Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eve no Jikan
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Hikaru
Ir gan OVA Eve no Jikan
gan filma Eve no Jikan Gekijouban
kur viss tas pats kas OVA. Vismaz pēdējo OVA salīdzināju ar filmas beigām - visi tie paši kadri. Tāpēc var uzreiz ņemt skatīties filmu - kvalitatīvu blu-ray.

Tuvākajā nākotnē, ispējms Japānā, jau diezgan ilgi tiek izmnatoti roboti praktiskajās lietās, un ne tik sen parādījās cilvēkveidīgi roboti jeb androidi. Robotu Ētikas Komitejas dēļ cilvēki izturas pret robotiem kā pret elektroniskām ierīcēm. Bet daži cilvēki kļūst attracted androidiem, un sāk parādīties jaunas sociālas problēmas.

Aizkustinošs stāsts par robotu un cilvēku attiecībām, kur gribās vienlacīgi just līdzi un smieties par visu. biggrin.gif
Visi galvenie notikumi risinās vienā kafeijnīcā, kur galvenais likums ir vienādi izturēties pret cilvēkiem un androidiem, lai nebūtu diskriminācijas. Filmā ļoti savdabīga atmosfēra, ļoti insteresanti noskatīties.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Sigfa
Lai arī tēma/problemātika atspēlēta līdz nelabumam (GitS, Ergo proxy, chobits, holivudā - AI utt), man ļoti patika. Kā jau Hikaru teica, atmosfēra ir lieliska un arī personāži labi nostrādāti. Iesaku.

IPB Image
fuzz
Patika, tiesam loti labs gabals.

+nesen noskatoties animatricas otro renesanci, ta vien skiet ka siem robotiem nebus laba nakotne smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.