IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

9 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Yaoi, filosofiska diskusija
+Chibi+
post Nov 8 2005, 21:10
Post #46

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(Ghoul @ Nov 8 2005, 20:54)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 8 2005, 20:48)
tāpat varētu notikt, arī ja līdzpaņemtais pusis satiktu garkājainu blondīni ar uzpumpētām krūtīm. So? Izvērstos tāpat.
*

nee, jo homosexuaalja gadiijumaa, vinjam pofig par sievieti, vinjsh ieraudziitu sexiigu dzeku un ietu pie vinja. Bet otraa gadiijumaa dzekam patiik sievietes, ja vinjsh esjot ar meiteni satiek sexiigaaku, vinja maitenei ir liela iespeeja uzvareet shinii "ciinjaa", jo dzekam patiik sievietes, ne dzeki ohmy.gif . Ehhh un domaajams, ka neskrietu vinjsh uzreiz pie pirmaas smukaakaas, ko satiks..... dry.gif
*

lielākā daļa vīriešu ir idioti, kas vēŗtē sievietes tikai pēc izskata, so.. Protams, ka skrietu.

Un - homosexuaaljiem lielaakoties nav "pofig" par sievietēm. Drīzāk otrādi. Respekts ir daudz lielāks, kā vienkāršam hetero jāklim.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ghoul
post Nov 8 2005, 21:16
Post #47

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(+Chibi+ @ Nov 8 2005, 21:10)
QUOTE(Ghoul @ Nov 8 2005, 20:54)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 8 2005, 20:48)
tāpat varētu notikt, arī ja līdzpaņemtais pusis satiktu garkājainu blondīni ar uzpumpētām krūtīm. So? Izvērstos tāpat.
*

nee, jo homosexuaalja gadiijumaa, vinjam pofig par sievieti, vinjsh ieraudziitu sexiigu dzeku un ietu pie vinja. Bet otraa gadiijumaa dzekam patiik sievietes, ja vinjsh esjot ar meiteni satiek sexiigaaku, vinja maitenei ir liela iespeeja uzvareet shinii "ciinjaa", jo dzekam patiik sievietes, ne dzeki ohmy.gif . Ehhh un domaajams, ka neskrietu vinjsh uzreiz pie pirmaas smukaakaas, ko satiks..... dry.gif
*

lielākā daļa vīriešu ir idioti, kas vēŗtē sievietes tikai pēc izskata, so.. Protams, ka skrietu.

Un - homosexuaaljiem lielaakoties nav "pofig" par sievietēm. Drīzāk otrādi. Respekts ir daudz lielāks, kā vienkāršam hetero jāklim.
*

well, var atgadiities, ka meitenei blakus nav "lielaakaas daljas " dalja biggrin.gif ehh un ja vinjsh iet pie pirmaas smukaakaas, tad es saku, ka taa ir labaak, meitenei nebuutu labi dziivot kopaa ar shadu cilveeku.....

yeah, yeah vinji saprot sievietes un vinji zin, ka sievieteem ir juutas, piekriitu, pofig nebija pareizais vaards ko teikt, bt man liekas, ka homosexuaalis tomeer ietu pie taa dzeka un pamestu miteni, lai iet viena, ar kaajaam....

sitam stulbos hetero jaakljus!!!!!!!! dry.gif biggrin.gif
+Quote Post
Church
post Nov 8 2005, 21:18
Post #48

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(+Chibi+ @ Nov 8 2005, 20:10)
...
...
*

peec izskata veertee kad zvejo uz 1-2 dienaam/reizeem. peec galvas satura - ja > meenesim. vai, ja maks/mersedess atljauj, tad arii peec meenesha. ;>
+Quote Post
Kikumi
post Nov 8 2005, 21:24
Post #49

Ecchi-san

Group: Chuunin
From: Rīga

Neesmu īsta yaoi fane, jo uzskatu, ka tas ir pārāk neētiski, īpaši tad, ja tiek salikti kopā brāļi vai labākie draugi. OMG! That's so gross! Esmu ar vienu roku PAR vieglu shonen-ai, bet ne par hardcore yaoi. Yaoi is evil! +.+

