Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jauns Anime portāls.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Shumins
Sēžot garlaicībā un prātojot visādas, muļķibas ienāca galvā viena doma par www.animenews.lv izveidi.

Kās tas varētu būt?

Tas varētu būt portāls ar līdzīgu izskatu kā, piemēram, www.tvnet.lv, vai protams idejas nezogot, kaut kas ar līdzīgu izskatu.
Tur būtu iespējams izveidot dažādas interesējošās sadaļas, līdzīgi kā tvnet, bet šeit tie varētu būt "Jaunumi" - galvenā sadaļa, kur atrodama informāciju par visu portālu, Anime, Manga, Pasākumi, Spēles (Anime), Filmas (Jap.), Mūzika (Jap.), Resursi, Citas aktivitātes (g-lolita, cosplay utt).
Katrā sadaļā kāds no atzītiem spameriem un zinošiem konkrētā jomā, varētu ievoetot rakstiņus, līdzīgi kā blogos. Piemērs www.animeblog.lv. Tikai protams profesionālākā izpildījumā un ar plašāku skatu uz Jap. kultūru.

Kam tas vajadzīgs?

Latvijā pagaidām šī niša nav aizņemta. Nav vietnes Latvijā, kur iegūt kvalitatīvu informāciju. Protams, ka varam apmeklēt dažādas ārzemju anime saites, bet man dažreiz kaitina ārzemju filazofi un gribas ko vairāk nacionālāku, kaut ko, kas tuvāks latviešu dvēselei. Nejau kāda saite sniegs reportāžas par Animefestu, ne ju kādu interesēs letiņu cosplay.
Protams, kāds teiks, ka ir taču mūsu forums :3
Hell yee, protams, kad ir, bet vai tiešām forums ir vislabākais veids kā pasniegt Anime kultūru, rokoties par topic? Iztēlojaties, kad Jūsu ziņu portāls pārvērstos par Forumu?
Liekas, es nošautos meklējot tvnet pēdējās ziņas spama perēklī.

Kas notiks ar www.otaku.lv?

Nekas laugh.gif

Katrā portālā ir nepieciešama vieta komentāriem, jo gribas visu apspriest. Raksta apakšā tāpēc nevis komentāri, bet "Apsriest forumā". Tur saite uz www.otaku.lv, kur jau sagatavota sadaļa.
Piemēram ir raksts portālā par Mukou Hadan, nospiežot pogu "Apsriest forumā", nonākam:

Sword of the Stranger - Mukou Hadan

Un protams iekš www.otaku.lv arī var iegūt tieši to pašu info - new psost. Forums netiks izmainīts.

Vienkārši paralēli dzīvos www.animenews.lv un zem tā pakārtots forums www.otaku.lv.

Kas to varētu iztaisīt un administrēt?

Dikti jau gribētos, lai foršais un visu mīlētais Roze, to visu nohostētu blakus www.otaku.lv, un protams arī viņš, vai ar kāda palīdzību uztaisītu arī lapu.
Būtībā šo vajadzēja sūtīt viņam pa tiešo kā PM, bet gribējās savāk vairāk atbalstītāju. Un protams paskatīties, vai kāds būtu ar mieru veltīt savu laiku tam - esot par redaktoru.
Zinu, ka laiks ir zelta vērtē un tas būtu hobijs nevis maksas portāls - būs nepieciešami brīvprātīgie.



Kādas ir tautas domas par šo radījumu?
Varbūt tiešām uztaisām ko kopīgu un kvalitatīvu, nevis katrs ko savā stūrītī mēģinām bītdīt?




FuschichO
Es varu piedalīties tikai no profesionālo iemaņu kačāšanas pozīcijām. Teorētiski esmu webdizaineris. Te tādu "dizaineru" gan laikam daudz un es gandrīz neko nerubīju no programmēšanas jaunākajām tehnoloģijām, kā jau īsts baltrocītis.

Par pārējo satura ziņā- man tāds portāls nav vajadzīgs. Es gan varu sevi apsveikt ar to, ka ar mokām šogad veselu vienu anime sēriju tomēr noskatījos.
Kikyou
Varbūt labāk vienkārši animeblogpunktselvēiešus pierunājam sašpricēt savu portālu ar steroīdiem?
Yanka_ronin
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2010, 14:29) *

Varbūt labāk vienkārši animeblogpunktselvēiešus pierunājam sašpricēt savu portālu ar steroīdiem?


Tad labāk paši arī piešpricējam klāt, lai ir vairāk satura. Savādāk viņi būs lielie špricmašīnas, a mēs te tikai prasīsim. laugh.gif
Kikyou
Vai tad piedalīšanās nav daļa no pierunāšanas? ō_ō
Koneko
Maybe tad ir vērts uzķīlēt (wnk fanoju par šo vārdu) šo pašu otaku.lv?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.