Antique Cafe |
Antique Cafe |
Shaisuke |
Mar 2 2006, 22:58
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Nju taa... Kaarteejaa jrock grupinja..
Speelee vinji diezgan savaadu muuziku. Like cheerful punk/rock/something ^^ Ljoti energjiski puishi.... Un Damn kawaii arii Manupraat vinju labaakaas dziesmas Hisokyo, Candyholic, merrymaking un Ese Urnai...... No pedejas tad ari sakas mana aizraushanaas... ^^ Check 'em out. ~BN~ -------------------- |
Shinya |
Mar 2 2006, 23:05
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land |
Esmu tik bisku vinus paklausiijusies, bet man patiik, labi visnotal loti patiik , jaaamin jau ar ka vini bij ljoti jauni...laikam tie bij AnCafe par kuriem bij sii pieziime, vai es jaucu ko? bij kaut kas ap 17 gadiem
Jaa un tev pilniiga taisniiba par to damn kawaii Iipashi..nu vnk pasties uz to blondo Bou, nez, neteiksim ka ne super piemiliga maza meiteniite no vina sanaaktu, bet nu vnk kas uber super kruts -------------------- ~~~Taion~~~ |
Shaisuke |
Mar 2 2006, 23:10
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Bou ir kkas liidziigs Manas miniatuurai versijai... par vinju vecumu es nez. Zinu tikai to ka grupa izveidojaas nesen. tikai 2003. gadaa ~BN~ -------------------- |
Shinya |
Mar 2 2006, 23:27
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land |
nea....vinam ir kas daudz savaadaaks stilaa...tas ir tik sitajaa bildeee...vinam ir daudz daudz vairaak uz decora vai tml...un Manai bij taads..hmmmm, nopietns imidzs, Bou turpretii ir kas uber jautrs taa teikt
-------------------- ~~~Taion~~~ |
anishuara |
Mar 3 2006, 11:48
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
tavaa pirmajaa postaa taas bildes ir liidziigas Miyavi.... betkopumaa nav slikti, paklausijos,patika.....
-------------------- |
-kumori- |
Mar 3 2006, 15:08
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 |
QUOTE(anishuara @ Mar 3 2006, 11:48) tavaa pirmajaa postaa taas bildes ir liidziigas Miyavi.... betkopumaa nav slikti, paklausijos,patika..... Loti laba salidzinashana... X_X Neviens nelidzinas Miyavi... Viniem sejas izskatas parak miljas, meitenigas. Maybe tapec, ka vini ir pavisam jauni, bet Miyavi ir jau 24 un vinam jau grumbas uz sejas radas XD ... Dzirdejusi grupu neesmu. Nevaru atrast normalu vietu, kur varetu savu miljo muziku dabut. Dzivoju tikai ar radio, bet taja ari nav visas grupas. *sad* Es esmu lasijusi kaut kur, kaut ko raxtitu par to grupu, bet vairak neatminos kur... *ghm* EDIT: Pasaule ir pret mani zheliga!!! Dabuju torrentu... Tagad tikai jagaida, kad kads seed paradisies, vai jacer uz savu draugu labsirdibu, ka vini man palidzes. -------------------- |
Shinya |
Mar 3 2006, 17:19
|
ja gribeeji vnk dzirdeet loti laba vieta kur redzeer visus klipus ir Youtube viniem ir visi j-rock klipi, var online noskatiities...
Miyavi jau ir grumbas??hrr tas no taas nezeeliigaas "spakteles daudzuma" un 24 jau nemaz nav vecs... Bet AnCafe ir piemiiliigs j-rock skaneejums ar savu "odzinju" , kaa jau vairumam j-rock grupaam -------------------- ~~~Taion~~~ |
Ghoul |
Mar 3 2006, 23:13
|
Koutaishi Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! |
OWMAIGAAAAD, tas tak nav sapraatiigi, taads shits. manas acis, manas ausis... NOOOOOOOOOOOOOOO... aaaaa ... saap... asinis.... liiist.... pa aciim.... un .... ausiim...... jaasleedz.... aaraa...... aaaahhhhhhhhh......... *dead*!
|
Shoune |
Mar 3 2006, 23:19
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( |
*unlock*....*load*....*Aim*.... AHHHH...MY EYESSS....I CANT SHOOT... AHHH....*dead..*
-------------------- |
Shinya |
Mar 4 2006, 00:39
|
Ehhhhh...netrenneetie cilveeki, j-rock ir prieksh mums, "izredzeetajiem" par gaumi nestriidas, ko var dariit ka mums seit daziem patiik kas TIIIK piemiiliigs
-------------------- ~~~Taion~~~ |
Ghoul |
Mar 4 2006, 09:29
|
Koutaishi Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! |
nabaga izredzeetie, jums noteikti saap
jap par gaumi nestriidas, par to iereec ^^ This post has been edited by Ghoul: Mar 4 2006, 10:36 |
Kaoru-chan |
Mar 4 2006, 18:25
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 10-January 06 From: The land of my dreams and hopes! |
he he Shinyai taisniiba vinji ir iipashi piemiiliigi =3 so kawaii makes you vanna hug them.....
un merrymaking buut viens iipashi piemiiliigs klipinjsh (itsewishkji ka tas blondais Bou tur ar taam divaam astiiteem leekaa .....just so adorable) -------------------- |
Shinya |
Mar 4 2006, 23:07
|
QUOTE(Kaoru-chan @ Mar 4 2006, 17:25) un merrymaking buut viens iipashi piemiiliigs klipinjsh (itsewishkji ka tas blondais Bou tur ar taam divaam astiiteem leekaa .....just so adorable) Jaa tie klipi kur Bou leekaa ar divaam astiiteem ir vieni no most cutest -------------------- ~~~Taion~~~ |
lastguru |
Mar 5 2006, 00:48
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
QUOTE(Ghoul @ Mar 4 2006, 08:29) SUD, luudzu iznes savus komentus par to, cik tev ir lieliska gaume un ka viss paareejais kas nav tavaa gaumee ir neklausaams un ausiim kaitiigs, aarpus foruma, un lai es te vairaak striidus par to kam kas nepatiik neredzetu! ja nav ko topika kontribjutot, neraksti! Uz paareejiem kas grib pastriideeties par gaumi, tas arii attiecas. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Pakkun |
Mar 5 2006, 01:00
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** |
taa... tuul novilkshu shito miikstumu un tad izteikshu savu "objektiivo" viedokli. Pagaidaam es riktiigi piekriitu Shaisuke, lai vai es tos cilveekus nepaziistu, bet nu TAA izteikties par j-rock....@$&*&(()*&*)+&%#!..... wAAAAAAhm! *sashkjaida galdu siikaas drumslaas*
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:06 |