Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rebuild of Evangelion
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
shinigami666
Baig kko nesaprotu. Kaapee neraada Rebuild of Evangelion muusu kinoteaatros? Vinjas ir uztaisiitas loti augstaa kvalitaatee un vispaariigaa zinjaa ir labas. Driiz buus (vai jau bija) Rebuild of Evangelion otraas filmas pirmizraade. Gribeetos to aatraak redzeet, bet taakaa vinju neraadiis muusu kinoteaatros buus jaagaida DVD izlaidums. unsure.gif
SkatZ
Mēs dzīvojam Latvijā... Ko gribi? Anime veikalus uz katra stūra? smile.gif
shinigami666
Nebuutu nemaz tik slikti. XD
cdmax
Neesam vienīgā valsts, kur RoE nerāda kinoteātros. Pagaidām, tas ir pārāk dārgs prieks. Tapē Latvijas kinoteātros rāda lētākus priekus (amerika pagaidām šajā jomā ir līderos). Tapēc sēžam un gaidam pacietīgi vēl kādas pāris paaudzes. Protams ja Latvija kādreiz tiks laukā no šīs s*** bedres, kuru daži labi( rolleyes.gif ) cilvēciņi priekš Latvijas nācijas izraka.
shinigami666
Es saubos ka tas ir cenas zinjaa. Vairaak laikam tas ir deelj ka tur tiesi amerikaanju filmas raada visu laiku. Loti reti kad vispaar tur raada kaadas citu valstu filmas. Jo kinoteaatri raada filmas lai ieguutu peljnju, taatad vinjiem jaaraada taadas kuras skatiitaaji skatiisies.
Un taa kaa anime nava iipasi populaara lieta muusu valstii, taadeelj kinoteaatri neriskees raadiit kko ko cilveeki nepaziist.
+ aciimredzami, cilveeki jau sen ir paargaajusi uz datorizeetaam multeniiteem. sleep.gif
FuschichO
^ Varētu padomāt, ka anime ir hand-made...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.