IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

12 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Liela meeroga spams, Pedeja tema: vīrietis sieviešu drēbēs - fenomens?
Shinobi-sama
post Jul 15 2006, 23:20
Post #91

Lost in own dreams

Group: Chuunin
From: Jelgava

QUOTE(Shumins @ Jul 15 2006, 21:52)
Omg!!! Esmu miljonārs  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  (kaut kā īsti neiebraucu)
*

Tu esi * (es negrasos atvainoties, bet tu sevi par tādu pasniedz) vai izliecies?
Pats pirms tam runāji par Rozes miljona deklarēšanu, es tieši tāpat tev parpasīju, kapēc gan tu nevarētu deklarēt savu miljonu sabiedrības ziņkārei. Bailēm no cietuma ar to nav nekāda sakara. Nekā smieklīga tur nav. Pašlaik tavi smiekli līdznās smēķējošam tīnim, kurš izplūst rēkā, kad viņam aizrāda par smēķēšanas kaitīgumu un iesaka to atmest.

P.S. Jūtu, ka ar tevi duskutēt nav jēgas. Kā kaut kas tā ar kājminamo domāšanu novirzies no tēmas vai uzdod pretjautājumu, kurš ar savu stulbumu pakāpi spēj paralizēt domāšanu. Tapēc neuztver to kā apvainojumu, bet gan kā iemeslu, kapēc es vairāk neatbildēšu uz tavu diskusiju.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sipps
post Jul 16 2006, 17:01
Post #92

Unregistered

QUOTE(Dero @ Jul 15 2006, 10:50)
Es īsti Sippi nesaprotu tavu, tu centies gandrīz vai uzspiest savu viedokli OTAKU forumā, kurā visi ir vairāk vai mazāk saistīti ar šo popkultūras veidu.
Tu saki, ka ir slikti būt vecākam par 20 un skatīties animi un tas ir tikai priekš bērniem, tad jau filmas, kur ir rakstīts 18+ tāds joks vien ir, ne?
*

kāpēc uzspiest? JUS sakāt ka tas ir normāli es uzskatu ka ne, tas ka mūsu viedokli atšķiras nenozīmē neko sliktu. un es nesaku ka tas ir slikti man tas liekas tikai muļķīgi pārlieku ar to aizrauties tas ari viss.

QUOTE(xikes @ Jul 14 2006, 06:11)
Wah.. izlasiiju shito.. Man jau agraak bija sajuuta, ka agraak vai veelaak paraadiisies shaada veida diskusija, kur GM un sipps diskutees ar visiem pareejiem par teemu `otaku normalitaate`.
*

prieks ka kāds seko visam ko mēs raksta un paredz notikumu gaitu, tā turpini.

QUOTE(Roze @ Jul 14 2006, 20:35)
QUOTE(sipps)
tatad tavuprat sabiedribas vairakums nav pietiekams objektivitates kriterijs?
Bingo! Cilvēces vēsturē ir N gadijumi kad lielākā daļa sabiedrības ir rīkojusies aplami, tumsonīgi utt..
Varu minēt kaut vai tādus terminus kā "raganu dedzināšana", cik zinatnieku viduslaikos nav pakārti vai uzmaukti uz mieta jo izteikuši atsķirīgas (un vēlak novērtētās kā progresīvas) idejas .. cik cilvēku, kuri piekopj ticību Kabalai, tie tavi "normālie austumeiropieši" nav piebeiguši, lai gan tagad tas ir moderni (redz pat Madonna ir tai pievērsusies) .. tākā es ceru, ka saproti, ka no objektivitātes te ir ļoti maz.
*

ja protams ir TEV taisnība,bet tādu nu cilvēces sabiedrība ir.