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
lastguru
post Nov 9 2005, 01:59
Post #50

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Sigfa @ Nov 8 2005, 08:39)
LOL, tie nav viirieshi, taas visas ir sievietes, jo neviens -NEVIENS- nepateiktu, ka tev avataraa ir viirishkjis, ja vien nebuutu redzeejis Loveless.

blink.gif blink.gif blink.gif Chibi avataaraa ir viirietis????? .... .... .... wow.... truuxt vaardi.... blink.gif blink.gif blink.gif

pasham nav nekaadu iebildumu pret Yaoi kaa maakslas izpausmi, pat interesanti dazhreiz galerijaa ieskatiities... Piekriitu ka geji biezhi vien labaak izturas pret sievieteem.

te buus veel viens interesants textinjsh par geju lauliibaam ja nu gadiijumaa kaas van redzeejis:
12 Reasons Gay Marriage is Bad
  1.  Homosexuality is not natural, much like eyeglasses, polyester, and birth control are not natural.
  2. Heterosexual marriages are valid because they produce children. Infertile couples and old people cannot get legally married because the world needs more children.
  3. Obviously gay parents will raise gay children because straight parents only raise straight children.
  4. Straight marriage will be less meaningful, since Britney Spears's 55-hour just-for-fun marriage was meaningful.
  5. Heterosexual marriage has been around for a long time, and it hasn't changed at all: women are property, Blacks can't marry Whites, and divorce is illegal.
  6. Gay marriage should be decided by the people, not the courts, because the majority-elected legislatures, not courts, have historically protected the rights of minorities.
  7. Gay marriage is not supported by religion. In a theocracy like ours, the values of one religion are always imposed on the entire country. That's why we only have one religion in America.
  8. Gay marriage will encourage people to be gay, in the same way that hanging around tall people makes you tall.
  9. Legalizing gay marriage will open the door to all kinds of crazy behavior. People may even wish to marry their pets because a dog has legal standing and can sign a marriage license.
  10. Children can never succeed without both male and female role models at home. That's why single parents are forbidden to raise children.
  11. Gay marriage will change the foundation of society. Heterosexual marriage has been around for a long time, and we could never adapt to new social norms because we haven't adapted to cars or longer lifespans.
  12. Civil unions, providing most of the same benefits as marriage with a different name are better, because a "separate but equal" institution is always constitutional. Separate schools for African-Americans worked just as well as separate marriages will for gays & lesbians.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Taka
post Nov 9 2005, 08:41
Post #51

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

lastuguru - jeņķu situācija nav Latvijas situācija. Neizprotu tavu kaismi geju aizstāvībā, ja vien pats arī neesi...

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Ginta
post Nov 9 2005, 08:49
Post #52

Hakushaku

tātad - īsi un konkrēti:
1. kāpēc visi ir iedomājušies, ka geji ir kaut kādi seksuālā bada cietēji?? arī viņi ir dažādi un tā pat kā jebkurš parasts cilvēks katrs meklē ko savu. un ja jau viņš aiztīosar to otru puisi, tad arī normāli orientēts ar līdzvērtīgu domāšanu to pašu darītu satiekot jau iepriekš pieminēto sieviti.. (jāklis ir jāklis, veinalga vai hetero- vai homo-..)
2. nē Chibi avatarā nav vīrietis!! tas ir 12 gadus vecs puisītis!!
3. attiecības starp brāļiem vai citām radniecīgām personām ir incest, ne yaoi.
4. iesaku dažiem labiem noskatīties ko vairāk par dažām loveless sērijām pirms sākt runāt par yaoi, jo tas ir kaut kas pavisam cits..

