![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Bambalis |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 27-September 05 From: Dobele ![]() |
Wo nezinu vai kaadu tas vispaar interesee bet man ieksh DC++ ir Naruto 1-4 sezonai un Gunslinger girl, ja ir interesenti varu pateikt kur mani atrast...
+tiiri laps torrents pilns ar visaadiem anime saistiitiem failiem --> http://www.boxtorrents.com PS shis ir mans pirmais posts sheit un te esmu noobs taaka nenoliek.. ^___^ -------------------- --'-;-{@
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Ja vajag es tev varu iedot izkachat no manis visas naruto serijas un +Movie
![]() Vel ja interse FMA-Full metal alchemist visas serijas lidz 30anglju valoda Un kautko no veca laba DB(GT) ![]() Ja tev kautko no anime vajaga versies pie manis es ganjau atradishu ![]() PS...Es domaju no DC++ izkachat ![]() |
Bambalis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 27-September 05 From: Dobele ![]() |
Wow! =]
Es no taa BoxTorrenta velkui vienu Naruto sezonu kkur nedeelju ^___^ Mjaa Full Metal Alchemist izskatiijaas labs bet atradu tikai jap valodaa un bez sub'iem.. Un Naruto es ljoti gribu redzeet shausmiigi patiik ![]() Un sorry bet kas ir "DB(GT)" ? Es parasti uzturos hub.ilva.lv un niks man tur ir taads pats kaa te.. veel esmu omega.hub.lv un alfa.hub.lv... Tjen kaa man tevi atrast ieksh DC++ ? ![]() PS Laikam tikai tagad iebraucu ko tu domaaji ar DB - Dragon Ball ? ![]() -------------------- --'-;-{@
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
ja ja db ir dragon ball
![]() Ta mans niks ir Tjeny es sezu hub.spils.lv.... Unj tja... kad busi gatavs raksti uz Tjeny@inbox.lv (vienkashi uzraksti kad iesi dc un es tevi tur sagaidishu) bye ! |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
DB(GT)= Dragonball GT
P.S. Vai par to DC++ jāmaksā? Sorry, es īsti neorientējos šādos jautājumos... |
Bambalis |
![]()
|
Nē, par DC++ nav jāmaksā. Vinkārši novelc to, uzinstalē un velc failus kas tīk
![]() ..nu protams ja citiem ir tas ko tu meklē :wink: -------------------- --'-;-{@
![]() |
Bambalis |
![]()
|
wa ha ha!!
![]() wo shitaadu infu es arii gribeeju! =] -------------------- --'-;-{@
![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Kaapeec nevar ja ir MDSL?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:50 |