Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manga internetā
Anime forum > Anime > Manga
wIZARD
Chau!
Sākot ar 1.augustu es vairs nevaru lasīt manu iemīļoto mangu online (izņemot dažas) jo mangas izplatītāji to ir aizlieguši un visi lielākie manga scanlations saiti ir nobloķējuši savu saturu!
Dzīve vairs nav tāda kā bija bez: One Piece, Bakuman(rudenī anime) un Wolf Guy - Wolfen Crest.
Tad nu es vēršos pie visiem, kas varētu palīdzēt atrast vietu internetā, kur vēljoprojām var dabūt iknedēlišķo mangas dozu!

Droši iesakiet un/vai izsakiet savus viedokļus par mangu internetā!




anti
http://www.animea.net
Bitter_me
Patiesiibaa diezgan drankjiigi tas viss, es saubiigi skatos, ka neaizklapee ciet arii mangatraders un mangafox. Taas ir divas adreses bez kuraam es nevaru dziivot.. :/

FuschichO
Es vispār nebiju īpaši aizrāvusies ar mangas lasīšanu. Bet cik liels bija mans aplūziens, kad sāku lasīt ar entuziasmu Ayashi no Ceres un tad viendien atklāju, ka tāds vairs man nav pieejams man ierastajos online resursos. ]:C
Koneko
Es pārgāju uz šo adresi: http://read.mangashare.com/
Pagaidām ir okay. Varu atrast visu, ko līdzšim lasīju onemanga.

Bet tā, manuprāt, ir gatavā draņķība, ka klapē ciet online mangu resursus, lai gan es saprotu arī tos, kas met pretī argumentus par autortiesībām un ka mangu autoriem arī ir jāēd, tāpēc vismaz pati savu mīļāko mangu (Loveless) esmu iegādājusies tieši tik tālu, cik esmu izlasījusi internetā. Man šķiet, ka, ja katrs sniegtu savu mazo ieguldījumu šādā veidā, tad mēs nebūtu šo mangu lapu klapēšanu ciet sagaidījuši tik ātri.
Tigra2
Hmm, dažas no mangām, ko lasu, var atrast http://mangastream.com/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.