![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Taak, shodien bija taada doma ka vajag mazu tea party lai uz visu weekend buutu labs garstaavoklis, un doma teeju dzert ir Jukatan teejas naminjaa stabu un teerbatas stuurii 14:00. peec info teeja maksaa 90 sant, tas buutu minimums kas buustu jaanjem liidzi.
![]() ![]() Luudzu esiet atsauciigi! yes, kaa jau teikts - jau riit, 14 janv., 6-dien![B] -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Rīt ir 14 datums...
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*cough* Vai tad sestdienas divos nav standarata jauks sanaaxmeem Jukatnaa? You don't have to make a special topic for it...
![]() -------------------- ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
lol, special party. neatceros, bija tieshi 6-dien, bet taisa mazu tussinju. bet, ir jau taa ka ja pasaka skaljaak, tad dzird vairaak un buutu jauki ja kaads atnaaktu...
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Jums ir standarta sanaaksmes?
![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hm, nu cilveeku buus pietiekami daudz, tachu buus taa robleema ka vinji nenaaks tuseet, vinji naaks parunaat pa paaris svariigaam vai mazaak svariigaam lietaam.
Bet nu peecaak jau varees kautko sashtukot. BTW, Stase, tu buusi uz Jukatanu? -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
^^Ja ieešu tad uz Kaigana sanaaksmi, tuset un tt man kka negribaas,
(тк мне конкретно лень что-то делать xD....) ja vispaar iešu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Patiesi labi...domaaju, ka tur būs kluss viisss, tā klusi kā jau tējnīcās, bet tur čalo runā, kaut ko rēc
![]() ![]() ![]() ![]() (Ja spamīgi tad sorry!) ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es te savas fotogrāfijas uzliku.
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Bija labi. Šī bija viena no tām retajām reizēm, kad negribējās tik fiksi iet uz mājām
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
yaay, arii mana bildiite ir!
![]() jukatan rullee!! woohoo! bij vispaar forshi..nee..ljoti forshi! -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vispaar bija ljoti trokshnjauni un haotiski un IMHO vairaak otaku barus nevajag meegjinaat taadaas vietaas novietot.
-------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ETM @ Jan 15 2006, 23:02) Vispaar bija ljoti trokshnjauni un haotiski un IMHO vairaak otaku barus nevajag meegjinaat taadaas vietaas novietot. Manupraat, vislielaakie trokshnjotaaji bija tie cilveeki, kas visai regulaari apmeklee to pasaakumu. Man visvairaak nepatiik tas, ka visaadi mazi pokemoni sveshaas maajaas uzvedas kaa cuukas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
looool tajaas bildees es pazinu tikai piecus cilveekus... xD
Vajag man atsaakt iet uz tusiem un tiem jukatan partyem ![]() a to jau sen jus visus neesmu redzeejis + daudz jaunu seju xDDDDDDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:45 |