IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

12 Pages V « < 8 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Liela meeroga spams, Pedeja tema: vīrietis sieviešu drēbēs - fenomens?
GM
post Aug 26 2006, 21:03
Post #136

Resident Alcoholic

Group: ALK

QUOTE(Pakkun @ Aug 26 2006, 20:56) *

MANUPRAAT tu izskaties peec sievietes arii bez taam fiichaam (kuras btw ir sievieshu dreebes...vismaz kontekstaa taas taa aciimredzot ir domaatas), stipri negliitas, bet sievietes.

Pēc šī neizsakamās inteliģences pārpildīta posta mēs varam visai skaidri secinat, ka tev nav ne tikai sajēgas par elementarām vīrieša uzvedības normām (kura neietver kleitu valkāšanu brīvaja laikā), tad tu arī seviški neorientejies sieviešu jomā.
Jo pat loti neglītas un atbaidošas sievietes nav bardāinu, nodzertu muli apveltīti indvīdi, kā bilde redzamais pilsonis sipps.
Tā ka varbut iztiksim bez bērnišķīgiem apvainojumiem un samierināsimies, ka esam iespejams vienīgais virietis pasaule, kura intravertā vagīna neļauj viņam izteikt sakarīgus spriedumus.

Forshi, ka kaads ieliek bildes...Tad uzreiz var njem un veerot, pie kam meegjinaat atshifreet, kas nu ir kursh ;P
Taakaa gandriiz neviena nepaziistu, tad forshi redzeet otakieshu bildes, kaut ar sievieshu dreebeem...I like them all

Ta ka nevienu nepazisti varbut nepulies to te atsevišķi paziņot un turpinat piedalīties šajā "diskusijā" .

This post has been edited by GameMaster: Aug 26 2006, 21:05

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ETM
post Aug 26 2006, 21:12
Post #137

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

MANUPRAAT tu izskaties peec sievietes arii bez taam fiichaam (kuras btw ir sievieshu dreebes...vismaz kontekstaa taas taa aciimredzot ir domaatas), stipri negliitas, bet sievietes.

Vispaar varu atklaat noslepumu: sipps tajaa bildee ir pa vidu ar maaksliigajaam ausiim. Es gan neiedziljinaashos teemaa par bildee esosho cilveeku, kas nepiedalaas shajaa diskusijaa apvainoshanu, kaut gan varbuut vajadzeetu.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
GM
post Aug 26 2006, 21:17
Post #138

Resident Alcoholic

Izskatās, ka šajā diskusijā Fakkuns cenšas apgalvot, ka bildē redzamais Zaķpēdiņa un Raine ir stipri negliitas, bet sievietes, kam gan, imo, pat aklais nevarētu piekrist. Bet nevienu citu, kas atgādinātu sievieti es attiecigajā bildē nespēju saskatīt.
Vismaz tāds priekšstats rodas.

This post has been edited by GameMaster: Aug 26 2006, 21:19

--------------------
+Quote Post
zeloco
post Aug 26 2006, 21:25
Post #139

Hakushaku

Group: Chuunin
From: Tulett

QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 14:39) *

Kur izriet fenomens, no džeka, kurš ieģērbjas sieviešu drānās, nostājas pozā, ko varētu raksturot ar cietumnieku parunu "upal v duše-otčnulsa-zandņica boļit" un rada sliktu piemēru jaunākajai paaudzei?

QUOTE(Sigfa @ Aug 25 2006, 18:05) *

tobish, no shejienes- tu domaa to pasaakuma topiku? Hehe, kauns puikam palikaas.

Juus esat perfekti. juus savaa muuzhaa neko neesat satraadaajushi, ka pashiem kauns, ja? Man juusu ir zheel tikai viena iemesla deelj - juus savu muuzhu izniekojat prieksh kasiishanaas un naida. sad.gif
QUOTE(Psycholog @ Aug 25 2006, 16:44) *

No mushas izpuusts zilonis.

piekriitu pilniibaa.
QUOTE(Pakkun @ Aug 25 2006, 18:02) *

intereses peec biju mieriigs un reecu par atsauksmeem. lai nomierinaatu "publiku", paluugshu kaadu adminu, lai taas tiktu nekaveejoties iznjemtas. n

