![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
tsk, nez, kad es te ieluukojos un taa ar nereghistreejos(man liekaas) kaadu gadu atpakalj, shitas forums bija tikpat miris kaa pashlaik....
bet nu ja kas, tad tas ir jebkura fouma liktenis - vinji mirst kaa mushas peec diklafsa izpuushanas( dikafos veel ir atljats???, bet ja nu, kas tad te vinjsh ir liela daudzumaa laikam gadiijies).... labi this person is a n0000b and go to hell from this tread ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu viens no iemesliem varētu būt daudzu jaunu jūzeru ieplūšana forumā, kuri nav spējīgi aizsākt kvalitatīvas diskusijas, bet tikai iesaistīties. Un daži citi vispār tikai lasīt un spamot
![]() Tagad jau pārliecinoši jauno postu skaita ziņā forumā ir uzvarējis Offtopic. Viens no veidiem, kā atdzīvināt foruma ontopic sadaļu laikam ir pabrīdināt visus, ka šis tomēr it otaku.lv forums, nevis spama ģenerisks forums, un uzlikt katram par pienākumu dalīties iespaidos un domās par redzēto vai par kādiem jaunumiem ar animi un mangu saistītiem jautājumiem. Uzlikt šo pienākumu, diemžēl, var tikai formāli, jo piespiest nevaram nevienu šiet, un arī nevēlamies. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nezinu man favoriitaa sadalja vienmeer ir bijusi animju apsprieshna, bet laikam citiem shis ir izveidojies par taadu chata vietinju. Vispaa es uzskatu, ka tas varbuut nav nemaz tik slikti ja paraleeli shie cilveeki skataas arii anime. Man personiigi netracinas tas ka forumaa lielaakaa ir oftopic sadalja =)
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Jāpiekrīt vien zenofex. Nav patīkami tomēr ka vispopulārākā sadaļa ir Offtopic. Vai tiešām to visu nevar apspriest kur citur? Ir taču tam visam paredzēti dažādi citi forumi - gan reliģijai, gan visam pārējam.
Pēc būtības visapmeklētākajai ir jābūt TV, OVA & Movies sadaļai. Vai tiešām neviens neskatās anime, bet tikai reģistrējas šajā forumā, jo redz, esmu redzējis sailor moon, tapēc esmu piederīgs šim forumam un varu mierīgi iet piespamot offtopic sadaļu. Bet vajadzētu dalīties ar iespaidiem par tiko noskatīto šovu, iesaistīties diskusijā. Vai ieejot forumā tu iegūsti jaunāko informāciju kādu lai animi noskatās? Par to šaubos, kaut gan domāju ka tai ir jābūt foruma pamatfunkcijai. Un vecie forumieši mazāk raksta jo forumā ar vien vairāk rodas jaunas sejas ar kuriem atrast kopēju valodu ir grūti. Bet skatoties uz to visu no gaišās puses, drīz reģistrēto lietotāju skaits jau būs sasniedzis 2000. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tur jau ir taa nelaime, ka dazhi uzskata, ka visu offtopiku vajag neciest un niideet, bet citi domaa, ka foruma gaisotnei vajadziiga veel lielaaka briiviiba. edg jau nu toch nezin, ko dariit. Un nedomaaju, ka aptauja buus pareizas leemuma spriedeejs. Driizaak jaauzcelj jautaajums: "Kas ir shis forums, un ko mees no taa veelamies sagaidiit?" Un, nee, tas nav tikai anime forums, un daudzi no taa sagaida interesantas diskusijas par dazhaadaam teemaam, taapat daudzi sagaida vietu, kur likt savus ziimeejumus utml. Un, pat, ja mees njemam tikai foruma vecajos par spriedeejiem - arii vinju domas dalaas! Esmu tupikaa. Un tad nu forums arii svaastaas pa vidu starp spama bedri un kaut ko. Kaadreiz offtopikaa taapat notika spams. Vieniigi bija vairaak ontopic. Cilveeki, manupraat, sho uztveera primaari kaa anime forumu, bet tikai otraa vietaa kaa offtopic. Tagad ir savairojies tik daudz offtopic, ka cilveeki jau sho forumu saak uztvert kaa offtopic forumu, taapeec pat neaizdomaajas liidz tam, ka buutu jaaliek topikus par teemu. Tas taads mans mineejums. Zaales vareetu buut tas, ka cilveeki saak postot par teemu. Shumins pats vareetu postot par teemu. Kaads vareetu!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Soore, man ir interesantāki laika pavadīšanas veidi, nekā KATRU vakaru dalīties forumā ar iespaidiem. Kad ir kas interesants, tad pasaku.