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
Taka
post Nov 9 2005, 10:35
Post #53

Tennou

Man ir pūdeļa kucīte Zvaigznīte. Es viņu patiesi mīlu un vēlos precēt.
Vēlos lai mūsu jūtas tiktu nostiprinātas ar patiesas mīlas zvērestu baznīcā.
Man tas tiek liegts. Es jūtos apspiests, manas cilvēktiesības ir ierobežotas. Iešu demonstrācijā un piketēšu pie valdības ēkas jo mani apbižo šauri domājošie, kuri nesaprot patiesas mīlas dziļumus.

--------------------
+Quote Post
ShinChan
post Nov 9 2005, 11:49
Post #54

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Taka @ Nov 9 2005, 07:41)
lastuguru - jeņķu situācija nav Latvijas situācija. Neizprotu tavu kaismi geju aizstāvībā, ja vien pats arī neesi...
*

Vairums lastguru citēto punktu diezgan viegli var pārnest arī uz mūsu sabiedrību. Un argumenti ir diezgan precīzi, pamatoti un atmasko to demagoģiju, kas ir par un ap gejiem. Atļaut viņiem laulāties ir robeža līdz kurai es esmu gatavs iet, bērnu adopcijai nepiekrītu.

QUOTE(Taka @ Nov 9 2005, 09:35)
Man tas tiek liegts. Es jūtos apspiests, manas cilvēktiesības ir ierobežotas. Iešu demonstrācijā un piketēšu pie valdības ēkas jo mani apbižo šauri domājošie, kuri nesaprot patiesas mīlas dziļumus.
*

Nu redz, te ir līdzīgi kā ar tām balsstiesībām nepieskaitāmajiem. Ja cilvēks, tavā gadījumā dzīvnieks, nesaprot ko dara, tad viņam nevar ļaut balsot vai laulāties. Un vai tad tava kucīte Zvaigznīte zinot, kas viņu sagaida kāzu naktī maz būtu ar mieru ar tevi precēties? Tu saki cilvēktiesības, bet es saku, ka tu uzstāj uz visatļautību. Visām tiesībām ir ierobežojumi un ja geju laulībās es nekādus milzīgus draudus nesaskatu, jo esmu nedaudz pastudējis atropoloģiju, tad zoofīlija, nekrofīlija un visas pārējās fīlijas jau ir smagas pataloģijas un šādi cilvēki ir nopietni ārstējami, par kādām cilvēktiesībām te var runāt?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Ginta
post Nov 9 2005, 12:31
Post #55

Hakushaku

QUOTE(Taka)
tieši šitāda cilvēku attieksme man patiešām derdzas.. ir tik daudzi, kas kā argumentu homoseksuālu attiecību nolikšanai saka:
jā, jā šodien gejus pieņemsim, rīt jau pedofīlus/zoofīlus/dendrofīlus/nekrofīlus un sazin vēl ko..
damnit! kas ar jūsu prātiņiem notiek??
ja negribat piekrist jau ShinChan pieminētajam, ka homoseksualitāte nav nekāda slimība, tad varbūt aizdomājaties kaut vai tikai par to, ka homoseksuālās attiecībās vienmēr ir abpusēja piekrišana (nezinu, kā to vislanbāk nosaukt, bet galvenā doma ir tāda, ka jebkuram ir iespēja izvēlēties - pieņemt attiecības vai pateikt 'nē'. ja tā nav - tad gan var jau sākt runāt par cilvēktiesību pārkāpšanu), bet citiem (bērniem, dzīvniekiem utt.) pārsvarā tas tiek uzspiests (pielietojot fizisku un/vai psiholoģisku pārākumu, vardarbību) vai panākts ar viltu (jo kā jau zināms, tie ir viegli ietekmējami).

--------------------
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
ShinChan
post Nov 9 2005, 12:40
Post #56

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 11:23)
Parasti ShinChan savu atbildi pamato, tachu shoreiz izklausaas, ka Miilestiiba ir lielaaka nekaa zilonis...
*

Jā, tieši tā, mīlestība uz cilvēku. Nedalot, nešķirojot un nelietojot tumšo viduslaiku retoriku un nupat jau arī metodes. Tev ar to ir problēmas. Vai arī tavs prāts nepieļauj domu, ka kāds nebūdams gejs var arī zobus neatņirdzis neriet uz visu citādo? Piedod, ja liku vilties.
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 11:23)
miileet kuciiti = Geiji = Citi fiili ....
*

Savukārt pie šī vienādojuma vēlētos lasīt tavus argumentus...

