IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

12 Pages V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Liela meeroga spams, Pedeja tema: vīrietis sieviešu drēbēs - fenomens?
Pakkun
post Aug 25 2006, 18:58
Post #121

Hakushaku

Group: Chuunin
From: λ=56.923** φ=24.039**

vaaks, es paspeeju noskatiities vienu school rumble epu un topika aktivitaate kaapj griestos biggrin.gif labi, bildes varat atstaat, skatiisimes kas veel sakaams.
aa un gamemaster, kas tev lika domaat, ka esmu izkraasojies? (daljeeji tavs spriedums ir pareizs, jo, ja buutu bijusi iespeeja, tas buutu ticis dariits smile.gif )

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sipps
post Aug 25 2006, 19:21
Post #122

Unregistered

EDG, tev ir sava izpratne par drosmi, bet tas ka viriešu kārtas būtne pasakuma laika velk mugura sieviešu drēbes NAV drosmes izpausme, bet gan "klases klauna" cienīgs izgājiens, šie izgajieni ir nevis tāpec ka konktais subjekts pats to vēlas, bet tāpec ka tādejadi cenšas izpatikt citiem ar savam darbībam
+Quote Post
edg
post Aug 25 2006, 19:57
Post #123

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

sipps, tu, ne tikai esi pavirshi lasiijis manis teikto, bet arii pieshuj man sveshas veertiibu sisteemas. Man buutu divreiz jaaapvainojas un/vai jaagruuzh tev ribaas triis reizes garaaks sava posta siikaaks izskaidrojums. Bet, taa kaa tu neesi pirmais, kuram mans posts izskataas peec Pakkun aizstaaveeshanas... taa vietaa es paarlasu savu postu, un meegjinu atrast, kur ir probleema.

Droshi vien nav pareizi saprasts shis teikums: "Ir veerts pieziimeet, ka konkreetie fascineetie indiviidi visdriizaak nav aizdomaajushies liidz tam, ka lielaakaa dalja viirieshu neveelas shaadi gjeerbties, ne arii redz jeegu sevi piespiest to dariit, taapeec liidz drosmes jautaajumam nenonaak un izjustaa fascineetiiba ir maigi sakot smagi nevietaa."

Precizeeju: "Ir veerts pieziimeet, ka konkreetie fascineetie indiviidi visdriizaak nav aizdomaajushies liidz tam, ka lielaakaa dalja viirieshu neveelas shaadi gjeerbties, ne arii redz jeegu sevi piespiest to dariit, taapeec liidz drosmes jautaajumam nenonaak, un izjustaa fascineetiiba pret sievieshu dreebees gjeerbtiem viirieshiem ir maigi sakot smagi nevietaa." Galiigi neprotu izteikt domu... Ideja ir taada, ka daudzi cilveeki (ne paarsteiguma kaartaa meitenes) kljuudaini fascineejas no sievieshu dreebees gjeerbtiem viirieshiem, jo nesaprot, ka viirietim gjeerbshanaas sievieshu dreebees gandriiz nekad nav drosmes izraadiishanas jautaajums, tam ir citi, dazhaadi iemesli.

Neprotu preciizi un skaidri iztiekties. Taapeec es nekad nebuushu tiesnesis, un jau pamatskolaa atmetu ar roku advokaata karjerai. Bet vismaz es izsakos skaidraak kaa aivvv.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
GM
post Aug 25 2006, 20:00
Post #124

Resident Alcoholic

Group: ALK

Lai kaads buutu gjeerbshanaas iemesls, es nevaru iedomaaties citu fascineetekliibinaashanas iemeslu, kaa drosmes saskatiishanu faktaa, ka Pakkun ir gatavs staaties pretii ljauno, neiecietiigo, uzpuutiigo, iedomiigo, patmiiliigo stereotipizeetaaju baram/impeerijai.

Šeit gribētos pieminēt, ka drosme un uzdrīkstēšanās nav viens un tas pats, par cik vairumu šokējošu uzdrīkstēšanos rada drīzāk bailes netikt pamanītam un vēlme kādam kaut ko pierādīt ar netradicionāliem līdzekļiem.
Jebkurš vīrietis varētu būt gana drosmīgs, lai staigātu mini svārkos. Vienkārši vairums vīriešu nejūtas tik nenovērtēti, lai ar tik galejiem un muļķīgiem līdzekļiem centos gūt atzinību sev svarīgo cilvēku lokā.