Neskatos arī animi tādos daudzumos, lai man katru vakaru būtu kas jauns sakāms. Bez tam mana anime "specialitāte" LV ir samērā ... khmm... neaktuāla, tāpēc gluži vienkārši neredzu jēgu dalīties infā, kura 80% forumiešu ir neinteresanta. -------------------- Press any key to continue
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
tsk, ja paskataas uz visiem anime forumiem kur manc i bijis, tad offtopic sadalja, kuru gan parasti iedala kaa "spam" vaishu "chatter" sadalju ir visaktiivaakaa
![]() Bet jaapiekriit vien ir - anime sadalja ar i krietni aktiivaaka kaa te, tiesa vinjaa tiek apspriests ne vien anime, bet vinjaas parasti netikai apspriezh anime, bet vinjaas ir visa veida teemas par anime, piemeeram - jautaajums kaa sauc to un to anime, kaada anime ir liidziigai tai vai citai anime etc, bet te jau laikam tadas lietas tiekas i viens no jucegliigaakajiem anime forumiem kur es jelkag i bijis ![]() kaa arii ir taads sadaljas kaa Hentai, kuraa tiek iekljautas ne vien bildes bet iespaidu daliishanaas pa anime, bet ja skaita, kas notieka ar lolicon tread, tad drosh, ka te to nevar ieviest taakaa vinjas noteikti nebuus beerniem baudaamas un kaadam radiisies aizdoma, ka tas ir pretlikumigi un vinjas buus sleegtas... Un arii jaapiekriit Taka teiktajam, kaada jeega daiities iespaidos par anime, kuru labi ja kaatru 10 no sheit esosho interesee ![]() tsk, labi es jau teica, es te buut n000b persona un man nu naf nekaada zinaashanas pa anime forumu ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(harpy @ Jan 18 2006, 14:52) Un arii jaapiekriit Taka teiktajam, kaada jeega daiities iespaidos par anime, kuru labi ja kaatru 10 no sheit esosho interesee ![]() Internets ir tāda savāda lieta - pat ja tevis teiktais interesē tikai kādus 3-4 cilvēkus no Talsiem, tad vienalga to ir vērts izteikt. Nav jau tā, ka pārējiem būtu grūti to izlasīt vai ka viņiem tas vispār ir jālasa. Ja kāds negribēs neko zināt par īpatnībām tentakļu teksturizācijā kādā noteiktā zīmētāja animē vai mangā, tad lai nelasa, es palasīšu ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es ar vēl dzīvs
Forums nav miris, taču nīkuļo gan. Nevaru runāt visu vārdā tāpēc runāšu savā. Man ir neinteresanti tāpēc arī nepostoju. Negribu nevienu vainot, jo vaina ir manī pašā. It kā interesantu topiku skaits palicis aptuveni iepriekšējā līmenī, taču tie bieži vien noslīkst ar bezjēdzīga spama pārpilnās tēmās. Biedru skaita pieaugums, manuprāt, nav nesis neko pozitīvu (ja neksaita Anime festu publikas peiaugumu). Oftopika sadaļu nav ko lamāt. Jau veidojoties šim forumam oftopiks bija populārāks par ontopiku (ne tik izteikti kā šobrīd, taču tomēr). Kas ir gluži loģiski, jo cilvēkiem, kas stāvēja pie foruma šūpuļa anime bija tikai kā saistelements saskarsmes punkts, ja vēlaties. Anime nenodarbināja mūsu prātus 24h diennaktī. Reti kad sarunas gan par, gan ne par anime izgāja uz kvantitāti nevis kvalitāti. Un tas bija tas pozitīvais. Bija (%uāli) mazāk smailiju, mazāk divvārdu postu un zemas kvalitātes attēlu. Manas izjūtas šobrīd ir līdzīgas, kā kādam upes krastā mītošam iedzīvotājam, kurš bezpalīdzīgi noraugās, kā viņa nama pagrabu pārpludina palu ūdeņi un viņam ir jādzīvo neziņā, vai ūdens kāps arī līdz dzīvojamajām telpām un vai viņam nenāksies vienīgo glābiņu meklēt bēniņos (respektīvi, spēki, kurus es nespēju ietekmēt sašaurina manu dzīves telpu vai arī apgrūtina uzturēšanos tajā). Protams saglabājas arī iespēja izvākties un pārvākties, taču šo alternatīvu es neapskatu. Tās ir tikai manas pārdomas -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