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Taka
post Nov 9 2005, 16:42
Post #57

Tennou

Tiešām? Kurš teica, ka mana hipotētiskā kucīte pret mani neizjūt maigas jūtas un tas viss nenotiek ar abpusēju piekrišanu?
Esat par to pārliecināti? Jums visiem ir šaura, zoofobiska domāšana!!! smile.gif

Man nav problēmu ar to, ka divi vīrieši/sievietes vēlas mīlēt viens otru, bet es nevēlos lai no manis tiktu pieprasīta kaut kāda viņu attiecība akceptēšana jebkurā līmenī. Tas jēdziens, kas ir legāls ir ļoti stiepjams, domāju ar laiku arī mazus bērnus/zvēriņus/dajebko drīkstēs mīlēt, jo mīlestībai taču nav robežu.

Jau labi sen sabiedrības daļā valda uzskats, ka demokrātija=visatļautība. Tā kā es domāju, ka ne tādas vien laulības tiks atļautas ar laiku.

Problēma ir tā, ka šīs sabiedrības grupas vēlas plašāku atzīšanu, lai gan viņus neviens neapspiež, no darba ārā nemet, cietumā neliek. Viņiem ir savi klubi, pludmales utt. kuras netiek ne slēgtas nedz arī kādā citā veidā apspiestas. Viņi var brīvi nodoties savām attiecībām un nekāda krimināla vai sociāla atbildība par to nedraud, ja nu vienīgi kādu mazgadīgo aiztiks, bet tas tikai pagaidām, domāju ka pie tā arī tiek strādāts...

Paskatīsimies tagad uz neseno gājienu Rīgā un tā sekām. Parādi redz vajagot. Kāpēc? Sabiedrības atzinību vēlējās? Nē, tā bija apzināta provokācija, daži karstasinīgie, Pērkoņkrustiešus ieskaitot, palamājās ar gejiem, mazdrusku pagrūstījās. It kā jau nekas, bet kāda vētra sacēlās!
Visās malās dūc: "Latvijā apbižo netradicionālos! Te ir homofobi!", valdību bomdardē geju tiesību aizstāvji no dažādām organizācijām, teju teju Eiropas Savienības augstākajā līmenī skatīs lietu par mūsu briesmīgo, neiecietīgo sabiedrību.
Cepuri nost, vajadzīgais efekts panākts ar uzviju.

Vispār tēlot apbižoto ir ļoooti efektīvi un atmaksājas, to mēs visi labi zinam jau no bērnu dienām. Paraudi, apbižojies gan jau mamma vai omīte iedos konfekti. Savs panākts. Ne mazāk efektīvi tas strādā pie demokrātijas. Ir veselas tautas, kuras šādā veidā dzīvo - ASV slikti strādājošu nēģeri, atvainojos afroamerikāni, nedrīkst no darba atlaist, jo tas lūk ir rasisms. Vienas citas, ļoti cietušas un apbižotas tautiņas pārstāvji vēl šobaltdien klīst pa pasaule meklējot un sodot savu vecāku un vecvecāku apbižotājus. Tepat Latvijā ir pārpilnam apbižoto un diskriminēto, kuri diendienā neatlaidīgi cīnās par savām tiesībām likt treknu kluci tur kur viņiem iegribēsies. Vienmēr sabiedrībā ir cilvēki, kuri par kaut ko "cīnās". Pie varas esošajiem tas vienmēr ir izdevīgi, jo šīs hiperaktivitātes savā būtībā ir nekaitīgas, jo novirza cilvēku uzmanību no patiesajām problēmām, cīņa ar kurām varētu būtiski pašķobīt varas pamatus.