tāda gadījumā kāpēc kaut ko darīt tikai tāpēc ka tas ir šobrīd ir populāri? es nekad nepievērsīšos kaut kādai mistiskai pseido-reliģiski kustībai tikai tāpēc ka lūk pat pati MADONNA pārstāv šo kustību, tas ari attiecināms pret visam lietam. katram pašam ir jānonāk līdz tam kas vīnam patīk un ko viņš dara neatkarīgi vai tas ir populāri vai ne. bet tomēr nevajag to uzreiz pārvērst par ikdienišķu lietu kas visiem un bez ierunām jāpieņem. vai grūti ir pieņemt to, ka kāds var pateikt ka tas ko tu dari ir muļķīgi? tas ka tev patiek kas neikdienišķs nenozīmē ka tas kas slikts, tiki jāpaiet laika. lai to spētu uztvert ka normālu parādību.

ja kāds kaut ko nesaprot, kam tas viss vispār bija vajadzīgs, tad varu godīgi pateikt tā ir vis vienkārša provokācija.
+Quote Post
aivvv
post Jul 16 2006, 18:22
Post #93

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

nee nee nu jau juus aizbraucan no ssii pavediena saals laugh.gif laugh.gif laugh.gif

""persona ar kuru es diskutēju bija Aivvv (tas daudz ko izsaka)""
pateicos cool.gif

neteiksim arii tekstus ka nepiniet tos kas sevi neaizstaav smile.gif
kurbijkurne sseit ir plassi paarstaaveeta ja taa var izteikties tongue.gif

man ssis pavediens lloti patika no saakuma nesapratu kapeec bet patika...
nu tad es biku padomaaju (jaa jaa zinu man tas ir kaitiigi bet gadaas dry.gif )

es teiktu ka juus progreseejat nu klluustat pat mazaakiem kretiiniem vismaz savaa kretiinismaa vairs neesat tik vienoti driiz jau te ""normaals cilveeks"" (nu kurbijkurnietis larperis apkopeeja un citi jauki llautinni) arii varees sajusties kaa maajaas manas klusaakaas/skallaakaas ceriibas leenaam piepildas juus esat jau izteikti sabiedriski izteikti jauki kkiiveejaties arii guleet savaa starpaa esat saakussi...

atllausiet pasniegt publisku draudziigu buccu blush.gif visiem un laba veeleejumus turpmaakai sadarbiibai un kopdziivej ar jums muusu jaukajaa latvijas interneta tiimeklii (ak jaa jaaiet sadot paaris siikajaam no ""meitennu klubinna"" :atziimee blocinnaa:)

ziniet man gandrizi asarinna vai noripoja aiz laimes es kaadu briidi biju pat atmetis ceriibu happy.gif

This post has been edited by aivvv: Jul 16 2006, 18:23

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
aigarius
post Jul 16 2006, 19:24
Post #94

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

QUOTE(Shumins @ Jul 15 2006, 15:07)
Laigan tai pashaa laikaa manas tiesiibas uz briiviibu tiek atnjemtas, iespeeja veidot savu dziivi peec saviem ieskatiem un suutiibas ir neiespeejami...
*

Ne viens tev neko nev atņēmis - tikai iedevis. Tev no dzimšanas tika iedota par brīvu vieta sabiedrībā. Tev tika uzdāvinātas tiesības. Tev tika uzdāvināta veselības aprūpe un izglītība. Tev tika uzdāvināta aizsardzība. Tas viss tika darīts cerībā, ka tu paliksi par šīs valsts pilsoni arī turpmāk un ar laiku atmaksāsi šīs dāvanas nodokļos. Līdzīgi kā kredītu bankā. Un ja tu atmaksāsi pietiekoši daudz un ilgi, tad tev pat ir apsolītas vecumdienas, kur tev nevajadzēs strādāt un vares dzīvot no pensijas.

Tas ir tas, ko tev piedāvā valsts.

Ja tev nepatīk - vari no ta atteikties. Vari aizbraukt uz citu valsti un sākt tur no nulles. Tev, protams, nedāvinās vēlreiz tādas privilēģijas kā parasti dāvina pilsonim, bet nu tā ir tava izvēle. Tu pat vari iegādāties kādu palielāku zemes gabalu vai kuģi un pasludināt neatkarību. Tikai ņem vērā, ka atsakoties no pilsonības tu atsakies ne tikai no nodokļiem, bet arī no visām tev uzdāvinātajām tiesībām. Pat "cilvektiesības" būtībā ir starpvalstu vienošanās, no kuras tu (kā jauna valsts) izkrīti. Neuzbrukšanas akti un starpvalstu tirdzniecības protokoli vairs uz tevi nebuus spēkā, līdz ar to pāri tavas jaunās valsts robežām neko nekādā veidā transportēt vai pārdot nevarēs.

