![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es tagad necentīšo kādu aizstāvēt, bet manurāt fakts, ka vīrietis labprātīģi ļāvās ietērpties sieviešu drēbēs - un nevis kaut kādās tur, bet gan īpaši sievišķīgās, flirlīgās, fifīgās, mežģīņainās utp., - un pēc tam arī ļāvās nofotogrāfēties un publiskot šās bildes, IR fenomenāli. Neba nu katru dienu es redzu, kā kāds no JUMS uz to iet.
-------------------- ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
No mushas izpuusts zilonis.
Cilveeki tikai dariija to, uz ko vinji bija aizgaajushi - izklaideejaas. Un attieciigi forumaa viens otrs dariija tieshi to, ko no vinjiem gaidiija - izpauda savu paarsteigumu un prieku par smiekliigi sagjeerbto puisiiti. Savukaart viens otrs njeemu un gandriiz vai uztaisiija otru Praida skandaalu par visu shito. Cilveeki izklaideejaas, un izklaideejaas pa teemu, liidz ar to liksim vinjus mieraa. Ceru ka naakamais posts ko es te redzeeshu bus saistiits ar naakoshaa shaada pasaaciena taisiishanu, nevis kautkaadu offtopic (kaa piemeeram shis) -------------------- Positive black.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
No mushas izpuusts zilonis. Cilveeki tikai dariija to, uz ko vinji bija aizgaajushi - izklaideejaas. Un attieciigi forumaa viens otrs dariija tieshi to, ko no vinjiem gaidiija - izpauda savu paarsteigumu un prieku par smiekliigi sagjeerbto puisiiti. Savukaart viens otrs njeemu un gandriiz vai uztaisiija otru Praida skandaalu par visu shito. Cilveeki izklaideejaas, un izklaideejaas pa teemu, liidz ar to liksim vinjus mieraa. Ceru ka naakamais posts ko es te redzeeshu bus saistiits ar naakoshaa shaada pasaaciena taisiishanu, nevis kautkaadu offtopic (kaa piemeeram shis) Interesanti, kas tev lika Pakkun saliidzinaat ar praidistiem ? Es gan savu dzilji riebiigo un peedeejaa laikaa saukto par `homofobisko` (buutu labi, ja shi vaarda lietotaaji vispirms ieskatiitos sveshvaardu vaardniicaa) viedokli neveelos izpaust, jo kaads to jau ir izdariijis manaa vietaa... Varu tikai turpinaat smieties. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
JĀ protams, tu var vilkt kaut vai zeķubikses par galvu, bet tad reķinies ka tevi par to publiski ķengas, ja tevi ir kādas mazohistiskas noslieces dari kā velies.
This post has been edited by sipps: Aug 25 2006, 17:39 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
1.kaart daru arii kaa gribu. pointing out the obvious? 2.kaart es nevienam neesmu devis piekrishanu shiis bildes te ievietot. intereses peec biju mieriigs un reecu par atsauksmeem. lai nomierinaatu "publiku", paluugshu kaadu adminu, lai taas tiktu nekaveejoties iznjemtas. nabaga fleimeri
![]() ![]() This post has been edited by Pakkun: Aug 25 2006, 18:03 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tobish, no shejienes- tu domaa to pasaakuma topiku? Hehe, kauns puikam palikaas.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es uztraucos par juusu maigajaam smadzeneem, kuras aciimredzot ir ljoti viegli ietekmeejamas un uzbudinaamas, taadeejaadi veicinot zilonja puushanu.
![]() -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Es neko nepaceelu tados aukstumos, vienkarshi tas viss izskatas gandriz vai pilnigi tapat, kad kautkaadaa tur chataa peekshnji uzkurinaas striids par praida jeedziibu nejeedziibu un ietekmi uz cilveeka jau slimo psihi. (vai kautkas uz to pusi)
Pakkun, nomaini avatar ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mums nav dzīves?? Tu nevienu no mums nepzist personigi lidzarto tas pieņēmums ir tik ļoti aplams, cik vien aplams kautkas vispār var būt. Ja tev liekas ka ieģērpšanas sieviešu drānas, tev izraisa jatrību ka ari alus dzeršana no plasmasas pudeles ir labākais ko var darīt, bet ludzu bet neuzsver ka ta ir labākā lieta dzīve ko darīt.
|
Sigfa |
![]()
|
es uztraucos par juusu maigajaam smadzeneem, kuras aciimredzot ir ljoti viegli ietekmeejamas un uzbudinaamas, taadeejaadi veicinot zilonja puushanu. ![]() Paldies, nezinaaju, ka tu esi tik laipns cilveeks. Es laikam papuuleeshos un pielikshu tai fotograafijai meelnu raami tai sejai priekshaa, lai tev nebuutu par mums vairs jaauztraucaas. |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nākamreiz pārģērbjat Seven of Zero par Lacus sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Es tiešām to gribētu redzēt - ja vaig norādījumus par tērpiem un krāsām droši konsultējaties ja nezinat kā izskatās Lacus ![]() Pat neceri. ![]() ![]() ![]() Hmm nez kapec neviens neko nesaka par manu bildi. ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Okey, lets get some things straight.