This post has been edited by GameMaster: Aug 25 2006, 20:01

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Kazuki
post Aug 25 2006, 22:53
Post #125

Hakushaku

naak praataa jaraans un porgants... shamie arii reiz bija paargjeerbushies par sievieteem. un vinjiem pat diezgan labi sanaaca biggrin.gif
+Quote Post
edg
post Aug 25 2006, 22:55
Post #126

limpene grauž aknas

From: PM

Cik saprotu, tad drosme ir staavoklis, kad cilveeks ir gatavs kaut ko riskantu dariit un uzdriiksteeshanaas ir shii procesa veikshana. Ir pavisam normaali, ka cilveeki saredz drosmi indiviidaa, kursh uzdriikstas. Tas nav logjiski, bet tas ir normaali.
Iedomaajies: tu piesienies pie koka, aizstaavot zaljo dabu (hard to do, eh?). Bet tu apzinies, ka ljaunie, riebiigie motorzaagjeetaaji tevi atskaldiis, jo vinjiem nepatiik zaljie (piemeers, tikai piemeers). Visi uzskatiis, ka tu esi drosmiigs. Pie kaajas, ka patiesiibaa tu uzdriiksteejies piesieties tikai taapeec, ka tev apsoliija 3 kastes viskija, ja iztureesi diennakti. Cilveeki vienalga tevii saskatiis drosmi, jo vinji jau nezin tavus iistenos meerkjus.
Taapat meitenes nezin Pakkun iistenos meerkjus, kaapeec vinjsh taa dariija, un akli automaatiski saskata drosmi. Taads ir mans mineejums.

This post has been edited by edg: Aug 25 2006, 22:56

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
lastguru
post Aug 25 2006, 23:08
Post #127

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

Ak, deja vu... shitaada diskusija jau ir bijusi, un shie pakkun-fobi man uzdzen smieklus ne mazaakus kaa jums, cieniijamie, Pakkuns sievieshu dreebees... citeeshu tad jau pats sevi (ar nelieliem labojumiem), jo par sho topiku runaa atkaartoti biggrin.gif

QUOTE(lastguru @ Mar 9 2006, 07:08) *

varbuut esat dzirdeejushi staastus par meiteneem kuras audzinaaja kaa zeenus (dazhas meitenes sleepa savu dzimumu dazhaadu iemeslu deelj; taas mees tagad saucam par varoneem biggrin.gif ); vai arii vienkaarshi par meiteneem kam labaak patika beerniibaa speeleeties ar tehniku, un kas veelaak savaa dziivee nodarbojaas ar "viirieshu" profesijaam... kas gjerbaas kaa viirieshi!!! ... dazhreiz pat uzvedaas kaa viirieshu!!! ... kaapeec tas nevienu sheit neshokee sheit? tas ka vinjas tika taadaa veidaa audzinaatas gan netrauceeja daudzaam no taam veelaak savaa dziivee ieguut normaalu gjimeni: viiru un beernus.

mani arii vienmeer izbriina un uzjautrina taada paraadiiba (shkjiet shaadu piemeeru kaut kad ir mineejusi Yume, bet varu kljuudiities), ka piemeeram ja divas meitenes dejo kopaa (mmm... vai pat skuupstas), tad visiem patiik, turpretii ja divi puishi dejo kopaa (vai, ne daj bog, skuupstas), tad visiem ir: "TABU", "fui, pee", "geji"... kas tas par lietu? un nejau iemesls kur atrodas dzimumorgaani dejojoshajam "paarim", iemesls ir sabiedriibas kompleksi un aizspriedumi, un muusu saeima to ir pieraadiijusi nesen arii...