Starp citu - runājot par līdztiesību - divas draudzenes tusiņā var staigāt rokās sadevušās un apķērušās, dejot viena ar otru un neviens viņas par lezbietēm nenosauks, bet ja to pašu izdarīs divi draugi, oooo.... smile.gif

Lieta, kas mani visvairāk intriģē ir Yumes klusēšana, pati aizsāka šo topiku, bet nebilst ne vārda. Man šī topika izveidošanas motivācija neliekas visai tīra. Kādi ir Yumes motīvi?
Kaut kāds "pētījums" kura objekti ir visi, kuri šeit izsakās?
Cīņa par Yaoi atzīšanu?
Vai šajā forumā tas kaut kādi tiek apspiests? Foruma puiši regulāri piemētā Yaoi topikus ar pretīgiem komentāriem, to noliek, vai kā citādi traucē fanot par Yaoi? It kā neesmu ievērojis. Kas ir tā "skabarga", Yume?

--------------------
+Quote Post
sipps
post Nov 9 2005, 18:00
Post #58

Unregistered

[quote=Taka,Nov 9 2005, 16:42]
Paskatīsimies tagad uz neseno gājienu Rīgā un tā sekām. Parādi redz vajagot. Kāpēc? Sabiedrības atzinību vēlējās? Nē, tā bija apzināta provokācija, daži karstasinīgie, Pērkoņkrustiešus ieskaitot, palamājās ar gejiem, mazdrusku pagrūstījās. It kā jau nekas, bet kāda vētra sacēlās!
Visās malās dūc: "Latvijā apbižo netradicionālos! Te ir homofobi!", valdību bomdardē geju tiesību aizstāvji no dažādām organizācijām, teju teju Eiropas Savienības augstākajā līmenī skatīs lietu par mūsu briesmīgo, neiecietīgo sabiedrību.
Cepuri nost, vajadzīgais efekts panākts ar uzviju.[/quote]

man ka ierindas pilsonim jau netrauce ka GEJI UN LESBIETES vazajas apkart un megina pieverst sev uzmanibu. pienemiet mus tadus kadi esam. bet vai tadel ir jaiet un jablaustas. bet varbut ari heteresoksualie jaiet demonstracijas lai pieverstu sev uzmanibu? ja prieksnieciba atlaiz no darba kadu HOMOSEKSUALI ORENTETU CILVEKU TAD TA IR DISKRIMINACIJA, un vins var versties ties jo luk vinu atlaida sakara ar to ka vins ir gejs. bet varbut ari jebkuram normali orentetam cilvekam ari jagriezas tiesa pret darba deveju pamatojoties uz to ka vins tiek diskriminetrs savas normalas orentacijas del.?

tapat ka pasaule lielakie RASISTI ir afroamerikani.

Starp citu - runājot par līdztiesību - divas draudzenes tusiņā var staigāt rokās sadevušās un apķērušās, dejot viena ar otru un neviens viņas par lezbietēm nenosauks, bet ja to pašu izdarīs divi draugi, oooo.... smile.gif
[/quote]

tas ir tapec ka sabiedriba divu sieviesu atiecibaam nepievers tik lielu uzmanibu un tas liekas pats par sevi saprotams. to never isti izskaidrot kapec bet tas ta vienkarsi ir.

Vai šajā forumā tas kaut kādi tiek apspiests? Foruma puiši regulāri piemētā Yaoi topikus ar pretīgiem komentāriem, to noliek, vai kā citādi traucē fanot par Yaoi?
*

[/quote]

tapec ka tas ir pretigi, lidz kaulam pretigi. maja tu vari darit ko gribi BET KAPEC TAS IR JAIZRADA PUBLISKI. KAPEC? neviens ja nenosoda to ka tu guli ar savu dzimumu nosoda to ka tu skraidi apkart un blausties par to la tevi saprot un atdzist par normalu. un tas savukart jau nav normali
+Quote Post
Ginta
post Nov 9 2005, 18:28
Post #59