Valsts ir gan fiziskā gan juridiska infrastruktuura, kas ļauj mums eksistēt. Tev ir brīvība no tās atteikties, bet vai tu tiešām to gribi?

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
Ragana
post Aug 12 2006, 12:32
Post #95

Danshaku

From: yume no sekai

QUOTE(aivvv @ Jul 16 2006, 17:22) *

es teiktu ka juus progreseejat nu klluustat pat mazaakiem kretiiniem vismaz savaa kretiinismaa vairs neesat tik vienoti driiz jau te ""normaals cilveeks"" (nu kurbijkurnietis larperis apkopeeja un citi jauki llautinni) arii varees sajusties kaa maajaas manas klusaakaas/skallaakaas ceriibas leenaam piepildas juus esat jau izteikti sabiedriski izteikti jauki kkiiveejaties arii guleet savaa starpaa esat saakussi...

parasti tā notiek ar ikvienu forumu - cilvēkiem patīk, kad viņi zin, ar ko sarunājam internetā, viņiem patīk taisīt pasākumus un saietus savai foruma kompānijai...
Tā rodas lielāka kopības sajūta.
Nod```` anime ir tas pats, kas apvainot jebkādu citu mākslas žanru, un apvainot fanus - tā ir vienkārši nepieklājība, apvainojot citu cilvēku par to, ka tam ir kāda aizraušanās...
Nekas vairāk.

p.s.Tas vecis bildē izskatās pilnīgi normāls.

--------------------
Hey, the world is pretty, isn't it?
+Quote Post
GM
post Aug 25 2006, 12:56
Post #96

Resident Alcoholic

Group: ALK

Eh, kiddies - when will you ever learn? smile.gif

IPB Image

WTF is that? Uzskatāms pierādījums no "Bioloģijas pamatiem 7. klasei" tam, ka mātei dabai tomēr arī ir humora izjūta?

Shoreiz mums gan izieshana ielas izpalika

Jums par laimi. Latvijas populācijas degredēto civilokupantu procents (ielās un ebreju geto pazīstami kā urlas) visticamāk diezgan ātri pārtrauktu šo šarādi. Un šajā gadījumā es pat atļautos reizi mūžā pārkāpt saviem principiem un viņus atbalstīt.

omg Pakkun izskataas fenomenaali XD

Fenomenāli muļķīgi?

Paskaidro, Foxy, man - nezinātājam - kas tev liekas tik ļoti fenomenāls pseido-vīrietī, kurš ietērpies kleitā. Ok - iespējams viņš tagad ir vienīgais vīriešu kārtas pārstāvis ar kuru tu vari salīdzināt skropstu tušas un nagu laku toņus un diskutēt par aktualitātēm kokteiļkleitu jomā, bet kaut kas man liek naivi domāt, ka šai pielūgsmei ir kāds racionāls un visnotaļ loģisks izskaidrojums.

This post has been edited by GameMaster: Aug 25 2006, 13:13

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Spectre
post Aug 25 2006, 13:04
Post #97

Hentai

From: Bristol, UK

Nākamreiz pārģērbjat Seven of Zero par Lacus sama laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Es tiešām to gribētu redzēt - ja vaig norādījumus par tērpiem un krāsām droši konsultējaties ja nezinat kā izskatās Lacus happy.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
ReD_FoXy
post Aug 25 2006, 14:13
Post #98

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 12:56) *

omg Pakkun izskataas fenomenaali XD

Fenomenāli muļķīgi?