harpy |
![]()
|
QUOTE(aigarius @ Jan 18 2006, 16:17) QUOTE(harpy @ Jan 18 2006, 14:52) Un arii jaapiekriit Taka teiktajam, kaada jeega daiities iespaidos par anime, kuru labi ja kaatru 10 no sheit esosho interesee ![]() Internets ir tāda savāda lieta - pat ja tevis teiktais interesē tikai kādus 3-4 cilvēkus no Talsiem, tad vienalga to ir vērts izteikt. Nav jau tā, ka pārējiem būtu grūti to izlasīt vai ka viņiem tas vispār ir jālasa. Ja kāds negribēs neko zināt par īpatnībām tentakļu teksturizācijā kādā noteiktā zīmētāja animē vai mangā, tad lai nelasa, es palasīšu ![]() manc jau runaa pa to, ka tas vinjus pilniibaa neinteresee un vinjiem tas riebjeeas, bet taakaa tur ir uzrakstiits un taakaa tas ir tik pretiigi, tad vinji to pasaka( nu man naf zheel lai saka), bet redz vinji aizskrien pie adminiem vai nu moderaatoriem(hvz) un pasuudzaas un tema tiek izdzeesta...tsk, bet nu vienalga ![]() Ja skaita visus torrent trackers kuros es i paskatiijies( ieksh latvija) tadaam Hentai tur i vislielaakais pieprasiijums, taapeme a nesaprot kapeem te naf taada pat sadalja kaa ir anime arii prieksh hentai...aaarpus Art sadaljas, bet vienalga dar kaa grib Im a n000b person here ![]() tsk un man liekaas, anime sadalja te neatdziivosies tapeem , ka ir taada sajuuta, ka dazhiem i kauns paprasiit ja vinji kautko naf redzejeushi etc vaishu ja nesaport kautko ieksha anime ko i noskatiijushies, jo shausminjas - citi taksh i redzejeushi un sapratushi un kaa gan es taads muljkjis raadiishu savu idiotismu shitaa persona uzreiz atklaasies vinja ir stuulba ieksh ecchi comedy zhanra anime, nu nesaportu kaada jeega vinju skatiities - neskatos, kauns kauns ![]() EDITL un veel es nemakau rakstiit ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Inx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
removed.
This post has been edited by Inx: Dec 8 2008, 19:29 |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jan 18 2006, 15:25) Manas izjūtas šobrīd ir līdzīgas, kā kādam upes krastā mītošam iedzīvotājam, kurš bezpalīdzīgi noraugās, kā viņa nama pagrabu pārpludina palu ūdeņi un viņam ir jādzīvo neziņā, vai ūdens kāps arī līdz dzīvojamajām telpām un vai viņam nenāksies vienīgo glābiņu meklēt bēniņos (respektīvi, spēki, kurus es nespēju ietekmēt sašaurina manu dzīves telpu vai arī apgrūtina uzturēšanos tajā). Protams saglabājas arī iespēja izvākties un pārvākties, taču šo alternatīvu es neapskatu. Uz visu var noskatīties arī no pozitīvas puses - tagad tavā pagrabā ir stilīgs baseins un vēl pa viņu jaukas meitenes plunčājas. Tā skan labāk? -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vaina ir tajā, ka offtopicu nogrūda pašā lapas apakšā - grrr! >.<
Diez vai. Bet tik un tā man labāk patika tad, kad offtopics bija augstāk. >.> Visos forumos laiku pa laikam tādi klusumi gadās. Varbūt tie forumieši, kas ar ķepām drukā, aizgāja ziemas miegu gulēt. Gan jau drīz atkal viss būs kārtībā. XD |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Lieta taada, ka taniis retajos briizhos, kad gribas kaut ko ierakstiit par kaadu animi, tad tu ielien attieciigaa topikaa, nobrauc liidz apakshai, palasi dazhus peedeejos postus, lai neaibrauktu pilniigaa berzsakaraa... "Man patika, esmu ticis liidz 7. seerijai.", "es tiku liidz 32. Baigi forshi!", "es gan tikai liidz 24 esmu. pagaidaam interesanti", "es nupat 5. noskatiijos."... peles kursors aizbiidaas liidz linkam uz forum index un tad tiek mekleets kur veel kaads posts ir offtopikaa uz kuru vareetu normaali atbildeet.
Kaads domu uztveera? -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:35 |