Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phi Brain - Kami no Puzzle
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Muzozavr
(Es ļoti slikti zinu latviski - es atvainojes!)

IPB Image

Man ļoti patik pirmais sezons, ļoti oriģinala anime par miklām. smile.gif Es gaidiju otrais sezons finalu un tad es skatīšos arī otru sezonu. cool.gif
FuschichO
Čau! No kurienes tu esi?

Būtu labi, ja tu uztaisītu edit post un ieliktu vairāk info par to anime, kaut vai kaut ko no anidb, lai cilvēki saprot, par ko tur ir stāsts.
Church
Atvainojos par tēmas bojāšanu, bet paša vērtējums par šo animi ir diezgan viduvējš. Pēc pirmajām noskatītajām epizodēm dropoju no skatāmā saraksta. Izsaku minējumu, ka tik augstu vērtē, tāpēc ka vai nu vispārīgi nesen sāki skatīties animes, vai nu daži redzētie šovi pirms bija vēl sliktāki.
Tas gan nav nekas slikts, un savā ziņā pat pluss - jo tu vēl neesi redzējis milzu sarakstu ar daudz daudz labākām animēm par Phi Brain, atšķirībā no vairuma veco animistu sakārņu kontingenta smile.gif, un ir visas iespējas daudzus šedevrus skatīties pirmo reizi, kas protams sniegs daudz vairāk baudījuma kā atkārtota skatīšanās.
Ginta
Redzēju otrajai sezonai pāris pirmās serijas. Bija savi plusi un mīnusi, bet manu uzmanību nenoturēja. Meh.
Also, dzirdēju, ka nākamgad kaut kad būšot arī trešā sezona? - Acīmredzot ir gana cilvēku, kam patīk un par popularitāti sūdzēties nevar. Tā kā, ja patīk kā pārgudri jaunieši risina beztēmā radītus (organizētus) slazdus un situācijas, lūdzu~
Niks
Jā, Church ir iekšas, ka spēj vairākas epizodes izvilkt, es nodropoju pēc apmēram 2 minūtēm no pirmās epizodes + vēl ātrā tempā līdz beigām, lai pārliecinātos, ka tiešām tik draņķīgi, kā izskatās.
Tikai viens iebildums Church teiktajam - arī vecumam ir nozīme - es pirms gadiem Aquarion pametu pēc 2-4 epizodēm visu to pseido-orģiju dēļ, bet šogad EVOL dēļ atsāku skatīties, un sapratu, ka Aquarion laikam tīnim tomēr nenovērtēt, labi, ka esmu izaudzis gana, lai varētu izbaudīt pirmo sezonu. Tā teikt, savs laiks shounen, un savs laiks nopietnākiem gabaliem, kad vecie šķiet par šķidru un garlaicīgu.
Church
Triviaali imho ir skataamaaki detektiivshovi. Detective Academy Q kaut vai. Ja gjeld labas psihologjiskas speeles - Death Note vai Monster.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.