Paskaidro, Foxy, man - nezinātājam - kas tev liekas tik ļoti fenomenāls pseido-vīrietī, kurš ietērpies kleitā. Ok - iespējams viņš tagad ir vienīgais vīriešu kārtas pārstāvis ar kuru tu vari salīdzināt skropstu tušas un nagu laku toņus un diskutēt par aktualitātēm kokteiļkleitu jomā, bet kaut kas man liek naivi domāt, ka šai pielūgsmei ir kāds racionāls un visnotaļ loģisks izskaidrojums.

GM, par gaumi nestriidas. Tas ka tev tas nepatiik ir visiem sen zinaams. Nebaaz tak to savu viedokli visiem aciis tik biezhi. Mees zinam tavu nostaaju un ir labi, mees tevi saprotam, buus labi. Fenomenaali taapeec ka cilveekam ir iekshas dariit to kas cilveekiem nav pierasts. Tavas iekshas sniedzas tikai liidz labai iedzershanai. Tu kaut ko taau vareetu izdariit un veel pasmieties par to? Get a life.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
GM
post Aug 25 2006, 14:39
Post #99

Resident Alcoholic

GM, par gaumi nestriidas. Tas ka tev tas nepatiik ir visiem sen zinaams. Nebaaz tak to savu viedokli visiem aciis tik biezhi. Mees zinam tavu nostaaju un ir labi, mees tevi saprotam, buus labi. Fenomenaali taapeec ka cilveekam ir iekshas dariit to kas cilveekiem nav pierasts. Tavas iekshas sniedzas tikai liidz labai iedzershanai. Tu kaut ko taau vareetu izdariit un veel pasmieties par to? Get a life.

Šeit netiek runāts par "laifa getošanu" vai gaumes lietām. Es vienkārši cenšos izprast situāciju - kur rodas šāda apbrīna?
Un paskaidrojums, protams, mani neapmierināja, ņemot vērā, ka neierastu lietu darīšana būtu apbrīnas vērta tikai tādā gadījumā, ja tas kaut kādā mērā pozitīvi atsauktos uz kādu nebūt jomu.
Piemēram, bagāts žīdmasons, savai rasei/kārtai neraksturīgā kārtā izdomā iet ielās un cilvēkiem dalīt sevis sazagtos miljonus. Neraksturīga rīcība, ko var nosaukt par fenomenālu.
Dāma-modele, kura nekad mūžā nav devusies ielās dodas slaucīt Vērmaņdārzu un savākt suņu kakas - apbrīnas vērta, fenomenāla rīcība.
Kur izriet fenomens, no džeka, kurš ieģērbjas sieviešu drānās, nostājas pozā, ko varētu raksturot ar cietumnieku parunu "upal v duše-otčnulsa-zandņica boļit" un rada sliktu piemēru jaunākajai paaudzei?

This post has been edited by GameMaster: Aug 25 2006, 14:42

--------------------
+Quote Post
ReD_FoXy
post Aug 25 2006, 14:42
Post #100

onibaba

QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 14:39) *

Šeit netiek runāts par "laifa getošanu" vai gaumes lietām. Es vienkārši cenšos izprast situāciju - kur rodas šāda apbrīna?
Un paskaidrojums, protams, mani neapmierināja, ņemot vērā, ka neierastu lietu darīšana būtu apbrīnas vērta tikai tādā gadījumā, ja tas kaut kādā mērā pozitīvi atsauktos uz kādu nebūt jomu.
Piemēram, bagāts žīdmasons, savai rasei/kārtai neraksturīgā kārtā izdomā iet ielās un cilvēkiem dalīt sevis sazagtos miljonus. Neraksturīga rīcība, ko var nosaukt par fenomenālu.
Dāma-modele, kura nekad mūžā nav devusies ielās dodas slaucīt Vērmaņdārzu un savākt suņu kakas - apbrīnas vērta, fenomenāla rīcība.
Kur izriet fenomens, no džeka, kurš ieģērbjas sieviešu drānās, nostājas pozā, ko varētu raksturot kā "upal v duše-otčnulsa-zandņica boļit" un rada sliktu piemēru jaunākajai paaudzei?

Labi, piekriitu. Pakkun neizskataas fenomenaali.
Bet shis purns gan.

