![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
laikam vajag kaukaadus pielikt. saak ta kaa mazliet aptruukties...
-------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
ar shito ->
![]() ![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Otlawz'am taisniiba, es skatos citos forumos un vinjiem vinju ir pa pilnam
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jaa, es te vienu gribeeju pielikt, sho:
![]() Bet, izraadaas, te taadas nav. Anyways, var meegjinaat nokopeet ikonas no shejienes (steal, steal): http://kurbijkurne.muztop.lv/forums/index....DE=emoticons&s= -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tajā kurbijkurne sēž mana mazā māsiņa. Un dienā, kad šī vieta satura vai kontingenta ziņā būs kaut mazliet līdzīga tam, mani te vairs neredzēsiet.
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Kaa tad taa ???
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
He, he, man liekas Fatalis pietiekami skaidri izteicaas (pagodinaajums sjim forumam no muuzjiigaa cinikja puses nepaarprotams
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hei... bet nevajag aizmirst sho teemu, netaa ir chupaam ar smailiniem, un te manupraat vinju kritiski pietruukst...
![]() -------------------- ![]() |
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Noteikti.
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
http://www.mysmilies.com <--------- NO COMMENTS!
![]() -------------------- ![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
hehe labi tur smaiļiki Kakamaka!
![]() -------------------- my megabusters :X
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
hmm, es pieliktu smailjus, bet nevaru nezin kaapeec uploadeet...
Batou |
![]()
|
Roze, veel joprojaam nevar uploadeet smailjus. or is it me?
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Arii, patiesi truukst smaidinji... nevar izteikt ko veelies =D
Mana ikdiena >>> ![]() .... ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
![]() Piekrītu čupai iepriekš rakstīto! Smailijus te vēl vajag! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:55 |