Publiski veelos atvainoties Pakkun par bilzhu ielikshanu. nebiju domaajusi, ka viena jautra vakara rezultaats buus shaads, manupraat, naidpilns topiks. Juus varat teikt, ka tam nav nekaada sakara ar naidu, bet k-kur tomeer tiem, kas ir pret Pakkun, manupraat, kremt tas, ka kaads ir ko taadu atljaavies.
Veelos arii atkaartot Seven of Zero jautaajumu - kaadeelj netiek apspriesta vinja bilde? aciimredzot Pakkun zinaamaa meeraa ir sievishkjiigaaks un vinjam aciimredzot tas izskataas labaak. Jau es juutu skaudiibu. (protams, tuuliit sekos 101 posts par to, ka "es jau negribu buut nekas TAADS", bet ja reiz neveelaties, tad kaadeelj tas vispaar tiek apspriests? neskatieties. netiishaam paskatijaaties? nu tad vnk aizmirstiet par to. jums noteikti ir daudz interesantaakas nodarbes par sho. vai arii nodirst citus ir pati interesantaakaa nodarbe visos forumos? man saak veidoties pretiiguma sajuuta sad.gif )
QUOTE(edg @ Aug 25 2006, 18:33) *

"uzvilku svaarkus - kljuvu par geju/transfestiitu?" I don't think so... Galu galaa, tas, ka vinjsh uzvilka svaarkus vinju nepadara par sievieti. neglaimojiet sev, viirieshi. lai kljuutu par sievieti ir jaadara daudz nopietnaakas lietas.
Bez tam, kaa jau Tigra mineeja - ir sievietes, ka gjeerbas kaa viirieshi. dazhas to dara katru dienu (bikses?) es vareetu apvainoties ka shaads topiks nav uzsaakts par vinjaam. Atmostaties tachu - ir 21 gadsimts!
QUOTE(zenofex @ Aug 26 2006, 00:10) *

Lai gan faktiski, no malas vērojot, tas ir tikai tāds smieklīgs atgadījums, kuru kāds nofotografējis un pēc tam ielicis forumā. Vai kāds atceras Spalvaino Sailor Moon fotogrāfiju? (ja ir interese, pasērčojiet pa foruma pavedienu, kas veltīts kosplejam). Kāpēc par to nav ašpadsmit lapas ar fleimu?

tas taapeec, ka to atljaavaas izdariit Latvietis.
QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 10:03) *

Nespēja atšķirt Aivv un kompāniju no kārtīgiem, natural-born ALK, jau vien pierāda, ka dažreiz censties pievienot gudru domu diskusijai, tomēr nav tā labākā ideja, ja nezina, tā teikt, what's what.

ierosinu uztaisiit "viirieshu kaartas otaku sievieshu dreebees" draudziibas galeriju. kaut gan.. tad man liekas, ka vajadzees paarsaukt visu forumu :/

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kima
post Aug 26 2006, 21:28
Post #140

Hakushaku

From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

tas gan jauki!!! jas sipps izskataas peec sievietes arii beez paargjeerbshanaas... ^^
tu velc uz meiteni tai bildee, bet es to taa iisti neatziisti, ok ja taa gjeerbjaas dziedaataaji taa ir reklaama un iegaumeeshanaas fiicha
un ja tomeer sipps izskataas peec negliitaas sievietes... nu tad meitenes ar apaljumiem un visas apljaas ir monstri!!! Kur tad "lielaas priekshrociibas un lielais ego"?
Delj korsetes ver iedomaaties par "deeliiti", bet tas arii viss...
sipps - sieviete...biedeejoshi!!!
KUR tad palika smukaas meitenes, iistaas meitenes!!!

skatos uz sippu, skatos, bet nekaadi neredzu sievieti, pat nesmuku!!!

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
Pakkun
post Aug 26 2006, 21:29
Post #141

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

nee, es tieshi biju domaajis pilsoni sippu, man dzeerums veel nav taa asiniis iestraadaajies, ka speetu sajaukt sievieti ar zeenu (kas iespeejams jums arii ir noticis, taapeec taadas bailes no shii "fenomena") (btw te dauuudz warnu jau dazhi nopelniijushi, jo "F" NAV ne tuvu burtam "P" (un veel pats kko mineeji par beernishkjiigiem apvainojumiem, ASSpraasha kungs tongue.gif ) un veel daudzi personiski apvainojumi...beeet es jau nu nebuushu tas, kas suudus..ehemm... bezveertiigus apvainojumus njems pie sirds happy.gif )
arlabunakti mazulji!

