Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vai Latvijā var nopirkt?
Anime forum > Anime > Manga
Hideki-E.D.Z
Sākšu ar to ka par mangu un tā zimēšanu esmu sācis intresēties pavisam nesen. dry.gif
Tāpēc man ir radies jautājums par nepieciešamajām pildspalvām.
Vienkarši sakot vai tās ir noperkaamas latvijas veikalos protams es varu izmantot ebay utt bet piegade sanaks pārak darga jo visticamāk es pirkšu vairak kā desmit komplektus.
Pats dzivoju maza pilseta un veikala neka atbilstoša nav bet šis pildspalvas kuras izmanto mangas zimešanā tiek izmantotas ari vispar grafikas darbu zimēšana.Un Krievija ir noperkamas pat lielākajos lielveikalos.

IPB Image
IPB Image
IPB Image

varbut kads zina ko vairāk varbut Rīgā ir nopērkamas? wink.gif

p.s Starpcitu šo to no "SAKURAS" produkcijas esmu redzejis tepat veikala bet ne isto ko vajag biggrin.gif
Sigfa
Jebkuraa specializeetajaa maakslinieku riiku veikalaa. Agraak bija viens paari pretim maakslas akadeemijai, vareetu buut, ka veel ir.
FuschichO
Arī mākslas akadēmijas pagrabā ir veikals. Man pašai ir sakuras rapidogrāfi, kas ir ūdensizturīgi, bet diemžēl visai ātri nolietojas. Varbūt, ka tā ir ar visiem rapidogrāfiem, nezinu.
Hideki-E.D.Z
Un cik maksa?ta lai varu salidzinat

Rapidografi netikai atri nolietojas bet ir ari loti trausli vienu reizi uzskapu un pazimet vairs nevareja
Sushi
Priekš kam gan tērēties, lai pirktu kaut kādu ĪPAŠO pildspalvu? Man liekas, jebkurā grāmatnīcā un kancelejas preču veikalā var nopirkt normālas pildspalvas, ar kurām mierīgi var zīmēt mangu.
Bet, ja jau vēlies strādāt.. heh profesionāli.. XD
Church
neesmu informeets par konkreetajaam pildpalvaam/rapidograafiem/whatever, bet pieredze iepeerkoties ebrejaa raada, ka daudzi selleri piedaavaa sameeraa lielas atlaides, ja apvieno vienaa shipmentaa vairaakas no vinjiem nopirktaas preces. gan jau ka ieskaitot vairaaku eksemplaru gadiijumu vienai un tai pashai precei.
Hideki-E.D.Z
Un kā tu doma es tāpat niekojos lai pirktu visus SŪ**S mad.gif kas atrodami kansalejas veikala.Ar parasto rapidografu nevar pat novikt liniju kurai nebutu ārejo malu defektu/izrobojumu pameģiniet kads no jums uzīmet matu atspīdumtu ar tadu.Šeit vairs neiet runa par zimētaja meistaribu vien.

Ebaya vien par 10 gabalu piegadi man naksies atdot 30$ protams tas nav daudz dry.gif bet es esmu students un krize mani ari nav apgajusi garām

Varbut visi kuri zime mangu vai ari vienkarši kautko no tam lidziga grafikas izpildijuma var izteikt ari savas domas wink.gif
zenofex
Ja man atļauts sniegt padomu: Tici man, lai mācītos zīmēt, nevajag profesionālus rīkus. Kad būsi tādā līmenī, kad mangu vai ko citu zīmētu varētu sākt kaut kā realizēt, tad protams.

Pagaidām tieši ši dzīšanās pēc profesionāliem zīmēšanas līdzekļiem man izskatās pēc naudas izšķiešanas.

Protams, ja esi profiņš, kurš jau ir izdevis vairākus mangas sējumus, tad cita lieta.
Hideki-E.D.Z
LIETA tada ka beidzot pec ilga posma zimēšanas apguvē es beidzot zimēju pietiekami labi lai varētu domat par future lietam kas varetu but saistitas ar šo te visu.
Ja ok es varu piekrist ka vismaz 89% gala rezultats ir atkarigs no paša drawera master skilla wink.gif

Ok whatever pec pars menešiem mani šī tema vairs neintreses jo bušu iegādajies lcd tabletu tongue.gif ceru unsure.gif (diedzgan sit pa kabatam 21 collu ir padargs) protams var jau izlidzeties ar mazaku bet tad ari mazaks prieks sad.gif
Arta
Jāņa Rozes grāmatnīcā ir micropen, unipin, artline rapidogrāfi, kas man pašai ļoti patīk. [Visvairāk unipin un artline].
Bet nu jām, iesaku čekot pa mākslinieku veikaliņiem, kur vari tos atrast.
Tigra2
Attēlā redzamie rīki, izņemot pēdējo attēlu, ir atrodami Valtera un Rapas grāmatnīcā Aspazijas bulvārī, pagrabstāvā.
Hideki-E.D.Z
Ok paldies!!!

P.s Beidzot kads ari normali atbild smile.gif
Sigfa
QUOTE(Hideki-E.D.Z @ Jul 17 2009, 17:27) *

Ok paldies!!!

P.s Beidzot kads ari normali atbild smile.gif


oh gawd.
IPB Image
Yanka_ronin
Tas pēdējais rīks, vai kas tamlīdzīgs, dabūjams "Ošiņa Rakstāmlietās", pie "Kino Rīga". Pie tam, zem jancīga nosaukuma "Manga set". Jāskatās B izmērs.
Sushi
QUOTE(Hideki-E.D.Z @ Jul 16 2009, 17:20) *

Un kā tu doma es tāpat niekojos lai pirktu visus SŪ**S mad.gif kas atrodami kansalejas veikala.Ar parasto rapidografu nevar pat novikt liniju kurai nebutu ārejo malu defektu/izrobojumu pameģiniet kads no jums uzīmet matu atspīdumtu ar tadu.Šeit vairs neiet runa par zimētaja meistaribu vien.



Pirmkārt, mākslinieks arī no sūda var uztaisīt kaut ko skatāmu. Ja tev ar to ir problēmas, tā ir cita lieta. Cik saprotu, tu esi visus rīkus jau izmēģinājis, ja tā orientējies šajos ''sūdos''. Tomēr man prieks, ka esi guvis atbildi uz savu jautājumu, vismaz beigsi uzplīties ar nevajadzīgiem tekstiem. ;D
Tamashi
Myaa... lai gan maaka ir svariga, latvijaa ar zimesanas piederumiem ir baigi s*digi, it ipashi ja nedzivo riga dry.gif
Piemeram debilaja jelg. vienigais ko var nopirkt kancleros ir bebjiem domati zimulji un papiira lapas ar kuraam newar noslaucit pat D. . . dupsi.
Izmeklejos wisu jelgavu lai atrastu melnu tushu un tushas piltspalvas uzgalus, beigas attapos ar kramiem rokas.
Sanak ka jabrauc uz rigu wai jaieperkas internetaa X(
Hideki-E.D.Z
paldies visiem kuri atbildeja smile.gif

Starpcitu visa lieta ir kvalitate jo labaki riki jo pašm vieglak un mazak laika aizņem wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.