![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Maija |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 20-May 05 From: Riga ![]() |
![]() Klau vai kāds/a lūdzu būtu tik mīļš/a un pateiktu man lūdzu....kāda ir vislabāka programma no kuras var taisīt screen schotus.....vai varbūt var iedod nokačāt..... Man tā vajag ka mirstu nost.....man jāzīmē bildīte ![]() Jau iepriekš pateicos.... Mai |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Maija @ Aug 30 2005, 16:57) ![]() Klau vai kāds/a lūdzu būtu tik mīļš/a un pateiktu man lūdzu....kāda ir vislabāka programma no kuras var taisīt screen schotus.....vai varbūt var iedod nokačāt..... Man tā vajag ka mirstu nost.....man jāzīmē bildīte ![]() Jau iepriekš pateicos.... Mai umm... varu ieteikt adobe premiere... gan jau dc ir. |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
ja tie video ir xvid vai divx codec, avi konteineraa tad ieteiktu VirtualDub, ja ir ogm vai mkv konteiners var meeginaat vai nu VirtualDubMod vai uztaisiit Avisynth skriptu ar directshowsource() un palaist caur VirtualDub, ja ir h264/AVC codec tad visdriizaak atliks tikai caur kaadu video playeri capturot piemeeram MPC vai ZoomPlayer, tikai rendereram tad nevajadzeetu buut overlay mixer, citaadi buus tikai melna bilde.
VirtualDub priekshrociiba ir taa ka var eerti tikt tieshi pie vajadziigaa kadra atshkiriibaa no parastiem playeriem. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jā es arī lietoju Virtual Dub (vai Virtual Dub Modu, lai nevajadzētu ņemties ar kopīraitu), bet dažreiz slinkuma dēļ lietoju arī Bsplayera vienkāršo screencapture fīču "P".
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
vcl player - video/snapshot
media player clasic - file/save image. kas var būt vienkāršāks. -------------------- |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
Irfan View - ne tikai skreenshotu taisīšanai. Vispār baigi labā bilžu apstrādes programma. Maza un ērta.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:58 |