|  japāņu tradicinālās klasiskās mūzikas koncerts, rīt... | 
|   | 
|  japāņu tradicinālās klasiskās mūzikas koncerts, rīt... | 
| tautietis |  Apr 17 2004, 22:03 
			 | 
|  ausainis     Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04  |  informācija te.. šodien viņi uzstājās siguldā, riit bus galvaspilseetaa.. varbuut kaads par sjo nezinaaja un veel var paguut dabuut biljetes un noskatiities:) tautietis netiek uz izraadi:( bet katraa zinjaa iesaku aiziet ja ir laiks un biljetes veel ir [...anjumm par sito tikai nesen uzzinaaju, vinju galigi nereklamee kaukaa] -------------------- | 
| tautietis |  Apr 20 2004, 14:07 
			 | 
|  ausainis     Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04  |  es ceru, kaads aizgaaja arii...  -------------------- | 
| tihiro |  May 11 2004, 15:25 
			 | 
|  Samurai    Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04  |  Man tik liekas ka so konceertu nebija neviens, itkaa neviens nedalaas ar saviem ieespaidiem.  | 
| Guest_Murish |  May 11 2004, 15:44 
			 | 
| Unregistered  |  Kaads vispaar man var pastaastiit par saveejo iespaidu no klasiskaas japaannu muuzikas ???? | 
| keitaro |  May 11 2004, 16:38 
			 | ||
| Unregistered  | 
 mmm... vakarā, pirms iešanas gulēt - ļoti efektīvi! pēc tam labi sapņi... zzz... zzz... | ||
| kuchieris |  May 14 2004, 15:33 
			 | ||||
|  Jinushi   Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga  | 
 Man tieshi tas pats - kad eju guleet uzlieku, lai skan. Miegam un harmonijai.   -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte, Skaiti mirušos... | ||||
| edg |  May 14 2004, 16:44 
			 | 
|  limpene grauž aknas           Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM  |  guleet? kaa to dara? Iists otaku negulj, bet visu nakti anime skataas - uzprasiet jebkuram, kursh mani paziist.  Bac, tik ljoti visu laiku naak miegs, bet ir un ir visu laiku, ko skatiities... bet vispaar - juus varat ielikt linku uz kaadu labu japaanju klasisko muuziku, ko paklausiities, lai rastos vislabaakais iespaids? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate. Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. | 
| kuchieris |  May 17 2004, 11:57 
			 | 
|  Jinushi   Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga  |  Zinu jau zinu. Tikai manas iespeejas aprobezhojas ar to, ko raada pa VIVA. BTW, 6dien un 7dien tur raadiija 12 Arjuna epizodes - saucaas 'Der groBe Arjuna weekend   ' -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte, Skaiti mirušos... | 
| Sigfa |  May 29 2004, 21:38 
			 | ||
|  Kami-sama           Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām  | 
 Laimiigs cilveeks, tu edg esi =] buutu man taada anime paarpilniiba... heh... uz to konci itkaa gribeeju aiziet, bet bija shis tas jaizdara. Shaada muuzika ljoti atslaabina nervus =] Man gan nav iisti jausma kaa ta lieta izklausijas, bet manas asociaacijas ir, ka tas ir kas liidziigs meditatiivajai muuzikai. Kjipa, Oliver Shanty & friends. | ||
| tihiro |  Jun 15 2004, 12:55 
			 | 
|  Samurai    Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04  |  Eu, kaadu juus vispaar muuziku klausaties, tas ir kaadas grupas u.t. stils...?    | 
| Yume |  Jun 15 2004, 13:27 
			 | 
|  challenger           Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04  | --------------------  | 
| tihiro |  Jun 16 2004, 14:16 
			 | 
|  Samurai    Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04  |  Ne tikai Japaany,bet varbuut kaady no aarzemeem,vai muusu(vai juus klausaties tikai raadzzinnu 8]  | 
|   | 
| Lo-Fi Version | Time is now: 31 October 2025 - 18:32 |