Anime Kso LV hubs, Latvieshu anime hubs-> anime.kso.lv:2412 |
Anime Kso LV hubs, Latvieshu anime hubs-> anime.kso.lv:2412 |
Sayuri |
Feb 4 2006, 19:03
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 17-July 04 From: Behind you |
anime.kso.lv:2412
Nu man liekas, ka arii Latvijaa vajadzeetu kaadu anime hubu. Te nu ir viens tikko izveidots, juuzeru protams maz, bet man liekas buutu visai jauki, ja kaut dalja otaku vareetu satikties taadaa vienaa hubaa un apmainiities ar anime stuff. Anyway latvijaa tachu vajag savu anime hubu. Visi, kas liidz shim meegjinaati izveidot, laikam pamirushi... Taa, ka naaciet, Latvija need Anime hub!!! 1Gb min shaara anime related stuff! Tie, kas naak no otaku foruma, vareetu uzlikt sava nika priekshaa (Otaku.lv) vai [Otaku.lv] Tas taa- vienkaarshi,lai zinaatu ka dariishana ar iistiem otakieshiem Hubam stabils piesleegums un muuzhs buus ilgs, tik vieniigais, kas vajadziigs anime fani!!! (Ja otaku administraacijai ir kaada interese par shaadu lietu vareetu meegjinaat sadarboties. Lai otakieshiem buutu savs hubs.Ar laiku vareetu uztaisiit arii regjistraacijas sisteemu vai kko taadu.) Luudzu izteikt savas idejas un priekshlikumus! -------------------- dchub://anime.kso.lv:2412
|
Spectre |
Feb 6 2006, 15:14
|
Hentai Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK |
Heehhh cik nu nepeetiju, jaunas epas proti ir kruta, bet visam nekad nesanaak izsekot liidz + LV speed ir labaks par arzemju ... nu japamegina tomer atbalstiit shis projektinsh mosh beigas sanaks labs otakieshu hubinsh.
-------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
Feb 6 2006, 16:52
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
ok, es tur centiishos maksimaali daudz seedeet. Man ir daudzu animju jaunaakas seerijas un veel shis tas.
|
Tigra2 |
Feb 6 2006, 17:16
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Es jau tur piereģistrējos un esmu VIP
Man ļoti patiktu, ja visi Otaku(kuriem ir DC++) savāktos šai hubā un sharotu anime, tad nevajadzētu vienu sēriju vilkt 40 stundas Es atbalstu! -------------------- |
X_Kamui |
Feb 6 2006, 20:52
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
A man tik 6gb sharee ja ne mazaak xD bet es tik un taa tur ienaakšu.....^^
-------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Gutts |
Feb 6 2006, 20:54
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule |
Aiziesim patupet lai gan nav ko vilkt no manis tagad cilvekiem galigi.
|
Dead Star |
Feb 6 2006, 21:17
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate |
QUOTE(Shumins @ Feb 6 2006, 21:01) Man a visaadas drazas sashaarotas, bet met laukaa... *** Connecting to anime.kso.lv:2412... *** Connected <-Security-> This Hub is running version 0.9.8c (Sat Oct 8 05:15:00 CEST 2005) of VerliHub (RunTime:1days 6hours ). <-Security-> This hub is enhanced by plugman for Verlihub. <-Security-> Your connection type does not match NULL *** Connecting to czpro.no-ip.com... *** Address not available Mjāa... Es ar centos piekļut,bet uzrāda to pašu ... |
Sayuri |
Feb 6 2006, 22:13
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 17-July 04 From: Behind you |
QUOTE(Dead Star @ Feb 6 2006, 21:17) QUOTE(Shumins @ Feb 6 2006, 21:01) Man a visaadas drazas sashaarotas, bet met laukaa... *** Connecting to anime.kso.lv:2412... *** Connected <-Security-> This Hub is running version 0.9.8c (Sat Oct 8 05:15:00 CEST 2005) of VerliHub (RunTime:1days 6hours ). <-Security-> This hub is enhanced by plugman for Verlihub. <-Security-> Your connection type does not match NULL *** Connecting to czpro.no-ip.com... *** Address not available Mjāa... Es ar centos piekļut,bet uzrāda to pašu ... Tagad vajadzeetu sanaakt, izlabots! Var meegjinaat! -------------------- dchub://anime.kso.lv:2412
|
Spectre |
Feb 7 2006, 12:32
|
Loti apmierina shis te hubinsh vakar sakacahju Shakugan no Shana in no time
Browseejot cauri juuzerishiem .... mmm daudz ko atradu, patikamakais ir tas, ka kachajas 3x atrak neka no arzemeem -------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Faplo |
Feb 7 2006, 16:12
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre |
Hubs jau tā tīri neko, ja vēl kāds ienāktu ar šārē esošu Hikaru no Go (sakot ar 45 epu) būtu pavisam skaisti... Galvenais jau ir cerēt uz to ka tik tiešām hubam būs ilgs mūžs! Un ar laiku tur saradīsies vairāk latviešu no kuriem vilkt anime...
|
Andromens |
Feb 7 2006, 16:13
|
Between Light and Darkness Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils |
Dikti labs pasākums, vismaz ideja + - veiksmīgi izdevās puslīdz promenentas personas sēz un šārē ar kaut ko
Lūgums protams dot mantu kas vai nu ir aktuāla vai nu reta : P -------------------- |
zenofex |
Feb 7 2006, 18:13
|
Nausicaa fanboy Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav |
Nu es ar šad tad iečāpošu ar 180gb šāri ^__^ Plus vēl pilnu plauktu ar diskiem, he he.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Spectre |
Feb 7 2006, 20:01
|
Piedavajums ... sezhot citos hubos skataties ko no jums velk =))) taa var nokert anime fanus shodien jau esu nelielu ieguldijumu devis shada zina .. protams ir japaluur vai cilvekam arii share ir kada anime or shii ir maybee vina pirmaa anime ?
Proti nevaig saukt visus pec kartas respektiivi spamot citos hubos .. bet nu shodien sanaca nokert (parvilinaat) paris vertiigus juuzeriishus -------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
lastguru |
Feb 7 2006, 20:27
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
sho forumu arii pie reizes pareklamee, cerams?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
Feb 7 2006, 20:37
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Man ir priekshlikums shii foruma reklaamu ielikt ieksh huba.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:30 |