![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
OK, šis nav īsti AMV, bet JMV (Japanese Music Video) =)))
Iesaku visiem novilkt šo te klipu. Dzīvespriecīgs, jauks, mīļš klipiņš. Mans mīļākais! =) -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mans mīļākais AMW ir Tarzan& Jane(Inuyasha)
ļoti jautrs Un pats pats mīļākais My love (Inuyasha) -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Starp citu, nesen ljoti iepatikaas lain AMV. Vairaaki! Bet manupraat vislabaakais ir Him-Join Me-lain
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nav neviena laba AMV ar Hikaru no Go.
Vienīgais, kas likās daudz maz labs ir: Hikaru no Go - Trailer ar E.S. Posthumus mūziku. Vajadzēs pašam uztaisīt kādu krutu AMV, kad dabūšu dvd-ripus. Patika viens amv ar dbz: DBZ - Terminator 3 trailer. Baigi labi piestāv. Tur viena arī kiborgs animē ir. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tagad mans mīļākas AMV ir Naruto Lee Tribute
Dievinu šo dziesmu, vai kāds nezin tās autoru(ja kādam ir tāds AMV) -------------------- |
Kikio |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 61 Joined: 29-November 05 From: Pie upes ābeles zarā... ![]() |
Viennozīmīgi mīļākais klips man ir Evanescence - My Immortal (InuYasha), vēl patīk Blackmore's Night - Under a Violet Moon (arī InuYasha) un Seal - Kiss from a Rose (InuYasha). Lika padomāt.
-------------------- Tall ships and tall kings Three times three What brought they from the foundered land Over the flowing sea? Seven stars and seven stones And one white tree. |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Man patiik ka man padodas mans
Vegeta - (DBZ) AMV Veel bija kads AMV par DBZ bet neatceros kads nosaukums. "That's your lucky mission" vai kaut kaa taa -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Vislabaakais AMV ir Liberi Fatali no FF VIII... tas ir super.....
![]() -------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
FLCL - Deep Sexy Sky
labi labi - vieniigais amv nosaukums kuru es atceros...nju un skatiities ar var, smiekliigs peec vella... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
scoop |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 21-December 05 ![]() |
phantom of the opera [Vampire Hunter D]
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
1st - Bleach parody ~Ichigo and Byakuya~ (ja to protams var nosaukt par amv.
![]() 2nd - Bleach Soul Society karaoke night 3rd - If Renji were gay Mana pasistā, jocīgā gaume.:B This post has been edited by Tomoko: Mar 21 2007, 08:30 |
Hikaru |
![]()
|
Šis AMV man patīk:
![]() |
Hikaru |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Jan 7 2006, 16:59) Tagad mans mīļākas AMV ir Naruto Lee Tribute Dievinu šo dziesmu, vai kāds nezin tās autoru(ja kādam ir tāds AMV) Ar tādiem līdzīgiem nosaukumiem ir daudz amv ar dažādām dziesmām. Tas kas tev ir, dziesmas izpildītājs ir Drowning Pool - "Bodies - xXx remix". Šitādas dziesmas patīk... ![]() Man ļoti patika šādi AMV: Card Captor Sakura - Release (Bleach Opening) ![]() Azumanga Daioh - Daioh Fantasy A+ - parodija uz Final Fantasy ![]() R.O.D TV - webpages - omg, omg, omg noskatījos šo amv, tagad gribu šo anime redzēt. Es to vēl neesmu redzējis. ![]() ![]() Place Promised in Our Early Days - Addicted - tas ir tas meistardarbs par vijolēm, kuru neesmu redzējis. Tādus meistardarbus neskatos. Bet šis amv man patika. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
DNAngel - Still Standing - baigi laba amv xD
šito es tikai vakar nokačaaju no viena cilveeka, kuru jus varat atrast DC ar niku Hikaru hihi... ^^ -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:15 |