kas attiecas uz identificeeshanos, tad sheit man rodas probleemas atpaziit, kur tad beidzas normaalaa viiriesha uzvediiba, un saakas kaut kas cits, kam es pagaidaam labpraat nemekleetu nosaukumu, gan jau citi to izdariis labaak par maniim. ja par viiriesha uzvediibu saukt fanoshanu par hokji un alus dzershanu, tad peec shiem parametriem es ar nesanaaku viirietis... mad.gif. tas pats ir arii ar sievieteem (atkal njemu idejas no Yume): klasiskaas sievietes ir maajas uguns glabaataajas, pavaares, beernu aidzinaataajas (tikai nezkaapeec kaut kur muusu praatos seezh ka viirieshi ir labaakie pavaari un skolotaaji, vai arii man jau saak raadiities sapniishi), bet tas vairs nav speekaa muusdienu sabiedriibaa kad muusu valsts prezidents ir sieviete, un valstij ir nevis pirmaa leedija, bet pirmais kungs (kuru es labi paziistu, btw); kad muusu valsts kanceleejas direktore ir programmeetaaja peec profesijas; kad iipasho uzdevumu ministrs e-paarvaldes lietaas, bijusii interneta asociaacijas izpilddirektore, bijusi apollo internet projekta vadiitaaja ir sieviete; kad sievietes vada nopietnus biznesus (piemeeram bijusi HP vadiikaaja - Karlija Fiorina, kas peec izgliitiibas ir viduslaiku veesturniece, veelaak gan tika apguuts MBA kurss) un juutas liidzveertiigas viirieshiem praktiski visaas profesijaas, iznjemot tos kur vajag rupjo speeku (njaa... viirieshus izmanto laikam... vai mees esam atgriezushies matriarhaataa??? vai varbuut taadaa gadiijumaa iistiem viiriem patiik karot, dzert, lamaaties... nea, ja tas taa ir tad es labaak ar taadiem neidentificeejos: necieshu ne vienu, ne otro, ne tresho; vai varbuut celtnieciiba ir tipiskais viirieshu darbs? taads darbs man arii galiigi neliekas interesants). Business-women paarnjem viirieshu gjeerbshanas stilu un uzvediibas modeli, kaapeec gan citaas jomaas viirieshiem nepaarnjemt kaut ko no sievieteem?

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
zenofex
post Aug 26 2006, 00:10
Post #128

Nausicaa fanboy

From: Nav

Ir jau jauki palasīties šeit visāda veida domas par Pakkuna izdarībām, taču man tomēr šķiet ka daži šeit nezkāpēc mēģina domāt un izdarīt secinajumus viņa paša vietā. Un tālāk, neapmierināti ar domu gājienu, sāk kačāties.

Lai gan faktiski, no malas vērojot, tas ir tikai tāds smieklīgs atgadījums, kuru kāds nofotografējis un pēc tam ielicis forumā. Vai kāds atceras Spalvaino Sailor Moon fotogrāfiju? (ja ir interese, pasērčojiet pa foruma pavedienu, kas veltīts kosplejam). Kāpēc par to nav ašpadsmit lapas ar fleimu?

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Hikaru
post Aug 26 2006, 08:52
Post #129

Tennou

From: Latvia

QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 12:56) *

WTF is that? Uzskatāms pierādījums no "Bioloģijas pamatiem 7. klasei" tam, ka mātei dabai tomēr arī ir humora izjūta?

Tas ir tieši tas pats, kā izklaidējas daudzi ALK grupas pārstāvji. Viņi arī pārgērbās sieviešu drēbēs. Un tie 3 cilvēki Inčukalnā, kuri pārgērbās un tad uzmācās visiem pēc kārtas, arī ir no ALK? Vismāz izskatījās no tās šķiras. laugh.gif

This post has been edited by Hikaru: Aug 26 2006, 09:03
+Quote Post
GM
post Aug 26 2006, 10:03
Post #130

Resident Alcoholic

QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 08:52) *

WTF is that? Uzskatāms pierādījums no "Bioloģijas pamatiem 7. klasei" tam, ka mātei dabai tomēr arī ir humora izjūta?

Tas ir tieši tas pats, kā izklaidējas daudzi ALK grupas pārstāvji. Viņi arī pārgērbās sieviešu drēbēs. Un tie 3 cilvēki Inčukalnā, kuri pārgērbās un tad uzmācās visiem pēc kārtas, arī ir no ALK? Vismāz izskatījās no tās šķiras. laugh.gif

Nespēja atšķirt Aivv un kompāniju no kārtīgiem, natural-born ALK, jau vien pierāda, ka dažreiz censties pievienot gudru domu diskusijai, tomēr nav tā labākā ideja, ja nezina, tā teikt, what's what.

--------------------
+Quote Post
ETM
post Aug 26 2006, 15:03
Post #131

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 08:52) *

varbuut tomeer iztiksim bez apvaionojumiem kuriem anv pieraadiijumu (iemesls tam vareetu buut ka tas nekad nav noticis)?
ALK grupa sastaav tikai no dazhiem cilveekiem, un pat ja 3-4 no tiem taa izdariitos, tad apgavojums buutu preciizs, bet es shaubos ka izdosies safabriceet pietiekami ticamus materiaalus.

