mjā, bija laiki, kad 30 kB/s šķita teju vai gaismas ātrums, ko vienreiz pieredzēt un mirt laimīgam. Tad bija 60 kB/s dienas. Tagad ~120 kB/s no ārzemju trakera šķiet galīgais minimums.
Būtībā, ko gribēju pateikt - nekad nav galīgi slikti, ja tiešām joprojām dzīvo gadsimteņa sākumā, tad rūpīgi izvēlies, ko skatīties, turpat AniDB atrodi labāko grupu (jo tu nevari noskatīties visas relīzes), un savā nodabā velc. Labāk droši vien būs ar pabeigtu anime batch. Un izvairies no privātiem trakeriem (tas ir, tādiem, kas prasa reģistrēšanos).
Vēl ir variants saņemties un apgūt IRC mākslu, jo tur var, izmantojot dcc, dabūt anime, pretī neko nedodot.
Koyuki
tik pagaidām IRCā man nevelk vairāk par 350KB/s, bet torrentos velk ar 1MB/s
Niks
Toties tev nekas nav jādod pretī. Un vai no manis tu gadījumā nedabūji ar vairāk nekā 500 kB/s (un citam cilvēkam rekords bija vairāk nekā 600 kB/s)?
Ja tu paskatītos, tu redzētu, ka populārajiem fserv parasti ir daudz lietotāju, tāpēc katram tiek tikai 350 kB/s vai pat mazāk. Ja gribi vairāk, palūdz servera īpašniekam (teorētiski iespējams, bet nezinu, vai tā praksē dara).
P.S. Vispār BD attēli liek justies kā vecajos laikos.
Koyuki
tīri poh. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
nu jā. vēl vienīgais IRC lejuplādēšanas labums ir, kad tikko parādījās relīze, caur torrentiem ir nelāgi vilkt - maz seederu, visi līčo. IRC uzreiz iegūsti.
Un par to došanu citiem. Nik, vai tad tu nebiji tas, kurš dod līdz 1.5 koeficientam?
Niks
Nē, tas neesmu es.
Publiskos torentus es sīdoju tieši līdz 1.0, savukārt privātos ilgi (rekords ir kaut kādi 110 GB uz 8 GB torrentu, protams, ārzemju trakerī).
P.S. Šoreiz bija runa par tiem, kas nevar atļauties augšupielādēt lielus apjomus.
edg
QUOTE(Church @ Jun 1 2009, 12:23) *

Es teiktu, ka vienkaarshi tauta ir izlepusi, vot i chinkst/suukstaas. Nav savlaik vilkusi neko lielu eg. caur modeemu tongue.gif

Vovo, uz Rīgu ar zirgu arī neviens vairs nebrauc... Sūdzās tik, ka autobuss/vilciens kavē vai benzīns dārgs.
Koyuki
QUOTE(edg @ Jun 4 2009, 06:01) *

QUOTE(Church @ Jun 1 2009, 12:23) *

Es teiktu, ka vienkaarshi tauta ir izlepusi, vot i chinkst/suukstaas. Nav savlaik vilkusi neko lielu eg. caur modeemu tongue.gif

Vovo, uz Rīgu ar zirgu arī neviens vairs nebrauc... Sūdzās tik, ka autobuss/vilciens kavē vai benzīns dārgs.


Un kurš jums liedz lietot modemu? Da kaut vai uzlieciet ierobežojumu uz 10kb/s un baudiet pagātni. Nopērciet zirgu un vizinieties. Nevajadzēs par degvielu maksāt. Tā saucās attīstība. Ne tikai fiziskā, bet arī sabiedriskā.
Church
Es par to, ka kaudze tautas lieliski velk kaut vai via DSL, ar limiteetu downstreamu no ne opengardena IP poola, tobish t.sk. no iepuvushajiem kapitaalistiem, un nesuudzas. Bet nee, vienmeer atrodas kaads, kuram 50-100KB/s ir pa leenu, un vajag obligaati paaris megas/s. Nu taksh nechinkstat par to, ka nospiedoshais vairums, kas apmierinaas ar esoshiem aatrumiem neizjuut veelmi ar karotiiti likt jums mutee kauch kaados mistiskos lv trakeros, un ievelciet normaalu draati/ISP. Njenavizhu ### latishei © kaads no latvieshiem. chinksteetaaju emo tauta, indigo paaudze nn.
Lars
starp citu ieksh arru ir daudz siidu no latvijas, ta kaa aatrums ir ljoti ok...
Gawnis
Ja ir vajadzība,
varu intresentiem saģenerēt filebox.lv accountus.
tor-sp
www.tor-sp.ru
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.