QUOTE 1.kaart daru arii kaa gribu. pointing out the obvious? Mēs arī. Tu izkrāsojies un saģērbies kā ķēms un izbaudi šo procesu. Mēs par tevi smejamies vēderus turēdami. Un priecājamies ne mazāk. Kur problēma? QUOTE jums tieshaam NAV dziives, ja pietiek laika tik ljoti pieveerst uzmaniibu maniem izgaajieniem. Es gan nezinu, kas vairāk liecina par dzīves trūkumu: pāris provocējoši posti forumā tīri sporta pēc, vai centieni atkārtoti un atkārtoti visur bāzties iekšā ar savu alternatīvismu un centieniem pierādīt, ka bez grūtas bērnības un citām traumām, tev piemīt vairāk dzīves nekā mums visiem kopā. Par cik šo "jums nav dzīves" klišeju jau esi izmantojis ne vienā vien topikā. QUOTE vaariijaaties dusmaas par kko, kas neatbilst juusu ideaaliem, Te neviens nevārās dusmās. Diskusijas pamatā ir mana interese uzzināt, kas Red_Foxy liekas fenomenāls puišeļos, kas nēsā kleitas. Tiek vienkārši apspriests jautājums, kurā pēc tevis teiktā, tev nav ne mazākās intereses. Tādējādi, gribot negribot jāuzdod vēlreiz tas pats jautājums: kur problēma? Ja jau nostādīji sevi diskusijas centrā, tīri interesei - ko vecmamma saka par taviem izgājieniem? Nav vēl izlikusi aiz durvīm, kad atnāc mājās ar tik daudz kosmētikas uz sejas, ka Merlinam Mensonam jāpaliek skaudīgam un jālien kaktā paraudāt? QUOTE Hmm nez kapec neviens neko nesaka par manu bildi. Puišelis, kurš liek mums izpildīt burtiski aberviatūras ROFL aprakstīto darbību, šķiet interesantāka sarunas tēma par pieaugušu vīrieti, kurš pavad brīvo laiku kopā ar 16 gadīgām meitenītēm. Bet gan jau tiksim arī līdz tevīm. Labs nāk ar gaidīšanu. This post has been edited by GameMaster: Aug 25 2006, 19:56 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
domaaju, ka shinii diskusijaa neiesaistiishos, bet tad kad uzpeldeeja shitaada veida teema es vairs nevaru seedeet biksees un neklepot.
Bilde man likaas interesata, smiekliiga, apbriinoju pakkun drosmi! Ja es buutu viirieshu kaartas paarstaavis es diezin vai taa vareetu. un par to praidieshu padariishanu: man liekas, ka cross-dressing nenoziimee homoseksuaalismu, Co kautkad taisiis cross-dressing cospleju un tur droshi vien buus dazji eksemplaari, varbuut sailor moon cosplejaa ![]() un manas domas par zeeniem, kas gjeerbjas kaa meitenes ir taadas pashas kaa par meiteneem, kas gjeerbjas kaa zeeni. Ja nemaldos, tad ljoti daudzas meitenes taa gjeerbjas, arii es reizi pa reizei. (pie tam uzvalks man labi piestaav) ai nu labi. visp. shaadai diskusijai nav iipashi lielas jeegas. -------------------- |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Mdee. GameMaster tu tur nebiji. soo tu nevari neko sevišķi objektivi spriest. Bet tomer kautkas nogaja greizi,
tai fotografijai bija jaizraisa infarkts. ![]() kapec vina nenostradaja.................... This post has been edited by Seven_of_zero: Aug 25 2006, 18:36 -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Cilveeki neprot izskaidrot savas izjuutas, ieraugot Pakkun bildi, taapeec es meegjinaashu taas uzmineet un izskaidrot vinju vietaa.
Fenomenaaliibas sajuuta jeb iespaidiigums ir attiecinaams uz izjusto cienju pret Pakkun drosmi shaadaas dreebees gjeerbties un ljauties nofotograafeeties. Nav svariigi vai Pakkun tajaa briidii bija dzilji pie kaajas un vinjsh nedomaaja par turpmaako iespeejamo un pashreiz jau notiekosho, vai arii tas bija vinja tiishupraat veikts izaicinaajums pret pasaules stereotipismu un neiecietiibu. No malas tas taapat izskataas peec peedeejaa, un shaada drosme nav daudziem cilveekiem, liidz ar ko rodas shii cienja. Ir veerts pieziimeet, ka konkreetie fascineetie indiviidi visdriizaak nav aizdomaajushies liidz tam, ka lielaakaa dalja viirieshu neveelas shaadi gjeerbties, ne arii redz jeegu sevi piespiest to dariit, taapeec liidz drosmes jautaajumam nenonaak un izjustaa fascineetiiba ir maigi sakot smagi nevietaa. Otra iespeeja shai fenomenisceleeshanai ir fenomenisceleejosho meitenju patika pret shaadi gjeerbtiem viirieshiem. Vinjas mosh zemapzinaati domaa, ka Pakkun veelas vinjaam izpatikt, neskatoties uz apkaarteejo reakciju (jau aprunaaju shito pseidodrosmes jautaajumu). Lai kaads buutu gjeerbshanaas iemesls, es nevaru iedomaaties citu fascineetekliibinaashanas iemeslu, kaa drosmes saskatiishanu faktaa, ka Pakkun ir gatavs staaties pretii ljauno, neiecietiigo, uzpuutiigo, iedomiigo, patmiiliigo stereotipizeetaaju baram/impeerijai. Anyway, taa tikai taada fiksaa ideja. Sk. manu parakstu. es uztraucos par juusu maigajaam smadzeneem, kuras aciimredzot ir ljoti viegli ietekmeejamas un uzbudinaamas, taadeejaadi veicinot zilonja puushanu. ![]() Ja shis ir vieniigais iemesls, tad tas nav pietiekams bildes iznjemshanai. Topiks ir paaraak veertiigs. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:23 |