Attached thumbnail(s)
Attached Image

--------------------
IPB Image

+Quote Post
GM
post Aug 25 2006, 14:44
Post #101

Resident Alcoholic

Bet shis purns gan.

Nē, arī šis purns neizskatās fenomenāli. Viņš izskatās pēc diezgan ierasta, 8'ās klases standarta gīka. Tev, meitēn, nav sapratnes par vārdu "fenomens" un "apbrīna" nozīmi.

This post has been edited by GameMaster: Aug 25 2006, 14:48

--------------------
+Quote Post
ReD_FoXy
post Aug 25 2006, 14:50
Post #102

onibaba

QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 14:44) *

Bet shis purns gan.

Nē, arī šis purns neizskatās fenomenāli. Viņš izskatās pēc diezgan ierasta, 8'ās klases standarta gīka. Tev, meitēn, nav sapratnes par vārdu "fenomens" un "apbrīna" nozīmi.

Vareni, tu sevi nosauci par giiku. laugh.gif Tieshi tas ir fascineejoshi. Taa tik turpini. biggrin.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
GM
post Aug 25 2006, 14:55
Post #103

Resident Alcoholic

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 25 2006, 14:50) *

QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 14:44) *

Bet shis purns gan.

Vareni, tu sevi nosauci par giiku. laugh.gif Tieshi tas ir fascineejoshi. Taa tik turpini. biggrin.gif

Redzi, meitēn, tu pati izmanto argumentu vietā vairāk kā piecus gadus vecus fotouzņēmums labi zinot, ka tagad es nebūt tāds neizskatos. Tā kā lūdzu pēc izteikti pašironiskas atbildes, iztiksim bez bērnudārza līmeņa "tu pats sevi nosauci par gīku lolololo tā turpini hihi". Es joprojām gaidu saturīgu atbildi uz manu pirmspēdējo postu.

--------------------
+Quote Post
Pakkun
post Aug 25 2006, 15:06
Post #104

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

smiekliigi, ljoti smiekliigi biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
ETM
post Aug 25 2006, 15:34
Post #105

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

ehh.. es jau gribeeju lai tas viss noplok, bet nu ja taa lieta tiek aizsaakat, nekas cits neatliek kaa turpinaat.

Jau ieprieksh noskaidrojaam: par gaumi nestriidas, par to njirgaajas. Briidii kad cilveeks pasaka "Bet man taa patiik!" jebkaadas turpmaakas diskusijas ne pie kaa nenovestu.

Tomeer es atljaushos riskeet un meegjinaat to turpinaat. Iisteniibaa turpmaako tekstu vareetu uztvert vienkaarshi kaa manas paardomas par sho jautaajumu, jo sakariigu atbildi sagaidiit ceriibas man nav.

Taatad: konkreetais gadijums - viirieshu kaartas paarstaavis ieteerpts kleitaa. Skaisti. Fenomenaali. Diez vai. Amizanti, smiekliigi - jau tuvaak patiesiibai. Protams, gadiisies arii cilveeki kam tas skitiis tik tieshaam skaisti, bet shajaa gadiijumaa es iipashos iiznjeemuma gadiijumus neapluukoshu.

Tas ka tas viss ir ljoti nepierasti un nepienjemti padara situaaciju smiekliigu. Tikai dazhaadi cilveeki to uztver dazhaadi. Cits to uztvers pozitiivi deelj fakta, ka tas uzlabo garstaavokli, cits devinees kaa stulbu un izsmieklam deriigu, gan jau ka buus arii kaads kam ir pilniigi vienalga. Bet es tomeer neticu ka kaads pilnaa nopietniibaa to uzskatiis par ko dzilji pozitiivu UN ne smiekliigu (ne, specifiskie iznjeemumi, kaa jau teicu, neskaitaas).

Sanaaca nenobeigta doma. Nu gruuti jau nobeigt, taa tomer ir iesaakta kaa diskusija, kuras tapshanas gaitaa tomeer tika nokauta naivaa ceriiba senjemt sapraatiigu atbildi, tapeec arii censhos neuzdot jautaajumus.

--------------------
Because i can!
+Quote Post

12 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:20