![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vajadzīgs otaku.lv logo, ko uzlikt uz Animefest-3 plakāta. A nu ka zīmētāji un dizaineri, sarosieties!
Samaksa protams nekāda, toties slava un pateicības - cik tik vajag! Tēma - anime, teksts "otaku.lv". Jābūt oriģinālam, nedrīkst attēlot esošus anime personāžus. Zīmējumus likt šajā pavedienā. Lielums - vienalga. Jābūt gatavam līdz pirmdienai. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kas būtu jāatēlo? ierobežojumi ir?
Un kur iesniegt zīmējumus? lielums? -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 1 2005, 20:43) tigra, tu kaartiigi tektu izlasiiji? paarlasi. ![]() anyway, jau pirmdien? uh var tikei skechu iesniekt? ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Nov 1 2005, 20:30) QUOTE(Tigra2 @ Nov 1 2005, 20:43) tigra, tu kaartiigi tektu izlasiiji? paarlasi. ![]() anyway, jau pirmdien? uh var tikei skechu iesniekt? ![]() saakumaa nekas nebija rakstiits, laikam zenofex izmantoja edit un papildinaaja savu postu! well mosh es kko uzziimeeshu, lai gan logo un ziimju ziimeeshana nav mana stipraa puse!!! ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Un kaa tad ar to animefest embleemas konkursu?
![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tas nav nekādīgi saistīts ar animefest emblēmas konkursu, kas man šķiet jau ir beidzies. Tas ir tāpēc, ka mēs šeit arī izplatam info par animefest. Tā teikt, informatīvais sponsors
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja buus briivs laiks no darba, varu pameegjinaat kautko uztaisiit, bet manus logo parasti nosmaadee (neteikshu, ka nepamatoti) :S
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE (neteikshu, ka nepamatoti) Tā tik vēl trūka, lai tu tā teiktu. Mākslinieks, bļin. ![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tagad ir rakstīts. Skaidrs. noteikti kaut ko uzzīmēšu pa sestdienu svētdienu.
-------------------- |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Nov 1 2005, 21:50) tik tiesham Sigfa kadam te ir samazinata samoocenka!!! ![]() ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ko tu man staasti, es esmu weblapu dizaineris un flash animators, man ar logo nav bijusi liela dariishana, kaiganam jau meegjinaaju.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
... bet tad izraadiijaas ka Kaigan nav astrologu klubs.....
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
Tu man to laikam muuzhiem piemineesi
![]() |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Es pamēģināšu. Rīt vai parīt būs gatavs.
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:45 |