![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Uhuhuhuhuhuhu~
Un kā vēl darīts :3 Kam vaig džekusxdžekus, ja ir meitenesxmeitenes. :3 Saldā, maigā āda, plūstošās līnijas, tās mazās plaukstiņas, maigā seja un sievišķība, - kas gan ir par to vēl skaistāks? Uz sievietēm ir tik patīkami skatīties. :3 (it īpaši, ja tās ir zem 25, jaunas un frish) -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
[blablabla] Saldā, maigā āda, plūstošās līnijas, tās mazās plaukstiņas, maigā seja un sievišķība, - kas gan ir par to vēl skaistāks? [blablabla] *klepus klepus* sievietes mēdz būt dažādas. un, diemžēl, ne vienmēr(visai reti vispār) l-bietes ir izskatā daiļas. somiem ir tāds labs teiciens - rekka lezbo! rekka ir tipiskais smagās mašīnas šoferis un kas ir lezbo, mēs zinam ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
come on, te iet runa vairāk vai mazāk par anime. shoujo-ai; kur tu tur esi redzējis kādu rekka lezbo? :3
dzīvē pārsvarā tie stright un bi zaķi ir tie smukie. Lezbo ir vecas veģetārietes, pārsvarā, Bet noteikti jau, ka ir arī kāda smuka. -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
psst.. es negribu pārtraukt jūsu dziļdomīgās sarunas, taču vēlētos atgādināt jums topika tēmu - YAOI!
Paldies par uzmanību. BTW. runājot par lezbietēm, Tigra, lai ko tu domātu, realitāte tomēr ir smagāka... 98% pārliecināto lezbiešu tiešām ir "babas gromas" ar neskūtām padusēm un vai nu musīšiem vai alus vēderiņu. Tas ir diezgan labi novērojams tādās sabiedriksās vietās kā - ārzemju semināri, kur tās ir lielas aktīvistes. Gudras sievietes.. bet - manuprāt pārāk vīrišķīgas. Ievērosim, viss augstāk minētais ir attiecināms tikai uz pārliecinātām lezbietēm bi, un " vēl nēesmu ilzemusi kādas orientācijas esmu" vai "man džeki nepievērš uzmanību, tāpēc es esmu ar meitenēm" utl. parasti ir jaunas meitenes.. kuras ar ļoti lieliem izņēmumies izskatās vīrišķīgi, var būt puiciski, bet ne vīrišķīgi. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
sievieshi. labaak saakiet veerties shoujo ai ![]() tas ir paraak saldi un paaraak debiili. esmu visaa savaa dziivee lasiijusi tikai vienu normaalu shoujo ai, pie tam tas bija no autores, kas paarsvaraa taisa shounen ai... >.> animees shoujo ai ir BRIESMIIGS. Tik saldi, ka nelabi paliek. Kaa juus varat to iztureet? This post has been edited by +Chibi+: Feb 27 2008, 11:17 -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
-------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Saldāk par yaoi jau nav.
'sides, ja ir autors, ne autore, tad ir pat baigi ok. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
nezin, man laikam nav paveicies atrast nevienu cieshamu shoujo ai, iznjemot to pashu Sumomo Yumeku, kura paarsvara taisa yaoi..
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:23 |