Hakushaku

QUOTE(Taka)
Problēma ir tā, ka šīs sabiedrības grupas vēlas plašāku atzīšanu, lai gan viņus neviens neapspiež, no darba ārā nemet, cietumā neliek. Viņiem ir savi klubi, pludmales utt. kuras netiek ne slēgtas nedz arī kādā citā veidā apspiestas. Viņi var brīvi nodoties savām attiecībām un nekāda krimināla vai sociāla atbildība par to nedraud, ja nu vienīgi kādu mazgadīgo aiztiks, bet tas tikai pagaidām, domāju ka pie tā arī tiek strādāts...
..labi, cietumā tiešām neliek, bet no darba gan, ja ko tādu uzzin, ui kā met..
..labi, ir savi klubi, bet nezkāpēc pat tur nereti parādās indivīdi, kas savu homofobisko noslieču vadīti ņem un piesit cilvēkus līdz nāvei.
..labi, piekrītu, ka viņu gājiens nebija tā labākā ideja, jo ir arī labāki varianti, kā panākt līdztiesības (pieņemu, ka viņi vienkārši akli sekoja citu valstu piemēram - kā nekā tā taču citur arī dara). bet kāpēc vajadzēja bļaustīties pretī. varēja taču vienkārši ignoru uzlikt.
Starp citu - runājot par līdztiesību - divas draudzenes tusiņā var staigāt rokās sadevušās un apķērušās, dejot viena ar otru un neviens viņas par lezbietēm nenosauks, bet ja to pašu izdarīs divi draugi, oooo....
QUOTE(sipps)
tas ir tapec ka sabiedriba divu sieviesu atiecibaam nepievers tik lielu uzmanibu un tas liekas pats par sevi saprotams. to never isti izskaidrot kapec bet tas ta vienkarsi ir.
jā, jā, tā nu gan ir līdztiesība.. kā domā, kas būtu vainīgs?? (brīdinājums - turpmākajās situācijās ir ņemts vērā vispārīgs lielākās daļās sabiedrības viedoklis, tas nenozīmē, ka tā ir vienmēr un visur)
situācija 1: tusiņš divi viena dzimuma pārstāvji dejo. gadījums a. divas sievietes - puišiem patīk/vienalga, meitenēm - vienalga; gadījums b.divi vīrieši - meitenēm - patīk/vienalga, puišiem - ui, kā nav vienalga..
labi, situācija 2 - sekss trijatā gadījums a. divas meitenes, veins puisis - viss ir tik jauki, viss it tik labi.. gadījums b. divi puiši viena meitene - lielais ļaunais no-no
secinājums:
QUOTE(sipps)
tapat ka pasaule lielakie RASISTI ir afroamerikani.
tāpat lielākie homofobi ir vīrieši.
Vai šajā forumā tas kaut kādi tiek apspiests? Foruma puiši regulāri piemētā Yaoi topikus ar pretīgiem komentāriem, to noliek, vai kā citādi traucē fanot par Yaoi?
tapec ka tas ir pretigi, lidz kaulam pretigi. maja tu vari darit ko gribi BET KAPEC TAS IR JAIZRADA PUBLISKI. KAPEC?  neviens ja nenosoda to ka tu guli ar savu dzimumu nosoda to ka tu skraidi apkart un blausties par to la tevi saprot un atdzist par normalu. un tas savukart jau nav normali

tauta ir runājusi

--------------------
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
sipps
post Nov 9 2005, 18:44
Post #60

Unregistered

QUOTE(Ginta @ Nov 9 2005, 18:28)
labi, situācija 2 - sekss trijatā gadījums a. divas meitenes, veins puisis - viss ir tik jauki, viss it tik labi.. gadījums b. divi puiši viena meitene - lielais ļaunais no-no
*

nu tas nu gan ir pilnigi nepareis uzskats. vieglak ir atras 2 puisus un 1 meiteni neka 2 meitenes un vienu puisi.
+Quote Post

9 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 20:16