"Vismaz izskatiijaas no taas skjiras" << taa teica cilveeks, kursh buutiibaa iestaajas pret stereotipiem.

Un galu galaa mani sajuusmina domas riteejums: saakumaa apgalvojums "ALK taa dara", peec kura seko jautaajums "tie kas taa dariija bija no ALK?". ljoti gjeniaali.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Hikaru
post Aug 26 2006, 15:26
Post #132

Tennou

From: Latvia

QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 10:03) *

Nespēja atšķirt Aivv un kompāniju no kārtīgiem, natural-born ALK, jau vien pierāda, ka dažreiz censties pievienot gudru domu diskusijai, tomēr nav tā labākā ideja, ja nezina, tā teikt, what's what.

aaa... Aivv pieder pie weirdo. Nu gandrīz tas pats, kas ALK, ne? Nu mazliet sajaucu. laugh.gif
Es domāju, ka tomēr ir jācenšas pievienot gudru domu, pat ja nezina par ko precīzi iet runa. Ideja var būt nav labākā, bet nav slikta. Jāmācās taču ir. biggrin.gif Kā skan slavena paruna: "Mūžu diskutē, mūžu mācies gudras domas izteikt, tad varbūt kādreiz, kādu dienu cilvēkam izdosies kaut ko saprātīgu pateikt".

QUOTE(ETM @ Aug 26 2006, 15:03) *

varbuut tomeer iztiksim bez apvaionojumiem kuriem anv pieraadiijumu (iemesls tam vareetu buut ka tas nekad nav noticis)?

Vispār jau es neapvainoju. Es par visu smejos. biggrin.gif Vispār smejos par visu pasauli un visu pasaulē notiekošo. Smiekli pagarina cilvēka mūžu.

ALK grupa sastaav tikai no dazhiem cilveekiem, un pat ja 3-4 no tiem taa izdariitos, tad apgavojums buutu preciizs, bet es shaubos ka izdosies safabriceet pietiekami ticamus materiaalus.

Galerija pazuda. Tur bija pierādījums, kur vismaz viens tiešais ALK pārstāvis bija pārģērbts.

Un galu galaa mani sajuusmina domas riteejums: saakumaa apgalvojums "ALK taa dara", peec kura seko jautaajums "tie kas taa dariija bija no ALK?". ljoti gjeniaali.

Paldies par komplimentu.
Mācies.... ļoti ģeniālas domas izteikt. biggrin.gif

This post has been edited by Hikaru: Aug 26 2006, 15:29
+Quote Post
GM
post Aug 26 2006, 16:04
Post #133

Resident Alcoholic

Galerija pazuda. Tur bija pierādījums, kur vismaz viens tiešais ALK pārstāvis bija pārģērbts.

Būdams tajā pasākumā varu visai droši apgalvot (es nebiju TIK piedzēries), ka ne Sigfa (kurš principā staigāja kails), ne sipps, ne ETM, ne es pats, ne arī Sephiroth nebija tērpušies sieviešu drebēs.
Varbūt tu domā Seilu? Tad varu tev darīt zināmu (ja neesi pamanījis), ka viņa IR sieviete un viņai sieviešu apģērba nēsāšana ir visai attaisnojama.

--------------------
+Quote Post
sipps
post Aug 26 2006, 20:50
Post #134

Unregistered

QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 15:26) *

UZMANīBU GALERIJA nekur nav pazudusi ja jūs esat parak neattapīgi.lai nedaudz padomatu un liktu lieta smadzņu potenciālu.kas dažiem ir diezgan liels,tad saprastu ka atverot vaļa www.otaku.lv/gallery viss notiek.

UN zaķa ausis,vedeklis un nenosakams izcelsmes halats JUSU prat es izskatos pec sievietes? Un lūk arī zudusi bilde

IPB Image
+Quote Post
Pakkun
post Aug 26 2006, 20:56
Post #135

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

MANUPRAAT tu izskaties peec sievietes arii bez taam fiichaam (kuras btw ir sievieshu dreebes...vismaz kontekstaa taas taa aciimredzot ir domaatas), stipri negliitas, bet sievietes.

--------------------
+Quote Post

12 Pages V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:23