--------------------
+Quote Post
GM
post Aug 26 2006, 21:35
Post #142

Resident Alcoholic

arlabunakti mazulji!

Ar labu nakti, bezdzimuma pārstāvi, Fakkun!

--------------------
+Quote Post
zeloco
post Aug 26 2006, 21:44
Post #143

Hakushaku

From: Tulett

QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 21:35) *

arlabunakti mazulji!

QUOTE(zeloco @ Aug 26 2006, 21:25) *

"uzvilku svaarkus - kljuvu par geju/transfestiitu?" I don't think so... Galu galaa, tas, ka vinjsh uzvilka svaarkus vinju nepadara par sievieti. neglaimojiet sev, viirieshi. lai kljuutu par sievieti ir jaadara daudz nopietnaakas lietas.

ps. vinjsh nekad nelasa citus iznjemot Pakkun postus? O_o

--------------------
IPB Image
+Quote Post
sipps
post Aug 26 2006, 21:48
Post #144

Unregistered

QUOTE(Pakkun @ Aug 26 2006, 21:29) *

nee, es tieshi biju domaajis pilsoni sippu, man dzeerums veel nav taa asiniis iestraadaajies, ka speetu sajaukt sievieti ar zeenu (kas iespeejams jums arii ir noticis, taapeec taadas bailes no shii "fenomena")

ES īsti nezinu kada tev ir bijusi pieredze ar sievietem,bet izsaktas ka tev apkart ir bijušas tikai bārdainas sieviešu dzimtes pārstāvēm, tada gadijumā man tevis FAKKUN tiešam ir žel.

QUOTE(zeloco @ Aug 26 2006, 21:44) *

ps. vinjsh nekad nelasa citus iznjemot Pakkun postus? O_o

kapec ne, es lasu ari citus postus, tomer FUKKANA posti ir vienīgie kuri man sniedz velmi atbildēt.

GM

This post has been edited by sipps: Aug 26 2006, 21:54
+Quote Post
zenofex
post Aug 26 2006, 21:50
Post #145

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 21:35) *

arlabunakti mazulji!

Lūdzu cien. GameMaster un cien. Pakkun, ja vēlaties viens otru aplaimot ar laipnībām, dariet to privāti, man vienalga kā.

Abi uzprasaties uz brīdinājumiem.

Turpmākie posti, ja saturēs apvainojumus, tiks dzēsti.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
GM
post Aug 27 2006, 03:06
Post #146

Resident Alcoholic

Bet GameMaster naidiigaa attieksme pret visu notiekosho ir tieshaam askauzjama, vienmeer ar veelmi izreklameet kaut kaadu globaali nenoziimiigu ALK grupu...Un citiem uzspiest savas domas, itkaa pats buutu ieguvis balvu, Latvietis 2005 vai Stahaanovietis, kura priekshaa nu visaam nieciibaam buutu jaaklanaas...

Tev te neviens neko necenšas uzspiest, reklamēt vai naidpilni kurināt kaut kādu nebūt dižo konfliktu, Shumin, cienījamais. Tu pats no brīvas gribas lasi šo topiku, kā rezultātā visai tieši uzprasies uz to informācijas devu, par ko tagad pats sūdzies. Tā kā lūdzams bez pretenzijām. Ja tev būtu vienaldzīgs veselīgs spams, Pakkuna apsmiešana un citas šeit kultivētās nodarbes, tu taču te nenāktu, vai ne tā?

