![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
|
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Miiii un Zheeee!!!! Taa gan ir labu labaa lapa ar LV top animeem: Yugio un citi pokemoni, tik ko tur dara DBZ, liiks smeejos kad izlasiiju atmazku kaapeec vinju neraada Latvijaa
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Man liekas ka Jackal to bija rakstiijia ar sarkasmu.
-------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Yeah...par šito var ierēkt....man patīk Beyblade dziesmiņas, tās rullz!!!
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Erm...apskatiijos. Nju...Erm...intcanti...
-------------------- |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Ļoti jūs lūdz man tādas lietas vairs nerādīt.
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ak dies, sen nebiju tik labi izsmeejies. Tas cilveeks tieshaam domaa, ka anime sastaav no tiem 100% komercproduktiem ar gariigi maaksliniecisko veertiibu tuvu nullei. uff... Jaaiet nomierinaaties, veederu krampjos rauj...
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
saradusies ANIME monstri
![]() nu vismaz kads kauko dara,varbut ne isti labi sanacis tomer cilveks ir pie stradajis un vinam tas pasam patik. kapec tad uz reiz ir par to janirgajas. ja kads kautko lidzigu var uztaisit tad aiziet.gribetos redzet ka jums sanaktu. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Kautko liidziigu? Esi ieveerojis taadas citu civeeku taisiitas leitas kaa animefesti, anime un cosplay tusinji, un tam visam pa virsu, shis forums?
![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Labi, labi saits jau nav tik slikts uztaisiits, bet tie ir pokemoni, digimoni un beyblade. Tas tak nav nopietns anime. (par yu-gi-oh neko neteiksu jo tur vismaz man ljoti patīk animaacija un ticiiba kaarshu dveeselei
![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
To, cik ļoti centies, var redzēt, paskatoties uz banneri lapas augšā.
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu ko tur strīdēties...tās ir katra domas....tāds viedoklis...bet par dziesmiņām var tik un tā ierēkt
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pilniibaa piekriitu sipps. Nu un tad, ka vinsjh taisa lapu par Latvijas televiizijaas raadiitajaam anime pasaules pabiraam? Ok, tev nepatiik. Bet ir vesels bars Yugioh fanu, ja neesat ieveerojushi! Nevajag uzskatiit sevi par pasaules centru pasaulee, kur centra nav. Katrs iet savu celju, katrs fano par ko grib.
Un tu uzskati, ka tas taisiits haltuuriski? Paskaties uz manu Laacha, Vilka un Zakja vortaalu! Tad jau tas arii ir haltuura! Tad viss, ko edg dara ir haltuura. Un, lai kaa es censtos, rezultaats ir manas nolaidiibas un uz aatru roku radiits nekam nederiiguma kamols. Paldies! Bet vispaar, kaapeec nesmieties par to lapu, ja jau gribas? Es pats smeejos. Tad kaapeec es rakstiiju visu to, kas ir ieprieksh? Patiik muldeet... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:56 |