This post has been edited by GameMaster: Aug 27 2006, 03:07

--------------------
+Quote Post
Psycholog
post Aug 27 2006, 11:38
Post #147

Danshaku

Es atljaushos izteikt to skalji:
GameMaster manupraat dereetu vienreiz drusku pieveerties un padomaat pirms kautko rakstiit, jo praktiski vieniigais, ko vinjsh dara, tas ir vienaa vai otraa veidaa razho offtopicus un spamu. Ja, es es saprotu, ka muusu cieniijamais GM tikai grib dazhaadod dziivi razhojot atshkjiriigus postus un topicus, bet atvainojiet, te tomeer ir otaku.lv topics, nevis draugiem.lv domubiedru grupa. Es varu oficiaali pazinjot (laigan nevienu tas iipashi neinteresee), bet ja shitaa nejeedziiba turpinaasies un te paraadiisies topiki, kuriem nav nekaada lielaa sakara ar anime/manga/japan stuff un sheit atrodoshaas tautas intereseem, tad es vienkaarshi parstaashu naakt uz sho forumu.
Kautkaadam tur rockam un elektronikas probleemaam ir paredzeeti citi forumi un kautkaadiem tur striidiem par to, cik amizants ir puisiitis pargjerbts meitenes dreebees (un tamliidziigaam bezjeedziigaam lietaam) ir chati.
Man vienkarshi nepatiik haoss.

Mana viedoklja beigas.

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
ETM
post Aug 27 2006, 11:45
Post #148

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

tomeer interesanti kaadas ar animi saistiitas teemas tu veelies redzeet oftopikaa, njemot veeraa ka visas ar animi tik tieshaam saistiitaas teemas iederas citos subforumos?

es pats buuyu kategoriski pret shaada veida topiku paraadiishanios TV/OVA/Movies sadaljaa, bet offtopikaa nekas cits jau nemaz arii neiederas.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
GM
post Aug 27 2006, 11:58
Post #149

Resident Alcoholic

Es varu oficiaali pazinjot (laigan nevienu tas iipashi neinteresee), bet ja shitaa nejeedziiba turpinaasies un te paraadiisies topiki, kuriem nav nekaada lielaa sakara ar anime/manga/japan stuff un sheit atrodoshaas tautas intereseem, tad es vienkaarshi parstaashu naakt uz sho forumu.

Oh, my... to nu gan mēs nepārdzīvotu.

Atļaušos tomēr uzsvērt, ka offtopic ir offtopic un domāts visam kam tikai ne forumā apskatītajai tēmai. Jebkura interneta komūna ietver šādu sadaļu un izmanto to, attiecīgi, dažnedažādām muļķībām.
Satraukties būtu jāsāk, ja offtopic sadaļā veģetējošie indivīdi pēkšņi pārmetas spamot uz citām sadaļām, bet, kā redzi, otaku.lv lielie offtop'a guru usually citur nespamo, par cik to visai labi dara neskaitāmie galeriju papildinātāji, cilvēki ar dziļajiem komentāriem no sērijas "jā man arī patika Bible Black 2'ā epizode" TV/OVA/Movies forumā un kopīgo pasākumu sadaļas skatītāji.

This post has been edited by GameMaster: Aug 27 2006, 12:00

--------------------
+Quote Post
Pakkun
post Aug 27 2006, 12:01
Post #150

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

QUOTE(GameMaster @ Aug 27 2006, 03:06) *

Bet GameMaster naidiigaa attieksme pret visu notiekosho ir tieshaam askauzjama, vienmeer ar veelmi izreklameet kaut kaadu globaali nenoziimiigu ALK grupu...Un citiem uzspiest savas domas, itkaa pats buutu ieguvis balvu, Latvietis 2005 vai Stahaanovietis, kura priekshaa nu visaam nieciibaam buutu jaaklanaas...

Tev te neviens neko necenšas uzspiest, reklamēt vai naidpilni kurināt kaut kādu nebūt dižo konfliktu, Shumin, cienījamais. Tu pats no brīvas gribas lasi šo topiku, kā rezultātā visai tieši uzprasies uz to informācijas devu, par ko tagad pats sūdzies. Tā kā lūdzams bez pretenzijām. Ja tev būtu vienaldzīgs veselīgs spams, Pakkuna apsmiešana un citas šeit kultivētās nodarbes, tu taču te nenāktu, vai ne tā?

atkaartoshu noziimiigaako - "Tev te neviens neko necenšas uzspiest [..] Tu pats no brīvas gribas lasi šo topiku, kā rezultātā visai tieši uzprasies uz to informācijas devu, par ko tagad pats sūdzies. Tā kā lūdzams bez pretenzijām." jaasaka, ka visai viedi vaardi, tikai diemzheel tie nonaak stipraa pretrunaa ar tevis pasha darbiibaam, tobish nepaartraukti suudzies un izsaki pretenzijas...kaa arii kurini "kaut kādu nebūt dižo konfliktu".

--------------------
+Quote Post

12 Pages V « < 8 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 14:17